tiistai 15. maaliskuuta 2011

ropsua ja pohintaa...


Pari kuvaa meiän ja kaksosten(3v.) makuuhuoneesta.
Ollaan nyt siis alakerras...lehtikuvausten aikaan meiän makkari oli yläkerras,
mutta teinit halus/tarvi yksityisyyttä/rauhaa,niin me tultiin pienten kans alas.
------
Alaalla on kaks makuuhuonetta.Iso ja Pieni. Pienemmässä oli eka meiän sänky 
ja lapset(4kpl) isommas....mutta kaksoset ei suostunu nukkumaan ku meiän välis
ja pienenpään huoneeseen ei mahtunu ku meiän sänky,nii päätettiin siirtyä isonpaan
huoneeseen,johon saatiin kaksikolle oma sänky ja leikkitilaa.Nukkuvat nyt omissa sängyissään.
Ja ekaluokkalainen ja 4v. saivat kans nyt "omaarauhaa" kaksosilta.
 Mutta: ongelma on nyt se,että niitä pitäs nyt jotenki sisustaa uuestaan ja ei oikeen tuu
mitään mieleen....ja toisekseen,Me ollaan nyt Samin kans vähän
niinku keskellä lastenhuonetta :/


Välipalaks kahavia ja ropsua,ku tuloo niin pitkä sepustus :)


Meiän sängynnurkkaa näkyy tuos oikeas alalaias...
Että semmosta....iso talo mutta lapset valtaa huoneet! :)))

Oon aina haaveillu katossängystä....oliskohan nyt aika toteuttaa se??!!

Iloa ja Aurinkoa päivääsi!!

-MaLLa-

32 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Juuri tarttui kauppareissulla mukaan lehti, ihana juttu oli teiän kodista! :)
Niin kauniita kuvia ja ihanaa tunnelmaa!

Pieni Lintu kirjoitti...

Ai niin se lehti, mikä lehti se olikaan?

Kivat sängyt pienillä! :)

Mitä jos laittasit jonkun vaijerin katonrajaan ja siihen joku verho, jakais vähän tilaa ja saisitte vähän omaa rauhaa. ;)

Sufferiina kirjoitti...

Meilläkin on remppa menossa ja ihmetellään mihin kaikki tavara mahtuu! Innolla odotan että pääsen töistä kotiin kun postilaatikossa (pitäis) odottaa lehti ja juttu teidän kodista :)Aurinkoisia päiviä teidän perheelle!

JOHANNA kirjoitti...

Ajattelin just, että katossänky verhoineen vois olla teille kiva, ennen ku luin loppuun asti...:) Meillä oli sellainen ennenku lapset sai sen isomman huoneen mihin se mahtui ja tykkäsin aivan hirmu paljon. Heti laitetaan sellainen takaisin ku saadaan semmoinen huone makkariksi, missä ei ole "laskeva" katto...:) Mukavaa tiistaita honkasaloon!

Eija kirjoitti...

Katossänkyä ehottaisin kanssa, olisi soppeli tyyliinkin :)

Herttuanmäen elämää kirjoitti...

Meillä sama onkelma. Huoneita liian vähä. Meillä 2 nuorinta nukkuu meidän kans tai me nukutaan leikkiuoneessa. Pyöritelly kans että mites huoneet jaettas kun yksi huone on viikon tyhyjillään ku vanhimmaineen on opiskelemassa. kaikille sopivaa ratkasua ei vaan löyvy,

Herttuanmäen elämää kirjoitti...

jäi sanomata että kaunis kerrossänky tytöt haluais samalaisen ku näkivät..

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Ei voi muutakun ihastellen katsella tuota lastenhuonetta :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ajattele, että lapset ovat vain hetken pieniä... kohta teillä loppuu yläkerrasta huoneet, kun kaksosetkin haluavat yksityisyyttä..:))
Lehti vielä ostamatta, mutta tänään sen kaupasta mukaani nappaan.

Anonyymi kirjoitti...

Täälä kanssa lastenhuoneen keskellä olijat..kaksi nuorimmaista sänkyineen meidän makkarissa, meinattiin uhrata yläkerran aulatila lisämakkariksi, mutta taitavat silti vaeltaa meidän sänkyyn:D
Voi että tuo lehti on pakko löytää tänään!
t:vakkari

Katja kirjoitti...

Ehdottomasti katossänky :)) Meillä saisi olla yksi makkari lisää, mutta toisaalta kun seuraava lapsi muuttaa pois, niin sitten on just hyvä. Pitää malttaa siihen. Teilläkin on onneksi noita isoja huoneita jonne mahtuu niitä sänkyjä.

malla kirjoitti...

mukava kuulla,että löytyy muitaki jotka joutuu huoneen jakamaan lasten kesken...taitaa olla ihan normi ilimiö lapsiperheessä :)

katossänky saa nyt niin kannatusta,että täytyypäs isäntää hätyytellä illemmalla:)

ja lehti on TOIVEKOTI-JA PUUTARHA maaliskuu 2011.

PikkuBertta kirjoitti...

Joo,lehti lähti jo kaupasta mukaan...ihana juttu teistä...kuvia olisin kaivannut enemmän,mut toisaalta..näänhän minä niitä täällä.
Taitaa kaikilla lapsperheillä ola sama ongelma.Niin oli meilläkin aikanaan.Nyt Tinon kanssa nukun toisessa huoneessa,millon se on yökylässä...en raaski sitä yksin jättää:)

Miia/ Rajalan tupa kirjoitti...

Mä haen oman lehteni tänään samalla ku käyn tuolla kirkolla ; D
Samaa ongelmaa vähäsen täälläki, olis yksi hguone vielä vapaana mutta ei pienet jää sinne kuitenkaan yksin nukkumaan jne...se yksi vapaa huone on täynnä romua, välillä siistitään se mutta pian se on taas saman näkönen sotkukasa...

Heli kirjoitti...

Minäkin ostin tänään lehden kun se vihdoin oli kaupassa.. aivan ihana juttu teidän kodista! Kaunista, kotoisaa ja valoisaa! Oli myös hauska nähdä pohjapiirros talostanne (siinä oli muuten makkarinne alakerrassa).

Voisitko kertoa millä maalilla maalasit ton vaaleanpunaisen pönttiksen mistä lehdessä mainittiin? Mulla niin mietteissä maalaus, meillä nyt musta pönttis ja sinällään sopii kyllä paikalleen sellasena, mutta uutta maalia silti vaatis. Jos vaihtaisin vaaleampaan väriin niin mietin mikä kestäis.. ettei kellastuisi, kun kuulemma niin käy vaalealle, kuumuudesta johtuen. Eli onko teidän pönttis käytössä kovasti ja tuleeko siitä "väri läpi"?

Ja hei meillä on myös ollut aina jollain lailla lapset samassa huoneessa kuin me itse, tai sit ollaan oltu olkkarin nurkassa nukkumassa.. Lapset nyt 9, 12, 14 ja 16 eli ihan vielä ei saada niitä kotoa pois =D että saatais itelle makkari.. tällä hetkellä 14 ja 16v yhteisessä makkarissa (vaikka tyttö ja poika!) ja 12v omassa, ja se 9v sitten jakaa meidän kanssa lopun yläkerran. Eli siis meillä on vain kaksi makkaria ja loppu yläkerta avointa tilaa. Eikä siis tosiaan mitään toivoa järjestää niin, että vanhemmilla olis oma rauhallinen makkari.. mut menee se näinkin ja itse asiassa ajattelen joskus, että sit kun meillä on se makkari niin osaako sitä olla ees.. =D

Ja koska tää viesti on jo nyt näin pitkä =D niin kysyn vielä neuvoa että mikä meni pieleen.. tein ohjeellasi toffeepiirakkaa ja tuli kyllä niin erinäköinen kuin sinun ihanuudesta.. =D Eli tein pellille ja sitten kippasin sen toiste päin pöydälle ja siihen täyte.. joka valui ympäriinsä.. ja oli aivan läpinäkyvää ja oli pakko laittaa päälle nompparellit peittämään se kauheus. Mut hyvää oli silti.. =D

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Tykkään tuosta, kun teillä mennään niin lasten ehdoilla, hienot isot leikkikeittiöt ja söpö kerrossänky, siinä tulee varmasti hyvin uni :) Ja sitten teidän sänky vaatimattomasti jossain nurkassa ;P

Minni kirjoitti...

Minäkin ostin lehden heti aamulla ja juttu kodistanne on aivan huiman ihana!

Hyviä kuvia ja etenki se pohjapiirustus oli mukava nähä.

suviruusu kirjoitti...

Tää on ihana blogi! Jäin ensilukemalta koukkuun joitakin viikkoja sitten. Pitänee mtsästä kaupasta tuo lehti. :)

Sirutuuli kirjoitti...

Mie ostin ruokakauppareissulla sen lehden, tottakai, fani kun olen :) Kuvia vilkuilin jo, mutta jätän iltaan parhaat palat ja lukemisen, kun käyn nukkumaan. Se on paras hetki lukemiseen.
Se katossänky olis kyllä ihana! Ja siun värimaailmassa vielä ihanampi :)
Ihanaa loppupäivää!

malla kirjoitti...

Heippa kaikille!!

Heli kyseli pönttiksen maalista....siihen on ite sekotettu tuo sävy mutta se on tosi lähellä noita ruokailuhuoneen tuolia ja niitten sävy on y335 purkka.Meillä on ihan hyvin nyt kaks talavea kestäny maali tuossa...vähän luukkujen ympärillä on vaalentunu mutta se ei hirveesti haittaa ku sävy on vaalea muutenki.

Tarkistin toffeepiirakan ohojeen ja huomasin,että olin jostain syystä laittanu kuorrutteeseen liian vähän tomppaa eli tomusokerin määrän saat lähes tuplata seur.kerralla! mä laitan aina koko paketin kerralla:)muutin ohojeeseenkin.sori!!!

Mukava,että lehti on löytäny tiensä koteihinne!!!!kiva kuulla <3

Hanna kirjoitti...

Katossänky oisi kyllä aivan mahtava. ♥

Sari kirjoitti...

Täälläkin lapsoset valtaa huoneet, huomattavasti tilaa vähemmän kuin teillä =) Mutta kuvien välityksellä tykkään hirmuisesti teidän kotoisasta kodista <3 Viihtyisin hyvin <3

Anonyymi kirjoitti...

Olis :D
Siis katossängyn aika :DD

Sehän on ihan paras, mutta mulle vaan ei pienen pieneen huoneeseen mahdu -muuten olisin itsekin nukkunut sellaisesa jo hyvän aikaa!

Toi pinkki nurkkaus sänkyineen on aivan mahtava♥
ja Onnin autoineen♥

Gilda - Sweet Sweet Home kirjoitti...

Hallo Malla!Your child's room is fantastic! I want to return a child to have a room like that. Greetings
Gilda

Kamomilla kirjoitti...

Sain tänään lehden käsiini! Aina tuntuu yhtä hurjalta :)

Arja kirjoitti...

Ihana lasten soppi:-))
Sellanen katos sänky olis varmasti ihana..minäkin haaveilin sellaisesta, mutta meidän makkari on liian pieni sellaselle.
Oikein mukavaa keväistä huomista sinne koko poppoolle<3

Petra kirjoitti...

Eilen kipaisin kauppaan ruokaostoskille ja samalla eksyin lehtihyllylle, nappasin yhden lehden mukaan. Kotona kahvia juodessa luin lehteä niinkuin aina takakannesta etukanteen ja mikä ihana yllätys siellä olikaan. Teijän kotoa juttu. Aivan ihanat kuvat!

Anonyymi kirjoitti...

pakkohan se oli se lehti munkin ostaa!! :) ja aivan mahtava juttu!! tietty vähän enemmän olisi saanut kuvia olla, mutta joo, ei se haittaa, pääasia että näen niitä täällä :)

R-o-s-e

Sari kirjoitti...

Kiitos Malla kauniista kuvista jälleen kerran!
Nuo teidän lasten sängyt on ihanat ja kyllä ne lapset kohta siirtyvät omiin sänkyihin nukkumaan ja te pääsette pois lastenhuoneesta. Niinhän se on, että siinä äidin ja isin välissä on parasta nukkua.

Resteam kirjoitti...

Ihana kerrosänky pikku prinsessoille ja kukapa meistä ei haaveilisi katossängystä. Saamme pian varmasti ihalla uutta parisänkyä täällä blogissasi:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Malla!:) Luin tällä viikolla ´Toivekoti´-lehdestä jutun, jossa esiteltiin kotinne. Ymmärrettävästi koko taloa ei siinä esitelty, joten jäi mielenkiinto kytemään. Nyt muutaman päivän aikana olen lukenut blogisi kokonaan läpi-ensimmäisestä postauksesta tähän viimeisempään. Aika moinen urakka, mutta mukava sellainen:D Oma sisustustyylini (sekä myöskin kotiympäristöni ja elämäntilanteeni:D) poikkeaa täysin tästä,itse asun kerrostaloyksiössä,(sekä olen 21-vuotias sinkku taideopiskelija)kodissani suosin selkeälinjaista (ja käytännöllistäkin)tyyliä, tosin pientä romattisuutta ja koristeellisuuttakin saa olla hillitysti,kuten Vallilan KatariinaSuuri-verhokankaani, joihin olen täysin rakastunut. Pidän myös modernien ja vanhojen huonekalujen/esineiden yhdistelystä.Omassakodissani pääosassa on valkoinen, johon olen yhdistänyt mustaa ja tummanpunaista, sillä tarvitsen voimakkaita värejä.Toisaalta myös vaaleat pastellisävyt miellyttävät silmääni, mutta mielellään rinnstan ne mustaan tai johonkin rosoisuuteen tai skarppiin linjaan, jotta synyisi kontrastia. Tulipa tässä höpötettyä vissiin jonninjoitaviakin:D Mutta siis pointti oli se, että minusta olet saanut uuden lukijan!( vaikka en tuolla sivun oikeassa laidassa näykään...)t.Adi

malla kirjoitti...

Heippa Adi ja muutkin uuet lukijat!!:)
Tervetuloa joukkoon....mukavaa,että meitä on täällä koolla erilaisia ja eri-ikäsiä ihimisiä:)Mahtavaa rikkautta ja kiva vaihtaa ajatuksia ja ideoita!