keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Ruokailuhuoneesta....




On siinä vaan hommaa,että saa joulukoristeet pois ja paikat siivottua!
koko alakuviikko on nyt menny siihen puuhaan ja vielä riittää....
ruokailuhuoneesta ja keittiöstä saatiin nyt kaikki koristeet pois ja pölyt pyyhittyä:)




Ja sanotta mitä sanottä mutta kyllä kevättää!!
Rautanen penkkisänky seilas nyt tänne ruokapöyän taa.Se oli joulun olokkarissa
ja nyt alakas siellä ahistaan ja tuossapa se nyt on taas omiaan,kunnes
saan Ahaa-elämyksen ja löyän sille(taas)paremman paikan.


Tavaraaki on jotenki vähän meiän sisustukseen mutta jotenki just seki
tuntuu nyt helepottavalta...ehkä tänne kuitenki jotain vois kehitellä...
loppiaisen kunniaks ainaki kukkasia vois ostaa.

Nyt pullansulatuslenkille! eli lämmitettyyn autoon ja ruokaostoksille!;)

Nähään Taas!!!-MaLLa-

30 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Upeita kuvia. Nuo kynttilänjalat ovat todella ihania, mistä olet moiset hankkinut?

malla kirjoitti...

kiitos <3 osa on ostettu prismasta ja osa on sisustusliikkeestä.

Mirka kirjoitti...

Voi malla sua minkä teit!! Mun on ny kans sitte pakko alakaa riipimähän joulua pois ja vaihtaa kevät tilalle XD Onneksi kesähän on pitkä, ei voi kukaa keksiä tähän välihin mitää muuta mistä mää innostuusin ;-) Äläkää eres siis yrittäkö :P

Enkä mää olisi ollenkaa huolissani jos teillä hetken on vähä väljää, kyllä se tavara taas pian lisääntyy- aina sitä jostaki jotaki löytyy joka tarvii just saara ;-)

Mukavaa pullansulattelua ;-))

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan keväisiä kuvia :) !!
Mua kanssa kevättää :D!!

T. nadia :)

theromanticrose kirjoitti...

Adoro il rosa ed il celeste, creano un'atmosfera delicata e romantica.Buon anno Rosetta di theromanticroseblogspot.com.

Hanna kirjoitti...

Niin hempeen kaunista! ♥ Mie aloin nyt vasta vähän jotakin jouluisia koristuksia laitelemaan laatikoihin, vielä saa suurin osa olla toistaiseksi. ;)

Unknown kirjoitti...

Kaunista.

Mua mietityttää yksi juttu tyylissäsi: Miten miehesi siihen suhtautuu? Onko pastellijutut hänenkin mieleen vai eikö hän vain välitä? Meillä mies ei halua esimerkiksi vaaleanpunaista sisustukseen, koska ei koe sitä kotoisaksi.

Tytteli kirjoitti...

Ihanalta näyttää... kaunista!

Anonyymi kirjoitti...

Onhan se kevät toivelistalla mullakin, mutta... talvihan ei ole vielä puolessakaan välissä. Pienten lasten kanssa saa vielä rakentaa lumilinnoja ja -ukkoja, kunhan se lumi pehmenee välillä. Ja onhan sekin tärkeä, ettei rakennelmat sulais heti valmistuttuaan pois. Niin että käytetään tää talvi ensin loppuun! Kaikkea hyvää teille ja olipas ihania pullia edellisessä!
-Pipilotta-

Miia/ Rajalan tupa kirjoitti...

Joulu meni, niin aloin kyllä jo hyvin pian laittaa pois niitä jouluisia kamoja ja alkoi saman tien myös kevättämään vaikka muilla oli vielä täysin joulu. ja nyt kevättää kyllä tosi lujaa, tosin pakkasta (- 30c) on vähän enemmän kun keväällä.

minttu kirjoitti...

Oi oi miten nättiä... Ehkä ekaa kertaa kommentoin, lukenut oon ennenkin. Talonne näyttää niin tunnelmalliselta. Meilläkin on haaveissa wanha talo...

Elämänne näyttää ja kuulostaa mukavan värikkäältä vilskeeltä :) Mullakin on paljon lapsia (neljä vanhinta on tyttöjä 10-17-v, ja kaksi pienintä on poikia 5- ja 7-v.) joten on hauskaa päästä kurkistamaan muidenkin suurperheellisten elämiin. Ja kivaa kun on paljon tavaraa ja elämää ympärillä, se näyttää niin kotoisan kodikkaalta.

Arja kirjoitti...

Niin kaunista teillä että...kevättää myös täällä lounais suomessa saaristossa. Vaikka lunta on todella paljon ja pakkasta -10. T-Arja-

Anonyymi kirjoitti...

unohtu edelliseen vietiin mainita, että tein tänään nuorimman muksun kanssa nuita sokerihuurrutettuja tähtipullia ja ai että niistä tuli hyviä! Että kiitosta vain vinkistä :)!

Ja teillä näyttää niin ihanalle, kuten aina :) !!

Me tykätään mun miehen kanssa myös pastellinsävyistä. Keittiö on valko-vaaleanpunainen ihanuus ;)

Mukavaa illan jatkoa sinne Honkasaloon!

Nadia :)

Unknown kirjoitti...

Ihana pastellinen kynttiläasetelma. Olen jotenkin alkanut tykästymään vaaleanpunaiseen, mutta milloinkohan mahtaa pistää perus punaiselle kampoihin. Ja tuo ruokapöytänne - kertakaikkiaan loistava! Aamut olisivat varmasti pehmeämpiä, jos keittiössä odottaa vaaleanpunainen pöytä!

malla kirjoitti...

heippa kaikille!!:)

Leenaa siellä mietityttää:) meiän sisustustyyli on aika rouhea vaikka tätä vaaleanpunasta paljon onkin...meiltä löytyy paljon hirttä mikä tasapainottaa sisustusta kummasti...mä oon vaan niin huono kuvaamaan,että en saa oikeen isonpia kokonaiskuvia aikaan mistä näkyis että on täällä muutaki ku hempeää:))
Sami kyllä tosissaan tykkää,että värejä,pastellia,saa olla...on varmasti jo kahessakymmenessä vuojessa tottunu:) ja osaa hän myös sanoa jos ei jostain tykkää...esim.olisin halunnu portaat vaaleanpunasena mutta ne maalattiin kuitenkin valakosiks:)

Kamomilla kirjoitti...

Raikkaalta tuntuu ja kyllähän sitä tavaraa sitten taas kertyy, eikö vain? ;)
Mitenkähän monta laatikkoa tarviit kun siivoat joulun pois? Kiitos ihanasta Joulublogista jota oli ilo seurata!!

Arja kirjoitti...

Ihanan raikasta:-)
Mukavaa loppiaista<3

Anonyymi kirjoitti...

Niin suloista <3 Voi ,tuollaisia ikkunanpokia vaan jaksan haaveilla...Isäntä ei vaan anna moisia ostaa vaikka tänäänkin yhdessä nettipuodissa katselin ja halvalla vielä mutta ei vaan käy...sellaisia saa kuulemma ilmaiseksikin,väittää Isäntä sellaisen vielä tuovansa...saas ny nähdä...

Anonyymi kirjoitti...

Olet saanu pinkin läppärin toimimaan :D
Sopii niiiin hyvin tuohon pöydälle!

Terhi kirjoitti...

Täälläkin odotellaan jo kevättä :)

Amma kirjoitti...

Ai että on ihanan näköistä taas teillä!

Meillä sinnitellään vielä joulussa ja peräti lauantaihin asti, sillä mies on vasta silloin kotona sahaamassa joulukuusen uuniin meneviksi osiksi:) Mutta minulla onkin aina tapana takertua jouluun niin pitkäksi aikaa kuin osaan. En tykkää tammikuusta yhtään, joten viettäisin mielelläni joulua vielä pari viikkoa. Mutta nämä kuvat saivat kyllä ihan eri fiilikselle. Täytyykin ryhtyä suunnittelemaan jotakin kivan talvista mutta valoista piristykseksi, kiitos siis tästä!

sanna kirjoitti...

Kaunista ja rauhallisen näköistä!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Vaan,

Voi Malla minkä teit! Sun huumori ja makia murre kyllä kolahti minnuun niinku tuhannen volttia! Oon aika vihiriä täsä blogimaailmasa ja ekkaa kertaa nyt kenenkää turinoita kommentoin. Mulla ollu vappaapäivä ja koko julemetun oon ollu niin niin pahalla tuulella että ukkoki kysy mikä riivattu mua vaivaa. Yheksi syyksi sain nimettyä sen että ärsyttää tuhottomasti semmonen "kunelämäonainaniinihanaa" leperrys mitä tuntuu olevan 95 rosentisa näisä blogeissa. Sulla kumminkin on touhu hyvätuulisella jutustelulinjalla. Asiaa sanoo Täti Uueltamaalta

Jaana kirjoitti...

Olet saanut varmaankin aikas monta laatikollista pistää ihanuuksia piiloon :)
No niitä on sitten kiva kaivaa esille, ovat kuin uusia.
Tuo teidän pöytä on niin karkki! Meidän neidot olis aivan myytyjä, pojat taitaisivat saada keiton väärään kurkkuun :)
Leppoisaa loppiaista!

malla kirjoitti...

huomenta tytöt!!!:)

kiitosta mukavista hymyä nostattavista viestiistä!!!!

Täti Uueltamaalta saa nyt ihan erityiskiitoksen <3 niinhän se on että tänne blogiin poimii niin heleposti ne mukavat ja ihanat asiat ja sitä ikään ku haluaa unohtaa ne päivän "pommit":))täytyy kuitenki yrittää aina löytää se kultainen keskitie...vähän kaikkea:)makeaa ja suolasta!

Pepi:aika outoa mutta läppäri toimii! ainoastaan oikean puoleinen nuolinäppäin ei toimi!

Anonyymi kirjoitti...

Terve Malla,

Mukavaa jos iha sain suupielet nousemmaan, oon aina ollu vähä ronskimman huumorin puolestapuhuja. Tämä äiti-ihimine lähtee ny tempassee lopun joulun laatikoihi ja kiljassee murkkutytölle että kerra viikosa pittää lattian näkyä. Pienempi murkku on kissoissa, pellaavat kilipaa molemmat ryökäleet. Elämän keskipisteitä ne on silti meijän perheesä, semmosta sirkusta tää arjen pyöritys on että nostan sulle suurperheen äitille kyllä hattua. Se on moro ja pallaillaan asiaan. Terkuin Täti

malla kirjoitti...

:) mun piti vielä palata kertomaan että joulutavaralaatikoita kerty kymmenkunta isohkoa ja pari suuuurta mutta nyt ne on pakattu kauniisti,kiitos samin, eikä sullomalla niinku mä aiemmin!

tuo kerran viikossa on hyvä!;)meillä sama.

Anonyymi kirjoitti...

Yksinkertaisen kaunis sisustus! <3

Santtu kirjoitti...

Voi kuinka kaunis koti teillä onkaan! Ja vaaleanpunainen ruokapöytä on oikea herkku! ;)

PIUZA kirjoitti...

Kyllä vaan, kevättää! Kaunista on ja teillä on noita samoja vaaleansinisiä kauniita kynttilöitä.:)

Täällä on kyllä tänään ihan hirmuinen tuuli. Säätiedotuksen mukaan olis 38 metriä sekunnissa. Kyllä kiertääkin ikkunoissa.

Paula