keskiviikko 4. elokuuta 2010

tukka-asiaa olohuoneessa:)



tälläisiä kivoja täkkiä ostin parilla eurolla aarreaitasta.


siskolta sain taas vaihteeksi...


paikka naulakolle on hakusassa.haluaisin sen olohuoneen seinälle,mutta seinätilaa on aika vähän..


tv-kaappiki pääsi kuviin pitkästä aikaa.


tämä kuva on ruokailuhuoneesta päin.
sitte vähän tukka-asiaa...yrittäkää kestää...:)


otin pidennyksen pois ja outoa on..tuntuu,että ikääki tuli kymmenen vuotta lisää:))
väri on ihan tumma,toisaalta liian synkeä,toisaalta hyvä..en tiiä,jos hakis värinpoiston ja vähä vaalentais sävyä..
tykkäättäkö te väkerrellä tukkanne kans?vai oottako tyytyväisiä siihen,että tukka on ja sillä hyvä?:)

tällästä tänään...sataa..sataa..ropisoo..ihanaa:)

-malla-

44 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Voi että nuo Ikean ektorpit! Minä niin haluaisin, mutta meidän sohva on vasta neljä vuotta vanha... Yritin ehdottaa miehelle sen myymistä, ehkä se sais vielä hyvän kodin...
Minä tykkään tukkaa laittaa, itseasiassa kävin eilen kampaajalla. Mulla on aina ollu lyhyt tukka ja nyt on ihan super lyhyt. Ja tällä kertaa laitatin myös hiuskorun, tulee kiinni sellasella pidennyssinetillä niin pysyy tosi kauan. Haluaisin pidennyksiä kokeilla, mutta mulla on aina niin lyhyt tukka että niihin ei saa laitettua ja kasvattaa en taho malttaa.

Nina kirjoitti...

nättejä peittoja...
En ole mikään kova hiusten laittaja ja siksi mulla onkin nuo pidennykset. Oma tukka on kyllä pitkä, mutta ei kovinkaan paksu. Pidennyksilla saa kivasti paksuutta tukkaan, eikä sitä tartte laitella kun näyttää aina hyvältä.
Tuo tv-kaappi on kyllä ihana ratkaisu, josta haaveilen täällä myös. :)
Mukavaa päivänjatkoa Honkasaloon!

Anonyymi kirjoitti...

ja taas niin ihania kuvia teiän kodista <3

aarre aitta, onko se kirppis vai mikä? tosi ihania löytöjä teit:)

tosi hyvä toi tv-kaappi, olen itellekki miettiny sitä..en tykkää yhtään,kun tv rumilus näkösällä.

tosi nätit sun hiukset! vaaleat raidat sopis mun mielestä tosi hyvin:)

täällä kans nautin sateesta!!
oikein mukavaa sadepäivää sinulle malla <3

Eva-Liisa kirjoitti...

Aina käydessäni ihailen kotianne. Tuo tv-kaappi on ihana ratkaisu.

marika kirjoitti...

Minä aion tänään värjätä hiukseni ja teen raitoja myös. Tykkään vaihdella hiusväriä, tällä kertaa tulee tummaa!
Mulla oli pitkät hiukset kauan, mutta kun vaihdoin lyhyen mallin niin en oo siitä luopunut...

Ihania täkkejä ja upea koti teillä<3

Anonyymi kirjoitti...

Kiva tukkahan tuo on, himppasen vaaleempanakin olis varmasti hyvä. En kyllä ite oo kauhea tukan laittaja, blondi kun on värinä ni se riittää ;)
T: Katja

Elisa LPP kirjoitti...

Kyllä hiuksia pitää päästä laittamaan parin kk:n välein, piritstää ihanasti ja voi autuas sitä hierontaa!

Hanne kirjoitti...

Teillä on kyllä niin kaunis koti, ja tuo tv-kaappi on todellakin ehdoton ratkaisu :)Minäkin siitä pitkään haaveilin ja nyt meidänkin "möhkäle" on kaapissa piilossa :)Ja siitä tukasta, mun mielestä sulle sopii tukka kuin tukka, kaikissa malleissa näytät niin hyvältä. Mäkin kävin tänään kampaajalla ja otettiin pidennykset pois ja leikattiin vähän uutta mallia :)) Kyllä siitä vaan piristyy kummasti, kun jotain vaihtelua kuontaloonsa saa :)

Mari kirjoitti...

Meillä oli joskus tuollainen tv-kaappi tehtynä vanhoista ovista, mutta halusin sen sit parin vuoden käytön jälkeen pois... Se oli jotenkin liikaa olohuonetta hallitseva. Teillä on kyllä tosi kaunis kaappi ja varmaankin enemmän tilaakin sille;)

Mää en oo kova laittaa hiuksia, joten mulla on siks pitkähkö tukka. Laitan jotenkin kiinni aika usein. Tänään mulla on nuttura sivulla;) Tykkään pitkästä tukasta enemmän kuin lyhyestä, kun jotenkin koen sen olevan enemmän mun tyylinen... Tummia hiuksia en voi pitää, kun oma hius on niin vaalea, että juurikasvu näyttää kauhealle! Sulle vois sopia tosiaan ihan vähän vaaleaa raitaa tohon tumman sekaan. Oikein kaunis ja pirteä kampaus! Täällä muuten paistaa aurinko, taas!

Hanna kirjoitti...

täälläkin sateloo. :)
ihanaisia täkkejä ootkin löytänyt ja tuo vanha naulakko on niin ♥♥♥ !
kauniilta näytät lyhykäisissä tummissa hiuksissakin ;) soppii miusta, mutta vaihteluhan virkistää.
ite en raaski hiuksista lyhentää kuin muutaman sentin ehkä kerralla!! ;D mulla oli pienenä aina lyhyet poikahiukset, mutta sitte päätin 10 vuotiaana että nyt ei äitee enää saa leikata, joten pitkinä haluan pitää vastakin, samoin mulla on aika kurittomat luonnonkiharat ja paksut hiukset joten välillä vähän vaikea laittaa... värjännykin oon vaan punaseks ja mustaks vaihtelevasti. :) tekis kyllä mieli ehkä vaihteeksi kokeilla jotain raitoja tai muuta... mulle on ihan luksusta päästä kampaamoon, ehkä kerran vuodessa jos sitäkään... pitäis kyllä useemmin!! :D

malla kirjoitti...

mä käyn kampaajalla harvoin..ehkä kerran kolomessa vuojessa:)värjään ja laitan pidennyksiä ite ja jos täytyy leikata,sen teköö yleensä äitini.mutta tekis tukalle ja itelleki hyvää käyä siellä useammin:)

mäki "koen"että pitkä tukka on enemmän mun juttuja,tämä oma on vaaan niiiin hiasta kasvamaan,että kasvattamiseen tästä omasta ei oo tai sitte mun hermot ei kestä,tänne kaikki ja heti!:))onneksi on jatkoja..

Sissi kirjoitti...

Musta tuo on kyllä kaunis tuollasenaan. Vaan voihan sitä aina piristää parilla raidalla jos siltä tuntuu.

Itse en jaksa jauhaa hiusten kanssa, siks ne on pitkät. Värjään ehkä kerran tai kaks vuodessa, jos silloinkaan. Leikata on nykyään pakko aika useasti, kun on otsatukka. Aiemmin leikkasin varmaan just sen kerran kaks vuodessa... Välillä tekis mieli jotain uutta, mutta olen aika arka tekemään mitään suuria muutoksia.

LeenaJohanna kirjoitti...

Tuommoisen tv-kaapin tarvisin. Mistä olette löytäneet vai oletteko tehneet itse?

Pitkät hiukset ovat myös minun juttu. Alkukesästä kävin leikkauttaas. Leikattiin otsis ja kampaaja ohenteli ihan liian rankasti. Paksut , pitkät hiukseni ovat historiaa.
Nyt vaan hoitoaineita paljon käyttelen ja kasvattelen hiuksia pitkäksi. Kyllä ne vaan lopuksi aika äkkiä kasvaa.
Minunkin mielestäni sinulle käy pitkät hiukset oikein hyvin .
Miten itse laittelet pidennyksiä?
Kävin keväällä laitattaas ripsiini pidennykset. Koukussa ollaan. Nää on kyllä ihanat eikä tarvi meikata.
Suosittelen!
Kivaa keskiviikko päivää!

Karoliinaa kirjoitti...

sulle sopii jotensakki paremmin toi lyhyt,,se on niin helppo hoitaakkin;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kuvat ja sohvat. Mulla on divaani samaa sarjaa ja olen kovasti tykännyt.

Tänään aloitin syyssisustuksen mietinnän. Vaihdatko sisustusta eri vuoden aikoina?

Kivalta näyttävät hiuksesi.
Itse laittelen hiuksia aika paljon ja käyn kampaajalla säännöllisesti ja aina punaista päähän.

Kotoista sadepäivää sinne Honkasaloon!
t. Annicca

malla kirjoitti...

LeenaJohanna:sami on tuon kaapin iteteheny...siltakulman marilla oon nähäny samanlaisen ja onpa jossain lehessäki ollu joskus ohojekki.kaappi on kyllä kätevä!
ripsipidennys olis kyllä ihana..luulisin:)
mä tykkään liimapidennyksistä eli tukka kiinnitetään liimasineteillä omaan tukkaan.

Karoliina:joo näis on omat hyvät ja huonot puolensa...pitkä on toisaalta hyvännäkönen koko ajan...lyhyt oma pitää kuitenki laittaa ennenku se on ees jonku näkönen:)mutta ihanan keveä tämä on:)

malla kirjoitti...

Annicca:no tuo onki hyvä kysymys!mä oon jotenki niin jumittunu näihin pastelleihin,että siinä onki syksyllä mietintää,että mistä maltan luopua jne...mutta harmaa on sellanen mikä luultavasti lisääntyy ku jouluakohti mennään...verhoja en luultavasti vaiha,lisään vaan salusiinejä.jotain tyynyjä varmaan menöö vaihtoon kans.

täällä ollaan kotoisasti kynttilänvalossa,ku olohuonees ja ruokailuhuonees ei oo toimivia lamppuja tällä hetkellä:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Sulla on nätti oma tukka - tykkään!!

Kristiina kirjoitti...

Heippa!
Tukkasi on hyvän värinen. Olet tumma,vaalea on liian haalea väri sulle. Tummaan pohjaan voi ottaa hieman kevyitä vaaleita raitoja,jotta siihen tulisi elävyyttä. Mahdollisimman luonnollisen värinen on nyt in. Vältä voimakkaita kontrasteja.
Lyhyt tukka pukee sua paremmin kuin pitkä.
Itse tykkään ,että tukka ei saa olla ongelmallinen,eikä aamuisin mulla ole aikaa laittaa hiuksia. Juhliin kyllä laitetaan meidän tyttöjen tukat aina. Sunnuntaina meillä onkin rippijuhlat...

Anonyymi kirjoitti...

ihanat täkit ja toi naulakko on niiiiiin <3<3<3 ite keräilen vanhoja täkkejä ja myös vanhoihin naulakoihin oon heikkona :)ei meinaa vaan noita täkkejä kovin helposti löytää , varsinkin semmoset vanhat painavat silkkitäkit on ihania mutta niin harvoin niitä kirppiksillä näkee.
ihana tukka sulla,sopii sekä pitkä että tommonen lyhytkin ja munkin mielestä sulle sopii paremmin tumma kuin vaalee,muutama raita piristää tummaakin kuontaloa kivasti.itellä nyt lyhyt , on pirtsakka mutta onhan siinä aina se laittaminen,ja mulla tippu 10v iästä pois kun leikkasin lyhyeks :)

-TanjaRiitta-

maikku kirjoitti...

tukan kans tulee kyllä värkättyä.. ei tosin niin usein tyylin vaihtoa ko sulla..;)
tuo lyhyempiki malli sopii sulle hyvin!
itellä tällähetkellä kasvatusrojekti, ja värjänny en oon puoleen vuoteen, yritän saaha oman värin kokonaan esille.. parikymmentä vuotta ollu kokoaika värjätty ja ny ku alko omaa väriä tulla esille, niin se onkin yllättäen tosi tumma..;)

Lenni kirjoitti...

Nätti kampaus sinulla noinkin! Kiva leikkaus myös, sopii sulle! Minulle koitettiin niitä pidennyksiä, onneksi tehtiin pari testipalaa, katkaisivat nimittäin kaikki omat hiukseni ja irtosivat viikon sisällä kaikki. Onneksi ei laitettu kerralla koko pääähän liimasinettejä, ei olisi omasta tukasta enää jäljellä mitään. On niin ohut vauvamainen hiuslaatu mulla :( Onko sinulla sinetit pysyneet hyvin? Ihana tuo telkkarikaappi. Olen itsekin hingunnut tuollaista kun tv ei ole mikään kaunis sisustuselementti, vaikka meillä on aina ollut pelkkiä valkoisia telkkareita. Ruutu on aina musta silti :) Ja viltit on kerrassaan söpösiä!

Anonyymi kirjoitti...

Hieno tukka sulla!
Mun mielestä sulle sopis vieläki lyhkäsempi,semmonen päältä erimittasiks pätkitty.:)
Se on muuten aika heleppo laittaa jos leikkaus on kunnollinen.
Aamulla ku nousee ylös ni vähän pöyhii vaik vahalla ja A vot,se on siinä!:)
Ja höpsis että näyttäsit nyt vanhemmalta,nuorelta flikaltahan sinä nyt näytät!!:D
Terkuin,
PikkuMyy

Eve kirjoitti...

Värjäsin elien hiukseni ja tuli jopa hieman tummempaa kuin mitä sulla kuvassa... Se onkin kaikki mitä minä tukalle teen.. värjään muutaman kerran vuodessa harmaat piiloon, sitäkin vasta viimeiset 6 vuotta. Kymmenen vuotta sitten kun kävin parturissa, tuli koko kampaamon väki ihmettelemään "luonnontilassa olevaa" pitkää tukkaa.. :) Eilen värjäyksen jälkeen kuitenkin rupesin pohtimaan lyhyttä kampausta, kaverini melkein säikähti, että mitä!? ettei missään tapauksessa.. katotaan ny, syksy ja talvi ovat hyvä aika kokeilla, pidän vaan pipoa päässä jos ei näyttää hyvältä :)

Anonyymi kirjoitti...

Olen itse miettinyt pidennyksiä, kun oma tukka ei tahdo kasvaa ja on kovin hentoa. Mutta kuitenkin aina päädyn pysymään omissa haituvissa, koska pidennykset on niin monilla luonnottoman näköiset, oli sitten mitä materiaalia tahansa, että minua vain hihityttää, kun luulevat olevansa trendikkäitä ja nuorekkaita elottoman näköisessä jatkopätkässä.

-A-

PikkuBertta kirjoitti...

Ihania "ostoksia"olet taas tehnyt.
Minä en käy kampaajalla ollenkaan.Minulla on nimittäin tuo Tinon äiti,joka on kampaaja,ja se hoitelee miun hiukset.Viihdyn puolipitkissä hiuksissa.En vois kuvitellakaan itselleni lyhyitä hiuksia,vaikka Minttu NIIN mielellään ne leikkaisi.
Nyt lomalla ollessa sutasen vain jonkinlaiselle sutturalle,mut töissä ollessa joka aamu laitan nätisti.
Sinulle kyllä käy lyhyetkin hiukset.Eikä vanhenna yhtään.

Kevyttä keskiviikkoa:)

Elämän Helmiä kirjoitti...

Ihania peittoja ja naulakko varsinkin. Meillä on mökillä samanlainen naulakko , jonka maalasimme ruskeaksi, meidän väreihin käyväksi. Ihanat on noi sun hiukset. Minä käyn keskimäärin kolmen viikon välein kampajalla. Aina kun saan kasvatettua pitemmäksi haluankin lyhyeksi ja sit alka taas kasvatus. Nyt itseasiassa kasvattelin sinne tyttären häihin, että saisin jonkinlaisen kampauksen laitatettua, ja nyt olen niin kyllästynyt näihin hapsu hiuksiin, ohuet kun ovat , niin pitäisi aina laitaa muotovahdon kans, niin näyttäis joltain =)
Ihanaa loppuviikkoa!
-päivi-

PIUZA kirjoitti...

Oliko sulla astetta vaaleammat hiukset ennen? Leikkaus on kyllä hyvä.
Itselläni on ongelma, että hiuksia lähtee joka päivä hirveän paljon. Olen tätä tässä ihmetellyt jokusen kuukauden.. Joku tosin sanoi, että hiuksetkin uudistuvat viiden vuoden välein, että josko siinä syy?.. Vielä en oo ihan kalju.;) Hiuksia on ihan hyvin ja ne on puolipitkät. En tykkää enää lyhyistä hiuksista (siis itselläni), kun kerran niitä aloin kasvattamaan. Minusta on ihanaa, kun on vähän pidemmät!:) Ihan huippua! Tosiaan on nyt ollut ongelmia tuon hiuspehkon kanssa ja päänahkakin tuntuu aika kuivalta. Laitoin yksi ilta päänahkaan hajusteetonta vauvaöljyä ja taidanpa taasen laittaa, jos kosteuttaisi vähän sitä. Värjään aika ajoin itse tummemmaksi, vaikka tummat onkin. Jossain vaiheessa vaan huomaan, että inhottavasti tulee "liian vaaleaa" juurikasvua ja alan etsimään väriaineita. Toisaalta tykkäisin myös kasvattaa näistä sen ihan oman värisensä - mutta onko mun hiukset sittenkin liian vaaleat, että en osaa olla niissä!?

Päänvaivaa hiuksista!;)
Paula

Rilla kirjoitti...

Ihania löytöjä. Hiusongelmat ymmärrän hyvin. Täällä yksi, joka aina värkkää, säätää mallin kanssa ja värikin on aina pikkasen hakusessa :D Pitkästä lyhkäseksi on iiiiso muutos. Tarvii aikaa totutella!

Laura kirjoitti...

moi malla, pitkästä aikaa :)
sä olet tosi kaunis, lyhyt ja pitkä tukka sopii hyvin.. kiva keksintö ne pidennykset, kasvattaminen on niin toivotonta hommaa.. mä oon ikuinen hiusten kasvattaja, pienestä asti. ( pienenä kuljin pyyhe päässä, kun oli niin ihanaa kun oli liehuva "tukka" ja yritin rukoillakin pitkiä hiuksia...;)) pitäis vaan unohtaa koko tukka ja antaa kasvaa, helpommin sanottu kuin tehty.. ;)
mun mielestä olet niin hyvin säilyny, vai kuinka se sanotaan, mutta ethän nyt vanha vielä olekkaaan, ja näytät yhtä nurelta lyhyelläkin tukalla
iloisa elokuuta huvikumpuun :)

Seija kirjoitti...

Vallan kauniita peittoja löysit ja tv-kaappi on mustakin tosi hyvä. Inhoan isoa telkkaria olohuoneessa näkyvillä ... se varastaa aina kaiken huomion niin sisustukselta kuin ihmisiltäkin. Sun hiukset on hyvät lyhyenä, sopii oikein hyvin. Se suunnittelemasi sävyn vaalennus vois olla jees, tee jos tuntuu enemmän omalta kuin tuo tumma, vaikka tosi hyvä tuokin on.

Krisse kirjoitti...

Moikka Malla...
Ihana hylly..

Ja oikein kauniit hiukset. minusta sulle sopii lyhytkin hyvin. Ja tummuus on sopiva..ei oo liian tumma.

Mulla on ollut ihan lyhyet hiukset varmaan kohta kakskymmentä vuotta. Aikaisemmin mustat..sitten viimevuodet ruskeat. Nyt olen taas alkanut tummentaa..seuraavaksi laitan taas mustaksi.
Mun tukka on harventunut ihan sikanaan...mutta ei voi mitään.
Käyn kampaajalla kerran kuukaudessa....
mukavaa elokuun alkua..

malla kirjoitti...

ihanaa tytöt,ku te jaksatta löpistä mun kans näistä tukka-asioista(kin)!!!!ootta kivoja!mää varmaan piän tän värin...kyllä tää pesus tästä vaalistuu sopivasti:)
iltahaleja lähtöö täältä nyt kaikille:)

Hipsu kirjoitti...

Kyllä juu tykkään väkertää hiusten kanssa. On ollut rastat, erivärisiä lisärastoja seassa, lyhyttä ja tosi pitkää mallia, hiuspidennyksiä monet kerrat, kaiken maailman värit.
Nyt olen pitkään viihtynyt samanlaisessa värissä kuin sinulla.
Olet kaunis, sinulle sopii tuo malli tosi hyvin! :)

Saara kirjoitti...

Vitsit teillä on kaunista!! :) Ja niin unelma naulakko..
Mun mielestä sulle sopii hyvin tummaväri tukkaan... Pitkä ja lyhyt sopii molemmat! Vaihtelu virkistää.. :) Pysyykö pidennykset sulla kuinka kauan hyvinä? siis kauanko pidät samoja? Ite tykkään laittaa jonkin verran tukkaa.. Riippuu kuinka aamulla on aikaa ja motivaatiota, mutta jotenki on kivempi olla kun on vähän laittanu tukkaa ja on ``laitetun`` Näkönen.. :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tukka pitkänä ja lyhyeenä :)
Miten ihmeessä pystyt tekemään itsellesi pidennyksiä? Itselläni on kovin ohut tukka, pitkää tekis mieli, mutta ei vaan kasva, pidennyksiä tekis mieli kokeilla, ovat vaan olleet kaikkien päässä joilla ohut tukka melkoisen tökerön näköisii, miten sinulla? Pysyykö sinetit piilossa? Miten kauan aina pidät pidennyksiä? Katsotaan riittääkö itsellä uskallus kokeilla, mietityttää meneekö oma tukka vieläkin huonompaan kuntoon ja ohuemmaksi tästä jos ne pidennykset laitan?

Tuo sohva peittoineen on ihanaaa!!!

Anonyymi kirjoitti...

Minun mielestä just toi suht lyhyt tukka on sellanen ihanan kevyt ja tyttömäinen, ei minusta kyllä vanhenna sinua mitenkään. Ehkä enemminkin päinvastoin. :)

T. Valon Soturi, joka ei jaksanut kirjautua

Anonyymi kirjoitti...

(jatkuu) Ja tuohon tyytyväisyyteen oman tukan suhteen, minulla on jo kauan ollut pitkä (ja kokoajan koitan pidemmäksi saada) sinimustalla värjätty "reuhka" ja en voisi enää tyytyväisempi olla. Tämä on minusta minulle parhaiten sopiva tukkamalli ja väriin olen aivan ihastunut ja kiintynytkin jopa. :D

T. Valon Soturi

malla kirjoitti...

mulla on ollu pidennyksiä jo kymmenen vuotta:)piän suunnillen pidennystä 2-3kk sit omaa jonku kuukauen ja siinä ajassa ennätän aina uskotella,että lyhyt malli on hyvä ja leikkaan omani ja taas pidennystä ku ei se lyhyt muka ookkaan hyvä!mulla on se hyvä puoli että siskoni laitto pidennyksiä työkseen ja sain aina hyvät alennukset ja nyt viime vuojet oon laittanu sit ite...käytän usein samoja jo päässäni olleita jatkoja,lyhyenpinä vaan...sinetit pysyy aika hyvin piilossa,mä tykkään kyllä liimailla aika ylöski.tummas tukas sinetit ei erotu niin hyvin ku vaaleas,eikä vaaleastakaan jos oma tukka on esim.olokapäille asti.

Viivu kirjoitti...

Ihana on sun tukkas niin ja näin :) Itseasiassa tuo lyhytkin on vaihteeks aika pirteä, eikä miustakaan yhtään vanhan näkönen.

Mulla on tää pää aina tämmönen, vaikka on se joskus lyhytkin ollu (sillon pääs itku) ja musta jonkin aikaa... Nyt en oo käyny vuoteen kampaajalla ja syytä olis! Pitäsi tätä edes vähän siistiä... :)

Mirka kirjoitti...

Mä myös tykkään että tuo lyhytki malli on kiva :)

Sitte lattiasta asiaa, me maalattiin tiistaina ja keskiviikkona lattia keittiössä ja elellään pihamökis evakos kunnes lattia kestää koirienkin kynnet. Miten pian maalauksen jälkeen laitoitte huonekalut paikoilleen? nimimerkillä odottavan aika on pitkä ;-)

malla kirjoitti...

eli sunnuntaina maalattiin ja tiistai-iltana laitettiin kalusteet paikoilleen.

Mirka kirjoitti...

Mä tänään yritin eheroottaa tuolle miehelleni jotta vois kantaa jo astiakaapin ja tietokonepöyrän keittiöhön (ku niitä ei sitte tarviisi liikutella toisinku ruokapöyrän tuolia yms) mutta se heti mut masensi sanomalla jotta ensi vois laittaa laattialistat, jotka saarahan ens viikolla vasta. Eli jatkan orottelua.. ;-))

malla kirjoitti...

oioi...jaksamista!!!!:)