lauantai 31. heinäkuuta 2010

köökin iltatunnelmia...





tästä suunnasta ei oo tullu hetkeen kuvailtua.haaveissa olis uusi liesi.sellanen iso,mihin mahtuu kunnolla kattilat ja pannut sulassa sovussa vierekkäin.


rouva tänään...salakuvattuna.

tunnelmoiaan ystävät!
-malla-

22 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Ihana tuo paljas tiiliseinä! Haluaisin niiiin sellaisen, mutta meillä kun on niinkin uusi kuin 1980 rakennettu talo joten turha sellaista odottaa... Jos ei itse laita, mutta mielestäni se tiilenmuotoinen laatta ei ole sama asia!

Minä myös olen sellainen "väline urheilija" että halusin uuden hellan jossa kiertoilmauuni vaikka edellinen toimikin vielä (ikää sillä jo tosin lähemmäs 20 vuotta.) Tämä uusi on mun silmäterä ja mies aina nauraa kun puunaan joka ilta niin keraamisen liesitason kuin uuninkin ja tiskaan pellit jos olen niitä käyttänyt. Eihän se muuten pysy hyvänä jos ei huolehdi!

Teidän kodista on aina niin ihana katsella kuvia, ovat niin kauniita ja harmoonisia... Meillä sen sijaan on aina sekaista vaikka siivoaakin ja meillä vain yksi lapsi joka sekään ei edes kävele vielä... ;-) Eli peiliin on katsottava jos sotkua on. Lisää kuvia toiveissa, vaikka samoista kulmista kuin ennekin, aina niitä jaksaa uudestaan katsoa ja ihastella!

Katja kirjoitti...

Mulla odottaa ylisillä kiertoilmauuni ja keraaminen taso. Tänään sanoin miehelle, että kunnon ruokaa ei tule ennenkuin ne ovat paikoillaan. Eihän ne ole olleet vasta kuin vajaa kolme vuotta siellä ylisillä :D
Hiljaa hyvä tulee :)

Seija kirjoitti...

Ihanan "ronskit" ratkaisut kauniin rouvan keittiössä. Tulee mieleen kuvat, joita olen nähnyt vanhasta Toscanalaisesta talosta. Hyvä tunnelma!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä täytyy sanoa,että teillä on kaunista ja juuri niin mun makuun.Kaunis tuo haaveileva rouvakin tuossa kuvassa on.Nyt on varmaan teillä aika huilia,kun niin kovin olette rempanneet ja puunanneet.Nauttikaa täysin siemauksin kauniista kodistanne ja hyvää elokuun ekaa päivää teille kaikille!T:Äippä Keski-Suomesta

Mari kirjoitti...

Ihana tuo tiiliseinä! Kaunista muutenkin :)

Petra kirjoitti...

Ihana tunnelma keittiössä. Olette tehneet kyllä ison urakan. Siskon kans vaihtamasi lamppu on ihana, niin syötävän sulonen.
Oikein ihanaa ensimmäistä elokuun päivää teille!

Virpi kirjoitti...

Kaunis köökki. Tiiliseinä on ihana, luo oikeanlaista tunnelmaa keittiöön. Kaunis on rouvakin, mistähän siellä haaveillaan :)

PikkuBertta kirjoitti...

Liekkö rouvalla jo uudet remontit tai sisustuspuuhat mielessä,kun NIIN siinä kynttilän valossa haaveillaan...vai liekkö ajatukset siellä kuvauksissa...

Kaunis nurkkaus keittiöstä.Tuo tiiliseinä ja huuva ovat ihanat.Niin teitin tyyliset.

Kauniita haaveita elokuun iltoihin:)

Helmikumpu kirjoitti...

Tuota tiiliseinää myöskin ihailen. Aivan mahtava!

Hei sellaista kysyisin jos saa, että mistä olet löytänyt sen aiemman postauksesi ihanan vaaleanpunasävyisen mattosi? Sekin oli niin kaunis.

Mari kirjoitti...

Toi nurkkaus on aivan ihastuttava! Kyllä sun kelpaa;)

Anonyymi kirjoitti...

ihania kuvia.
teillä on todella kaunista!
aivan ihana tuo tiiliseinä.
mistäs rouva haaveilee??? :)

Maisuli kirjoitti...

Aivan uskomattoman ihana keittiö teillä,tuollaisessa minäkin kyllä mielelläni kokkailisin ja leipoisin! Kauniita yksityiskohtia ja niin kodikasta! Kaunis on talon rouvakin :)

Maisuli kirjoitti...

Vielä piti kysyä, että mistä olet löytänyt tuon emalisen Snacks-kulhon? Ei ole missään osunut silmiini ja hakusessa sellainen olisi...

Hanna kirjoitti...

Että mie tyykkään noista paksuista parruista ja pattingeista keittonurkkauksessasi!! ♥ Mulla ollu jo pitemmän aikaa hakusessa tuollainen roikkuva (hedelmä)kori, mutta ei oo tullu kaupoissa eikä kirppiksillä vielä vastaan, mistäs tuo on? :)

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Haa, teillä on samanlainen rasvakeitin kuin meillä. Sillä on säästetty pitkä penni (tai sentti) kun ei oo tarvinu enää kovin usein grillillä käydä ;D

Kodinsielu kirjoitti...

Mukavan karheaa ja rouheaa yhdistettynä kauniisiin yksityiskohtiin. Just sellaista mistä itekin tykkään.

Ainosofia kirjoitti...

Voiettä nautin näistä sinun ihanista persoonallisista kuvistasi :)

Sari kirjoitti...

Voi että kyllä on niin ihanïa kuvia taas että huokailen vain <3

Anis kirjoitti...

Pitkästä aikaa pääsin bloggaileen ja onpas tänne ilmestynyt ihania kuvia! Teillä onkin vietetty jännittäviä päiviä!

malla kirjoitti...

huomenta ystäväiset ihanaiset!!:)

kiitos tuhannesti kivoista ja jo useanpaan kertaan luetuista kommenteistanne!

mistähän tämä rouva haaveiloo....hm...mä oon niin yksinkertanen,että eipä sitä paljon osaa mistään haaveilla:)mutta ehkäpä siitä suloisesta herkkupuodista vanhojen ja vähän uusienkin tavaroiden keskellä....siinähän sitä oliskin!

Hannele:tämä on laite mitä en vaiha!:))aivan loistava...paistan tällä munkitki.

Helena kirjoitti...

ihania köökkikuvia!

Mirka Koo kirjoitti...

Siis aivan IIIHANA keittiö ♥