torstai 27. toukokuuta 2010

santerin leivokset





















eli tässäpäs tämä lupaamani santerin leivosten ohoje.pohojan tein tänään valamiista pakastemurotaikinasta,mikä on oikeen kätevä ku haluaa saaha valamista nopeaa...muropohojan voi toki tehä myös ite.
paistetun pohojan päälle keitetään kinuski:
2dl kermaa
125g marg.   
0,5dl siirappia
1dl sokeria

aineet kattilaan ja keitetään n.15min.jonka jäläkeen levitetään kinuski jäähtyneen pohojan päälle.sit annetaan kinuskin jämähtää,sulatetaan suklaa ja levitetään kinuskin päälle.leivokset voi tehä muffinssivuokiin tai pellille.pellilliseen menöö suklaata n.200g.laitoin mansikkaa koristeeksi ja antamaan mukavan kesäisen säväyksen.leivosten maku parantuu oltuaan hetken viileässä.ja käyttää voi tietenki tummaa tai vaaleaa suklaata.valakosuklaalla tehty maistuu ihan valakosuklaatwixxille.tämä ohoje löytyy myös googlettamalla.





















täällä paisto tänään pitkästä aikaa aurinko.nurmikkoki rehottaa sateitten jäliltä,mutta vielä en anna sitä leikata,koska piha oli jotenki niin suloisen villin näkönen...satumaisen tuuhea:))kuvailin (taas)paviljongin seutua,mutta ku meiän pihassa ei oikeen oo mitään muuta,mitä kuvais:)
jeeee! viikonloppua kohti mennään ja lujaa!:)

-malla-

19 kommenttia:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Herkullinen leivosohje, pitääpä kokeilla. Kinuskin on minun herkkua :)

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Voihan herkku! Meillä vasta haaveillaan tuoreista mansikoista, mutta teillä onkin etulyöntiasema :) Halpa-Halliin oli nyt tullu nuita autoja mitkä teillä on ja käytiin meidän kohta 6 vee Elmerin kans aikamoista kädenvääntöä kun en raaskinut ostaa sille semmosta ;)

Rouva V kirjoitti...

Nami. :P

JOHANNA kirjoitti...

Herkullisen näköistä! Ja niin ihanan näköinen tuo paviljonki omenankukkineen päivineen!

Jaana Kristiina kirjoitti...

Herkullisen näköistä ja varmaan makuista:)
täytyy kokeilla:)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ohjeesta!:) Nyt pitää mennä syömään jotain, tuli nälkä ja sitten taas tappelen täällä selaimien kanssa.. Ei ollut se Operakaan hyvä, joten vaihdan Firefoxiin. Peukut pystyy, että tämä nyt on riittävän hyvä!

Paula

Hanna kirjoitti...

Ihanania vauhdin hurmaa kuvia!<3 Ja nam mitä herkkua, pitää laittaa helppo ohje korvan taakse! Kiitos.<3 :)

malla kirjoitti...

paula:mäki oon miettiny.että taian vaihtaa sen vanhan mallin takas!!postauksen tekeminen on niin paljo hitaanpaa tällä ja mun taioilla,että meinaa hermo mennä:)katotaan!

intsu kirjoitti...

Sulla on niin ihana blogi,että tää on mulla suosikeissa ja usein täällä piipahdan. Minäkin olen suurperheen äiti. Tosin lapseni ovat jo aikuisia ja olen 9 lapsen mummikin ja pidämme tivistä yhteyttä koko porukka. Minäkin tykkään leipoa ja sisutaa ja kuulun helluntaiseurakuntaan. Tuo kinuskiohje minullakin on,mutta täytyy kokeilla noin,että suklaakin vielä päälle ja mansikoita,aah!

Helena kirjoitti...

Hei. Ekaa kertaa täällä vierailulla. Aivan valloittavat sivut. Teidän koti näyttää ihanalta!

jaana kirjoitti...

Hei! Kävin nappaamassa mangokakun ohjeen kevään juhliin. Kokeilun perusteella hyvä ohje. Muutoinkin tykkään kovasti blogistasi.

jaana

malla kirjoitti...

huomenta Naiset ja intsu ja Helena!:)

voi intsu!sulla on jo yheksän lisätimanttia!mahtavaa:)...ehkä mullaki joskus,toivottavasti!!mukavia kesäpäiviä koko poppoolle!

ja helenalle erityiskiitos:)

malla kirjoitti...

jaanaki oli kerinny jättää ihanan viestin väliin!kiitoskiitos<3

PikkuBertta kirjoitti...

Siellä vain jaksetaan herkutella...nam.nam...näyttää hyvälle....
asiasta kolmanteen .mistä te ostitte nuo autot kaksosille.Tekis mieli ostaa Pikku-Tinolle sit yksvuotis synttärilahjaks...

Joo.viikonloppuun mennään...samanlaisia vain nää päivät nyt ...

Toivotan kaunista viikonloppua:)

malla kirjoitti...

ostettiin sellasesta sekatavara-kaupasta ku sopuraha....joku kerto,että myös halpa-halliin olis tullu samoja autoja.onko kumpaakaan liikettä siellä teilläpäin,en osaa sanoa.toivottavasti!:)näillä autoilla on kyllä leikitty,sekä pihalla,että sisällä.jaksamista<3

Maaka kirjoitti...

kukkivia omenapuita jaksaa katsella vaikka kuinka (meillä sellaisista ei saa nauttia vie aikoihin, vaikka kyllä nois raipois on muutama nuppu jo tulossa :D ) ja paviljonkin seutu on viehättävä joten kuvaile sitä vaan kaikessa rauhassa lisää :)

Noi leivokset oli hyviä, niitähän oli siloin teidän yhteissynttäreillä tarjolla. Mä jotenkin ajattelin että se olis paljon vaivalloisempikin ohje... no saa nähdä onko tämäkin sitä saanko koskaan aikaiseksi. No Emma vois kyllä saada! Se on muutenkin joskus tehnyt toffeetakin :) ja luovasti: kerman puuttuessa korvas sen vanilijajugurtilla ja hyvää oli ollut (me ei oltu edes kotona)

malla kirjoitti...

joo mä en kans kyllästy noihin omppupuihin ikinä!viime vuonna kukkia oli vain muutama,nyt niitä on senki eestä!:)
hyvin on löytyny emmalta mielikuvitusta...se on tärkeä taito!

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun herkullisen näköisiä! Kinuski on ihan lempparia meidänkin perheessä. Näitäpä voisinkin viikonloppuna kokoeilla kun justiin ajattelin että jotain tekisi mieli leipoa :)

Ihana on tuo teidän piha ja paviljonki niin houkutteleva päiväkahvi (ja -uni) paikaksi. Itse tässä parhaillaan katselen ikkunasta meidän ankeaa hiekka/heinä/sorapihaa. Suunnitelmat on päässä jo pitkällä, vielä kun olisi aikaa ja rahaa ne toteuttaa...no, pikkuhiljaa. Eilen sentään sain raparperipenkin valmiiksi vanhan rantasaunan taakse, kun se osa pihasta jätetään luonnontilaan niin sinne voi jo jotain istuttaakin. Muualla pihassa vielä kaivuutöitä edessä ennenkun mitään pääsee maahan laittamaan. Mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi! -Riikka R.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää.. piti itsekin kokeilla. :P Nam