keskiviikko 26. toukokuuta 2010

löytöjä kirpparilta ja kotoa:)


tässä taannoin penkoessani niitä kesävaatelaatikoita, käsiini osui myös jotain tavaralaatikoita,jotka oli vielä muuton jäliltä purkamatta:)ihan kiva tehä "löytöjä"kotonakin!ainiimullaontällänenki....löyty mm.tuo ihana karkkipurkki ja muitaki peltipurkkeja,niitä tuli joskus keräiltyä.





















tuohon valakosen naulakon alle laitettiin ulukovarastosta löytyny vanha sininen hylly.kannattimetki on jotku vanhat,vähän hassut,mutta ihanat.kirpparilta löysin tänään kivan kesätarjottimen,iloinen ja pirteä!ihan ku olis aurinko vallannu keittiön!nuo arabian ihanat ruusulautaset löyty tänään samalta kierrokselta.kaksosilla on alakanu pukkaamaan uhumaa....varsinki essiltä alakaa luonnetta löytymään!siinä onki vitsit vähissä,ku kaupas aletaan potkia ja huutaa lattialla  karkkia.ei siinä paljo äitin selitykset auta,että ei tänään oo karkkipäivä!vähä meinas tuskanhikeä pukata ihimisten vahatessa,kuinka äiti seleviää....no pihalle päästiin yks kainalossa,toinen käsipuolessa ja yks omin jaloin..huhhuh!kyllä taas muistaa jonku aikaa tehä kauppareissut iliman lapsia!en kyllä muista,että vanhemmat lapseni olis ollu näin kiukkusia...niin se aika kultaa muistot!onneksi;)

mukavaa torstaita teille ja meille!
-malla-

22 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Ihania löytöjä oot tehny. Meiltä löytyy yös yksi uhmis kotoa.. huh huh :)

Krisse kirjoitti...

Krisse lukusilla ja katselemassa kivoja kuvia...

Heli kirjoitti...

Olen töissä kaupassa ja siinä kassalla välillä kaikenlaisia kohtauksia näkee.. ittee ne vaan hymyilyttää, hehheh, kun ei tartte olla ite siinä äitinä.. Toisaalta äidit ja isit ihan turhaan häpeää sitä lastensa käytöstä, kun tuntuu että se melkein kuin kuuluu asiaan just tuossa iässä. Itelle tulee melkein sellanen olo, että voi, olispa omat lapset vielä tuollasia.. kun kiukkuavat niin voi heittää kainaloon ja kantaa veks. Nyt on vähän eri konstit sitten keksittävä näiden teinien kanssa.. =D

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Muistuipa elävästi mieleen miten esikoisen raahasin joskus jalasta ulos kaupasta kun meni selälleen lattialle ja alkoi huutaa täysiä... Kantaa en voinut kun keskimmäistä kannoin sylissäni ;)
Kärryt jäi kassalle tyyliin, anteeksi, tulen kohta takaisin maksamaan ostokseni :)Ihmiset katsoivat pitkään, joku taisi sanoa huonosta kasvatuksestakin, mutta hillitsin itseni 10+ ja olin siitä ylpeä.
Muistan miten pitkään jännitin kassojen luona olevia karkkihyllyjä, että toistuuko kohtaus, mutta oppihan tyttö kerrasta ;)

Ihania löytöjäkin olet taas tehnyt! :)

Mukavaa loppuviikkoa :)

Sissi kirjoitti...

Muistan itse kassalla istuneena ihmetelleeni yks päivä kun jo pakastealtailta asti kuulu kamalaa möykettä. Tuskanhikinen äiti tuli kiljuvan lapsen kanssa, vauvakin kainalossa kassoja kohti. Iso lapsi kiljui koko ajan, äiti ei sanonut mitään (oli kai sanottavansa sanonut jo) vaan pakkasi posket punaisina tavarat kasseihin, maksoi, ja lähti lapsineen. En voi kuin nostaa hattua moisesta kärsivällisyydestä. Ei olis multa onnistunut...

Jaana Kristiina kirjoitti...

Ihania tavaroita sinulla hyllyt pullollaan:)
ruusulautaset tosi söpöt.
Tsemppiä kauppareissuille ja muutenkin:)

Hanna kirjoitti...

Niin söpöläisiä ihanuus esineitä taas ilmaantunut keittiöösi!<3
Jakseluja uhman kanssa, täällä kanssa esikoisella ollut uhmaa jo piremmän aikaa! Onneksi on kauppareissuilla pojat aina ihan nätisti, esikoinen on tyytyväinen kun saa itse valita banaanit ja jugurtit ja laittaa ostoksia kärryyn. ;))

MaMMeli kirjoitti...

Juu, kyllä aika kultaa muistot:) Itse olen kans ollut nuorena kaupan kassalla ja kassojen kanssa aina veikattiin antaako äiti periksi vai ei, oli sekin huvia...Kai ne melkein kaikki lapset saa uhmakohtauksia kaupassa ja mikä onkaan parempi paikka, kun karkkihylly :)

Rantakallion rouva kirjoitti...

Olipa kauniita löytöjä, tuo hyllyhän on kuin tehty tuohon kulmaukseen. Ja nuo purkit, tahtoo kans tuollaisia! Mihin niitä lähtis etsimään.. ;)

Mukavaa viikonlopun odotusta!

Rouva V kirjoitti...

Kurkkimassa taas ihania kuvia ja kuulumisia. <3

Arja kirjoitti...

Kauniita kuvia ja ihania löytöjä:-))

Miia kirjoitti...

Voi, miten kauniita esineitä! Ihana ruttunaama sivupalkissa :) !

Onnenkyynel kirjoitti...

Hylly on tosi kiva tuohon.
Löydötkin nättejä=)
Itse oon vakaasti uskonut, että oma ote lipsuu pienten kanssa.
On löysempi ja lepsumpi, niin eivät ole niin helppoja kaupassa...
Meillä ei vonguta karkkeja, mutta kaupasta pois jo sisään astuessa.
Pitäis shoppailla ehkä useammin, niin tottuisvat edes jotenkin??
Mutta otan käyttöön tään aika kultaa muistot mieluummin, kiitos=)

malla kirjoitti...

huomenta!:)joo viikko pari ja taas jo shoppaillaan porukalla:))ja nämähän on just niitä tilanteita mitä kiikkustuolissa muistellaan hymyssä suin:)
ilimeisesti auringon kaipuusta putkahti keltasta väriä keittiöön...kyllä se pieninäki annoksina piristää!
kiitos mukavasti kannustavista viesteistä kaikille!<3

Jemina kirjoitti...

Tosi suloinen ja elämäniloinen blogi sinulla! Ja ihania purkkeja ja purnukoita!

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen aina harjoittanut "nolaan itseni" tapaa lasten kanssa liikkuessa. Omat lapseni muistaa vieläkin (14 ja 11) kun alkoivat uhmakiukuttelun kaupassa heittäytymällä lattialle, minä tein samoin. Siinä meni lapset ja kaikki muutkin kaupassa hiljaiseksi, eikä toistunut uhma. Samaa tapaa käytin murkkuikäisen kanssa kun kotiintuloajat venyivät ja venyivät. Laitoin paplarit päähän, kylpytakin päälle ja eripari kengät jalkaan. Ajoin autolla keskelle koulun kenttää missä silloin maleksivat, nousin autosta ja sanoin että nyt heti kotia. Kotona kerroin että seuraavan kerran kun myöhästyy, näky on tätä kertaa entistäkin nolompi:)

Ihania purkkeja ja purnukoita.

Terkuin Minna

malla kirjoitti...

Minna!!!tämä oli ehottomasti "päivänparas"!!!!:D...tosi hyvä vinkki toteutettavaksi!kiitos:)

Anonyymi kirjoitti...

Vähänkö repesin tuolle Minnan kommentille;))

Näitä uhma ja kiukku puuskia on välillä ahdistavaa katsella, kun vanhempi huutaa vähintään yhtä paljon, jos ei enemmänkin, kun lapsi. Tai ovat liian kovakouraisia lastensa kanssa. Olen todella ylpeä niistä vanhemmista, jotka osaavat suhteuttaa lapsen käytöksen ja omansa :) ! Kaikki vanhemmat, kun eivät näytä ymmärtävän, että lapsi on lapsi.

Katselin tuota keittiön nurkkaa ja mietin, että mikä siinä on muuttunut, mutta siinä onkin uusi hylly! Tykkään tuosta lasipurkista ja noista ihanista kruunu-kynttilänjaloista. Tuo retrotarjotin on ihana! Minulla on noita samoja "kukka"lautasia (sininen ja vaaleanpunainen), mutta sinisenä ja vihreänä. Tosin ne alkavat mennä rikki - eivät tykkää mikrosta. Ajattelinkin pitää niitä nyt enemmän tarjoilussa.

Mukavaa päivää!
Paula

Lettu kirjoitti...

:D Minnalle!

Teillä on ihania aarteita keittiössä muutenkin, ei vain nämä "uuet". :)

Heli kirjoitti...

Voi miten mahtavasti on toiminut tuo Minna!!! Täytyykin muistaa tämä kun murkut alkaa koittelemaan onneaan ja rajojaan.. =D

Kultsin kämppä kirjoitti...

Oi, mitä purkkeja! Ja keltainen kukkatarjotin on myös aivan ihana!

malla kirjoitti...

kiitos Naiset!!:)