keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

olohuone.




ollaan nyt kutakuinkin asuttu tässä honkasalossa kaks vuotta.olohuoneessa meillä on ollu millon mikäki sohova tai penkkisänky..no,ihan hyviä varmasti kaikki mutta aina se on tuntunu vähän siltä,että homma ei toimi.olohuoneen malliki on vähän hankala,aukkoja joka puolella,meillä taitaa olla joka huonees niin:)no nyt sitte,viimein ja vihdoin sain ne.ektorppini.täällon varmasti porukkaa puolesta ja vastaan mutta mä oon rakastunu!kankaat sujahti hyvin tyynyjen päälle ja tuntuu jämäkille,upottaa sopivasti ja heti tulleet pikkutaharat  oli heleppo puhistaa.hintaki oli sen verran edullinen,että harmittaa ettei oo tullu aiemmin hommattua.

ikeasta lähti mukaan myös tuo seinälamppu,jossa oli sitä jotain...leikkimielistä hauskuutta:)hirsiseinällä se luo jännää tunnelmaa.

-malla-

46 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Hienosti käy ektorpit olohuoneeseenne :) On ne vaan nättejä sohvia..

Anonyymi kirjoitti...

ihanat ovat!!
Mäkin tommosia kuolaan ja oon myös miettiny, että uskaltaako noi valkoiset ottaa lapsikoirahuusholliin, mutta jos teki uskalsitte, ni eiköhä meki:d
T:neljänäiti

Iida Emilia kirjoitti...

En yhtään ihmettele, että Ektorpit on niin suosittuja! Nehän on ihan mielettömän kauniit, halvat, pestävät ja suht kestävätkin! :) Komiat ovat olkkarissanne! ( Niistä täälläkin haaveillaan )

Ihana tunnelma muutenkin olohuoneessanne! Toi pöytä, ja lattia ja hirsiseinä ja kaikki <3

Helena kirjoitti...

Tykkään sohovista mutta myös hirsiseinästä ja sohovapöyvästä...

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Meidän kodissa on kolme valkoista kolmen istuttavaa ektorppia, enkä kuunaan pois vaihtaisi. Kolme lasta ja kaksi koiraa + kloritea, niin hyvin käyvät yhteen :)

Ihana tuo hirsiseinä (meilläkin vuoden päästä...) ja hyvin istuu lamppu siihen :)

MaMMeli kirjoitti...

Sohvat on kauniit ja sopivat teille hyvin. Me ollaan sellaisia sottapyttyjä, että en taitaisi rohjeta meille valkoisia ostaa:)

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Sullaki on tuo bretagne-tyynynpäällinen. Meillä on kans ja nyt oli tullu saman sarjan rullaverhoja. Haaveilen semmosta yhen pojan huoneeseen :)

Hanna kirjoitti...

On teillä hienonnäköistä olohuoneessa.<3 Ihanat on sohvat, ja vielä ihanammat sohvapöytä ja sisustuselementit. ;)

Katja kirjoitti...

Mä tykkään :) Haluaisin ne Ektorpit meillekin, mutta täytyy ensin käyttää tuo raitasohva loppuun :)

Anonyymi kirjoitti...

Mul ei ole blogia eikä kotisivua mut ajattelin silti jättää kommentin.Mä rakastan meidän Ektorppeja, meillä on kaksi kolmen istuttavaa.Ostin vaihtopäällisiksi kesäksi kun kissat ravaavat ulkoota sisälle ne beiget päälliset missä on valkoisia ruusuja, ihanat nekin. Tämä on tosi kiva blogi mitä oon jo vähän aikaa seurannut, ihana toi sun murre.
Kivaa kesän jatkoa toivoo Sari Ruotsista :o)

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä ja kotoisalta! Mitä jollakin on Ektorpeja vastaan, jos kerran ne ovat edulliset, kauniit ja pestävät? Vai johtuuko se purnaus juuri siitä, että ne ovat edulliset? Jos ne olisivat jotkut kalliit merkkisohvat, niin kai sitten oltaisiin hyvinkin eriä mieltä? No en tiedä, sillä olen täällä niin kaukana Ektorpeista. Jos asuisin Suomessa, ostaisin varmaan itselleni tuollaiset. Olisipa täällä jotain tuollaista!!! Onko kangas 100 % puuvillaa vai mitä? Olen vähän miettinyt meidän sohvien päällystystä ja mietin, mikä kangas kävisi sohvaan. Meillä kun on kymmenisen koiraa (jotka eivät saa hyppiä sohville) ja vierailijakoiria (jotka aina hyppivät sohville) sekä ihmiset ovat sisällä kengät jalassa (eli likaa kulkeutuu väkisinkin myös sohville, vaikkei jalkoja sohville nostetakaan). Pitäisi olla kestävää ja pestävää. Kiitos, kun kävit äänestämässä ihania leidejä!

Heli kirjoitti...

Ektorpit on ihanat, tahtoisin kanssa. Mutta vähän aikaa sitten kun meillä oli valkoinen päällynen sohvassa niin pakko oli luovuttaa ajatus valkoisista sohvista.. nyyh. Ne oli hetkessä ihan kauheet. Koirat tais juosta jonkun öljyläikän läpi ja sitten suoraan sohvalle.. Mutta on noi teidän sohvat silti vaan niin ihanat, voih.

Laura kirjoitti...

hei, oi kun näyttää kauniille! mä haaveilen "erkeistä" kans.. ;) ihanat on, ihana kun sait ne!:)

Laura kirjoitti...

pakko vielä sanoa että kauniit teidän huvikummun ikkunat, ihanaa kun tulee paljon kesän valoa sisälle!:)

Arja kirjoitti...

Ihanat ovat!!!!!
Jospa minullakin joskus samanlaiset;-))
Mukavaa kesäkuun alkua<3

Jaana kirjoitti...

Minä sanon, ettei muista kannata välittää! Teidän koti ja teidän ehdoilla sisustettu. jos ei jollekin kelpaa, hänen asiansa. Itse olen sitä mieltä, että hyvältä näyttää! Itse olisin halunnut ostaa sen ektorpin kulmavuodesohvan, mutta se pentele on sen verran kallis, ettei raaskinut. Olisikin ollut niin halpa kuin nuo ektorpin 3 istuttavat!

Ja aivan ihana muutes tuo sohvapöytä!

Ihania löhöilyhetkiä teidän perheelle sinne suunnalle!

- Jaana "Kainuunkadulta"

JOHANNA kirjoitti...

Hienosti passaa ektorpit honkasaloon! Omastani oon kans tykänny enkä pois vaihtais!

Voi sulla on tuo bretagne tyynynpäällinen, mitä kans havittelen... samoin kuin sitä rullakappaa...:)

Ede@ kirjoitti...

Teillä on niin kodikas ja lämmin tunnelma talossa<3

Jamelia

Marja kirjoitti...

Voi ihanuus.. siis teidän olohuone!! Niin kodikas ja näyttää sellaiselta ihanan kesäiseltä huvilalta :) Hyvin sopii sohvat ja tuo lamppu myös! Mäkin sitä Ikeassa vatvoin mutta jätin vielä sinne - ehkä haen sen meidänkin hirsiseinää koristamaan :)

Anonyymi kirjoitti...

niinhän se on että teidän koti ja teidän sisustus :) ei kannata murehtia mitä muut sanoo!! hienolta nuo näyttää :) sohva ja lamppu... ja koko kokonaisuus.
mää täällä aina ihailen teidän ikkunoita ja talon henkeä.... :)

Susanna kirjoitti...

Teidän olohuone on ihan kuin jostain paremmasta sistuslehdestä. Todella hienosti valitun linjan mukaista. Ihana, kuin marenkia!

Eva-Liisa kirjoitti...

Oi kuule nyt on sulla Malla just semmoiset sohvat mitkä minäkin jossain vaiheessa ostan, kumpa saisin käytettynä. Olen etsinyt.

Ja nuokäy teille kuin nenä päähän. ei ihme että olet rakastunut!!!

Onnenkyynel kirjoitti...

Selkeästi on sama tyyli, kuin teillä muuallakin=)
Ihanan hempeää, näitä kuvia on aina yhtä mukava katsella.

Onnenkyynel kirjoitti...

Selkeästi on sama tyyli, kuin teillä muuallakin=)
Ihanan hempeää, näitä kuvia on aina yhtä mukava katsella.

malla kirjoitti...

kiitos ja HUomenta kaikille tasapuolisesti!!!

eilen vietettiin leffailtaa ja ruhtinaallisesti sopi kuus henke löhöilemään sohovilla:)

johanna ja joku muuki huomas tyynyn...mietin ensin että mikähän bretagne:)))sitte vasta tajusin,että tuo uus tyyny!mun piti saaha joku tekstityyny ja tuo oli ainut mikä oli liikkeessä...se oli toisaalta mun makuun liian pliisu,tekstiä olis voinu olla enemmän..

kipase vaan marja hakemaan tuo lamppu!se on livenä vähän himmeänpi ja tunnelmallisenpi ku kuvas.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kuin suoraan sadoista sisustuslehdistä... Ei omaa tyyliä ollenkaan.

Ansku/Eme kirjoitti...

Nättiä on ei muuta voi sanoa, ihan mielenkiinnosta kysyisin millä ihmeellä sinä saat pienet tahmatassut pitämään sormet erossa nuista "tilpehööreistä" kynntilänjaloista sun muista. Meillä ei voi laittaa edes kukkia maljakkoon ilmat että neiti 1,5 vee nyppii kukat irti ja kaata maljakon nurin !

Monica kirjoitti...

Monesti käyn täällä lueskelemassa, mutta kertaakaan en ole tainnut vielä kommentoida. Nyt oli pakko kirjoittaa, kun on niin mahdottoman kaunis olohuone, ihanat hirsiseinät, pöytä ja nuo sohvat kyllä sopii todella hyvin. Ihana blogi, tulen aina hyvälle mielelle täällä vieraillessani :)
Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

PikkuBertta kirjoitti...

Kaunista.Minä melkein arvasin,kun Ikealle lähditte,että sohvat sieltä mukaan lähtee(jossai postauksessa mainitsit,että ne haluat).Ja ne sopii teille oikein hyvin.Ne on kauniit.Oman kalliin nahkakalustoni vaihtaisin oitin noihin.En tykkää siitä enää yhtään.
Kukahan haluis ostaa punaisen nahkakaluston?

Anonyymi kirjoitti...

Katselin kuvia ja mietin, että onko teidän olohuone ollut aina näin kaunis! Siellähän on sitten uudet sohvat ja kaunista tunnelmaa antava lamppu ja vanhoja kalusteita ja esineitä. Tykkään! Ihana!

Paula

malla kirjoitti...

Ansku/Eme: joo,mä aina säännöllisesti kokeilen,että jokojoko:))siitä on nyt muutama kuukausi ku sisustelin olohuonetta mutta nämä kaks on niiiin päättömiä ja kahteen pekkaan on hirmukiva vetää äitin tavaroita,että oli pakko laittaa kaikki pois...no nyt taas katotaan,että joko sitä järkeä alakaa näihin touhuihin tulemaan,ikää on jo kuitenki 2.4v että kyllä pitää jo uskoa :)
toistaiseksi olohuoneessa vallitsee järjestys..tyynyt nyt tietty on sikinsokin mutta se kuuluu asiaan...

Tuija:miten mä en muista että teillon nahkakalusto...oot vissiin naamioinu sen hyvin?!:)onko olo jo paree?

Paulalleki moikat!!!:)

malla kirjoitti...

Ansku joo muuten!!meiän essillä on taipumusta nyppiä tuluppaanit ym...että joo,katotaan kauanko hortensia kukkii;))

Anonyymi kirjoitti...

Kokonaisuus on oikein kiva!
Kaunista.Uusi lamppukin soljahtaa sinne hyvin joukkoon,veikeänä yksityiskohtana :)

Sanna kirjoitti...

teillä on kyllä niin ihana koti :)
täälläkin haaveillaan noista sohvista mutta vielä pitää ylipuhua tuota toista osapuolta ;)

Mukavaa viikonloppua!

Teija kirjoitti...

Ihanat on sohvat ja ihanaa on kaikki muukin! Hieno tuo sohvapöytä! Meillä on pari v. ollut tuo kulma-ektorp, ja kätsyä on. Suht helposti saa päälliset venytettyä pesun jälkeen paikalleen, yms. Nauttikaa sohvista :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat ostokset olet Ikeasta löytänyt <3 Kiva toi peili! Ihana tunnelma tuossa teidän olohuoneessa!

Hannele

Anonyymi kirjoitti...

:) Piti kirjoittaa IHANA LAMPPU!

Sama Hannele

Lettu kirjoitti...

Nyt näyttää hyvältä, tosin ei enää yhtä "huvikumpumaiselta" kun tuli yhtenäisen näkönen! ;O) Mutta tosi ihana on! Ja hauska tuo lamppu.

Rauhantuomari kirjoitti...

KAUNISTA!

piiri pieni pyörii kirjoitti...

Kauniilta näyttää, kuten aina teijän tyyliin:)
Teillä on muutenkin niin kiva ja oma tyyli kotonanne.
Jäljittelemätön;)

Mäkin sain äitienpäivälahjaks sohvan, jota innolla ootellaan saapuvaksi;) Ei valkosta, mun siivousinto ei riitä;)vaan taas tappavan tasainen ruskea:)

Anu kirjoitti...

Aivan ihana olkkari! Nautinnollisia soffahetkiä uutukaisen sylissä.

Sari kirjoitti...

Voi nuo Ektorpit on niin ihanat!!! Mullakin on tuo kolmen istuttava ja tykkään hirmuisesti! Päällisiä on paljon pesty ja hyvänä on vieläkin =)
Hyvän valinnat teitte kyllä!

Mirka kirjoitti...

Mä oon myös muutaman vuoden jo noista ektorpeista haaveillu,nyt tällä hetkellä ei vaan oo tilaa- mutta ehkä sitte yläkerran olkkariin :) Valkoinen ois niin ihana, mutta pohdin kans että mitenhän se meidän 5 koiran taloudes toimis- ja se vaaleanpunainen tietty myös ois mun mieleen ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on viisi lasta, koira, kissa ja ektorpit. Kokeiltiin kangassohvaa ja nahkasohvaa, mutta kumpikaan ei toiminut. Kauheeksi menivät. Sitten ostettiin ektorpit ja irtopäälliset: keväälllä ja syksyllä on ruutupäälliset (niitä ei ikävä kyllä enää saanut Ikeasta kun meillä lapset vähän lorautti niihin kangasväriä, mutta sain senkin aika hyvin pestyä pois), jouluna on punaiset samettipäälliset ja kesällä juuri nuo valkoiset. Suklaatahrat yms lähtee aika hyvin. Ja uudet päälliset malttaa tarvittaessa ostaa Ikea-reissulla. Ja sohva on pysynyt ihan ryhdissään, vaikka tyynyt on kovassa käytössä(majoja rakennetaan yms :)
Ja vielä: sun blogi on mun arkipäivien inspiraatio :)

malla kirjoitti...

kiitos naiset viesteistä!!

kiva kuulla anonyymi hyviä kokemuksia!kyllä nää tuntuu jo nyt niin hyville...meilläki on ollu niin monta erilaista halappissohovaa,että tietää vähä verrata.
vaihtopäälliset pitäs vielä tilata..

Villa Harmonia kirjoitti...

Oih, aivan ihastuttava olohuone :)