tiistai 19. tammikuuta 2016

Jäässä


Seuraa sekalainen kuvapläjäys keittiön uumenista!


Täällä taitaa olla niin umpijäässä sekä sisustus, kamera että kuvaaja.
Mistään ei oikeen tuu mitään.
Jotain kivaa piristävää sisustelua tekis mieli keksiä mutta aivot lyö tyhjää!Mulla?
Kevätaurinkoa ootellessa?


Toiveikkaana kävin pihallakin, jospa sieltä nappaisin pari loistavaa otosta?!
-Tuloksena jäätyneet näpit ja pilviin piiloutunut aurinko.
hmm....


 Tammikuu ei oo oikeen ikään ollu mun kuu, vaikka tammikuuhan just on mun kuu!
Kuun lopussa taas napsahtaa vuosi lisää ikämittariin.


Sieltä se aurinkokin taas näyttäytyi!
Ja sähköpostiinkin tipahti juuri tieto, että Greengaten kuorma on
vihdoinkin tulossa eli kyllä se taas tästä vähitellen.


Kuinkas siellä ruutujen toisella puolen?
Onko uusia sisustusjuttuja meneillään vai herääkö into vasta
kevätauringon myötä?

Mä taian vetää villasukat korviin ja nauttia vapaapäivästä.

-malla-

12 kommenttia:

Mirstaakkeli kirjoitti...

päässä pyörii ajatuksia mutta toistaiseksi siellä pyörivät. Välillä iskee inspis joka lopahtaa siivoamiseen =). Kevättä odotellessa täälläkin.

Sari Riekkola kirjoitti...

Hei Malla, kamalan kylmää on täälläkin ja toistaiseksi sisustuksen saralla vain olkkarin järkkää vaihdeltu pariin otteeseen :) Sekin kyllä kummasti piristää:)
Jotain kivaahan sitä pitäis kai keksiä, no, ainakin hempeitä värejä tyynyihin, sitten myöhemmin!
Koitetaan tarjeta ja oikein mukavaa vapaapäivää sulle <3

Anonyymi kirjoitti...

Minä toin kevään kotiin ja maljakoissa on nyt vaaleanpunaisia ja valkoisia tulppaaneja ja ruusuja.

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita ovat kuvasi kuten aina. Eipä ole tammikuu minunkaan lempiaikaa. Taas sitä miettii, että mistä on tulossa ja minne menossa, tarkoitan elämän suhteen. Helmikuussa helpottaa, toivottavasti. Paljon on uusia unelmia päässä, kun vaan saisi ne toteutetuiksi. Ja siivousta riittää, ensimmäiseksi kohteena kaapit ja komerot.

Mansikki kirjoitti...

Siivoukset ja sisustukset junnaa tässä sairastuvassa paikallaan. Messut ja kurkkupastillit koristaa joka nurkkaa.. Mutta kaikki aikanaan. Yleensä aurinko antaa apua, joten sitä odotellessa!😉

Anonyymi kirjoitti...

Tämä voi olla nyt vähän asiaton ja epäoleellinen kysymys, eikä todellakaan tarvitse vastata, mutta minua on jäänyt mietityttämään, missä pidät ruokatarvikkeita keittiössäsi? En ole kuvissa nähnyt mitään sennäköistä kaappia tms. Anteeksi jos on liian tungetteleva tiedustelu :). Mutta keittiönne on todella ihana, kauniita sävyjä ja esineitä.

Anonyymi kirjoitti...

Kylmää on ollut riittävästi, mutta säämiehen mukaan pitäisi viikonloppuna alkaa lämpenemään. Ei kyllä siltä tunnu, eilen oli - 10 tänään - 22 Lämmintä odotellessa mennään, TV-huoneen verhot vaihdoin eilen. Tepa Seinäjoelta

Sanni Aleksandra kirjoitti...

Hienoa, että jollain muullakin bloggajalla on sama fiilis eli haluaisin tehdä jotain uutta sisustuksellista kotona, mutta en vaan saa otetta... jotenkin joulun sisustus oli niin ihanan tunnelmallinen, että nyt kaikki näyttää ihan platkulta... vaihdoin olohuoneessa vitriinin ja lipaston paikan... se hiukan auttoi, mutta kaipaisin jotain VÄRIÄ elämään ja sisustukseen, mutta en tiedä mihin suuntaan lähtisin... eikä vielä viitsi ruveta laittamaan mitään keväistä saati kesäisen kukkasellista... olen koittanut lukea ahkerasti muita blogeja siinä toivossa, että joku keksi jonkin ihanan idean, josta voisi saada "punaisen langan" : )

Anonyymi kirjoitti...

Tämä uusi vaalea look,on niin kaunis!Suorastaan täydellinen.-sanna-

Sari kirjoitti...

Ihania keittiö- ja talvikuvia. Täällä sataa tänään vettä, joten lumet ovat menneitä!
Sisustuskuume ei ole juurikaan vielä iskenyt, mutta kunhan tuosta yksi poika taas pois muuttaa niin luultavasti sisustuskuume iskee.

Elämää maalaismaisemissa kirjoitti...

Kauniita kuvia :) Joskus luovuus pitää taukoja. Itsellä sellainen oli joulukuulla ja nyt taas jaksaa innostua uudelleen kaikesta. Hyvää viikonlopun jatkoa.

malla kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Täällä yläkerran keittiössä ruokatarvikkeet säilytetään tuon leivänpaahtimen alla olevassa mustassa kaapissa. Astioita ym. tarvikkeita taas tuossa valkosessa kaapissa.Kaikki leivontatarpeeni taas löytyy alakerran keittiöstä koska kun työkseni leivon, vapaa-ajalla en sitä useinkaan harrasta :D