tiistai 29. lokakuuta 2013

Kerranki ajoissa?!


Olisinko kerranki ajoissa asialla?
Voiskohan se olla mahollista,saisinko kerrankin joulukortit
ajoissa postiin?


Oon ainakin tänä vuonna valamistautunu hyvissä ajoin.
 Suurin osa kortiista on jo valamiina.
Ollu jo viime joulusta.
 Niinpä niin....joku unohti ne kaappiin,kukalie?


Sillon ku mulla oli lapsia yks tai kaks,kortit askarreltiin ite.
Mutta sitte ku perhe kasvo,korttien teko unohtu.
En tiiä miks...oli ehkä sitte kuitenki niin paljon kaikkea muutaki.
Jossain vaiheessa korttien lähettely jäi kokonaan,osa joulutervehyksistä
tuli korvattua tekstiviesteillä ja sähköposteilla vaikka eihän se oo sama asia
lainkaan.
Kortti on aina kortti.

Kuinkas teillä?Tykkäättekö lähetellä perinteisiä kortteja jouluna?
Mä aion ainakin kunnostautua tänä vuonna!

-Malla-


34 kommenttia:

Marianne Vartiainen kirjoitti...

Kauniit joulukortit! Minä lähetän joka vuosi joulukortit rakkaille sukulaisille <3 On kiva saada jouluna postilaatikkoon muutaman joulukortin. Joulukortit laitetaan jääkaapinoveen koristelemaan.

Nin@ kirjoitti...

Mä olen päättänyt kunnostautua myös ja joulukortit ostinkin jo alku syksystä :D Perinteinen joulukortti on niin mukava saada joten toivon itsekkin niitä lähettäväni...

sara kirjoitti...

Minä tykkään itse tehdä Joulukortit ja vielä ihanempaa olisi saada ihan itsetehty joulukortti mutta ikävä kyllä harvoin niitä enää viitsitään tehdä...kurjaa, että kaikki nykyään menee enemmän ja enemmän tuonne tietokone ja kännykkäosastolle...
Kivoja Kortteja ja toimivat myös tänäkin vuonna :)

Mari kirjoitti...

Olen aina tehnyt joulukortit itse. Tänä vuonna ajattelin ensin että siirrän sen "vastuun" lapsille, tosin ideoin itse ;) Mutta nyt kun olen tässä pläräillyt jouluisia sivustoja, on se inspiraatio iskenyt niin pahasti että taidan sitten ainakin muutaman kortit myös itse väkertää :D
Meilläkin ne kortit on juoksutettu aina viime hetkillä postiin, mutta siitäkin viisastuneena olen nyt paapattanut että tänä vuonna kortit on kuorissaan marraskuun loppuun mennessä. Katsotaan kuin käy ;)

Ulla kirjoitti...

ehdottomasti kortin muodossa lähtee meidän perheen joulun toivotukset. Jotenkin nuo tekstarit on kumminki niin..no ne on tekstareita!Toki parempi niitä ku ei mitää=)

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Lähetän aina kortit...jotekin vaan tuntuu, että jouluna pitää lähettää kotti, eikä tekstata...:)

Hanna kirjoitti...

mie niin rakastan joulukortteja. nyt oon aina ottanu lapsista jouluisen kuvan ja siitä sitte kortit askarrellu sukulaisil ja muille kans itetehdyt kortit. :)

ilona lassila kirjoitti...

Kortteja valmistan jouluksi joko myyntiin tai postitettavaksi.. Mutta vaikka kuinka olisin ajoissa postituksen kanssa; on joskus kortit todella unohtuneet postittaa.. tai myöhästyneet.. Sitten on täytynyt turvautua tekstiviestiin. Sähköpostilla en juurikaan ole joulutervehdystä lähettänyt. Blogin kautta tervehdys välittyy ainakin lukijoille :) Ihanaa nähdä joulua blogeissa..omastakin sitä jo löytyy.

Anne-Mari kirjoitti...

Kyllä kortti voittaa tullenmennen tekstarit ym. On ostettu askartelutarvikkeet ja teema on valmiina.

Sari Riekkola kirjoitti...

Pidän enemmän korttien lähettämisestä ja saamisesta, mutta täytyy tunnustaa, että muutamana jouluna olen lähetellyt tekstareita kiireen vuoksi.

Viivu kirjoitti...

Kyllähän ne pitää lähettää! Vaikka sitten laiskemmat versiot ;)

Ennen miekin askartelin yksilölliset mutta viime vuosina oon etsinyt helpotusta. Saapa nähdä miten nyt :)

Anonyymi kirjoitti...

Aina olen lähettänyt n 50-60 joulukorttia, niin varmaan nytkin. Kauniita nuo sinun kortit! Tepa Seinäjoelta

Anonyymi kirjoitti...

Joka joulu laitetaan kortit postiin. Joskus askarrellaan itse lasten kanssa, joskus teetetään valokuvasta ja jos löytyy oikein kauniita kortteja valmiina, niin sitten sellaiset. Kortti on aina kortti, mukavampi saada kuin tekstiviesti.

Ihanat nuo sinun kortit :)

Johanna

Saikku kirjoitti...

Todella kauniita kortteja. :) Ite oon niin kortti-ihminen. Aina pitää väsätä ite kortit. 😊 Ennen lapsia askartelin joulukortitki ite,mutta sen jälkeen kun on tullut lapsukaisia oon päässyt helpommalla eli räpsinyt jotkut kivat kuvat lapsukaisista ja teettänyt ne korteiksi. 😊 Samalla kaavalla taijetaan mennä tänä jouluna tai mietimpä jotain hauskaa perhepotrettia joulukorttiin!;)

Marikki kirjoitti...

Malla, nuo on tosi ihanat joulukortit!!♥

Kyllä, olen lähettänyt aina joulukortteja ja myös tänä vuonna tulen niin tekemään. Osan teen itse, osan ostan valmiina:)

Mukavaa viikon jatkoa!:)

Hanna-Riikka kirjoitti...

Kortteja on super kiva tehdä.. jos on aikaa. Niitä on ihana lähettää.. jos muistaa. Valitettavasti viime vuonnakin meillä jäi kokonaan lähettämättä. Tosin viime vuonna koin jonkisortin ärsytyksen postimerkkien hinnoista ja ehkäpä siis periaatteesta jätin postittamatta. Nyt olen kuitenkin jo ostanut tykötarpeet ja odottelen, koska ehtisin kortit saamaan valmiiksi. Yksi tuttuni juuri hehkutti saaneensa kortit kuoria myöten valmiiksi ja samalla kertoi, että jokunen vuosi sitten oli jo tammikuussa askarrellut ja kirjoittanut kortit... hahaha, ihan samaan en varmastikaan koskaan pysty ;). Ihanaa tiistaita <3

homemoma kirjoitti...

your cards look lovely!
love sending christmas cards, i even take part of the christmas cards swap at familycorner.com forum . there i send regular cards but we print special cards for family members with pics of my kid and his nieces. it has been a tradition for years.

Hanna kirjoitti...

Kortti on aina kortti varsinkin joulukortti , ihanat hempeät kortit :)

Kaisa A kirjoitti...

Voi ihana sinä kun nyt jo kortit noin hyvällä mallilla! :) kauniita ovatkin. Sommittelen poitsut (nyt toista vuotta monikossa) jouluiseen valokuvaan ja askarrellaan kortti niiden ympärille. Keksitään vielä jouluinen, kuvaan sopiva tarina korttiin ja siinä se. Tunteja kuluu ja välillä hermojakin, mutta on se ihanaakin. <3 ja kiitosta saa aina. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kortti on aina kortti. Sulla on ihania kortteja siellä. Toisinaan oon ite väkertäny kortteja, mutta kun monta kymmentä lähetän, niin laiskuus tai kiire monesti iskee ja ei jaksa alkaa urakoimaan, niin tulee sitten ostettua jostai. Nyt oon miettiny, josko tänä vuonna tekisin ite. Aika näyttää :)
E-R

Sydämellä tehtyä kirjoitti...

Ihanan näköisiä olet noista joulukorteista tehnyt!!!!! <3 Aion myös askarrella tänä vuonna kortit, mutta vielä malli ja toteutus on työn alla ;)

maarit kirjoitti...

Voi kyllä minä ainakin tykkään lähetellä ja tehäkki ite ;D
Juhannuksena aloitan maalaamaan kortteja ( osin työkseni )
Painettuja korttejani en toki voi läheisilleni lähettää, joten maalaan jokaiselle akvarellikortit vielä erikseen

Jouluhulluus on ihana asia ;D

oikeen ihanaa lokakuun loppua sinne :)

Elsa- maarit

Muratin alla kirjoitti...

Kortithan on ehdottomasti laitettava! Mistä olet printannut noin kauniita kuvia?

Heidi kirjoitti...

Voi että,miten kauniita kortteja!! Kyllä minäkin olen ihan ehdoton kunnon korttien kannattaja. Välillä askartelen itse, välillä lähettelen valmiita "omista kuvista kortti" kortteja.

Eeviregina kirjoitti...

Kyllä meilläkin lähetellään joulukortteja, noin 50/vuosi.
Yleensä teen ne ite, joka vuosi vähän erilaisia. Viime vuosina olen kierrättänyt.
Askartelen lahjapapereista,nauhoista ja vanhoista valokuvista ja -lehdistä leikatuista teksteistä kortteja.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä... joulukortit on lähetettävä joka vuosi. Ja itse olen ne tehnyt 15 vuotta. Noin 37 korttia.

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Minä yritän ottaa aina kuvan lapsista kortiksi, mutta nyt kun heitä on (sinun blogissasi pitänee sanoa "vain") kolme, on vaikea pyydystää kaikkien kasvot kohden kameraa :-) Mutta, taas toiveikkaana aion yrittää. Puen tonttuvaatteisiin ja mietin jonkin teeman :-)

Ansku kirjoitti...

Minä askartelen kortit itse,kaikki noin 60 kappaletta.Olen tehnyt niin jo monen monta vuotta.Aika hommahan siitä on,mutta minusta itsetehty kortti on itsessään jo kuin pieni lahja ja haluan muistaa ystäviä ja sukulaisia sellaisella :)Kaikkein lähimmät saavat tietysti myös ihan oikeita lahjoja kortin lisäksi.Siinä se joulutunnelma pikkuhiljaa kasvaa kortteja värkkäilessä..Joulunalusaika on ihan parasta!
Oikein tunnelmallista joulunodotusta sinne Honkasaloon!

malla kirjoitti...

Huomenta Ihanat!!!!Täällähän oli mukavia kommentteja!Kyllä se niin on,että kortti lämmittää,niin saajaa kuin lähettäjääkin!Pietäänpäs se mielessä.
Nämä mun kortit on Annu Elina´s vintagekortteja...niitä on ollu puotilla myynnissä,tällä hetkellä valikoima meillä on valitettavasti pieni.

Anonyymi kirjoitti...

Voi mitä IHANIA kortteja !!

Suski kirjoitti...

Ihania kortteja <3

Sipe kirjoitti...

Tiimarissa oli kaikki tuotteet ota 3 maksa 2, sieltähän tuli sitten korttitarvikkeita hamstrattua oikein kunnolla! Kovin montaa korttia ei tuu lähetettyä, ihan lähimmäisille vaan (niille jotka jaksaa muistaa tätä akkaa, heh), mutta kiitosta ja kehuja on aina tullu itetehdyistä korteista (: Nykymaailmassa ei enää tuu etanapostia juurikaan lähetettyä, mutta joulukortti on ihan must!

Heidi kirjoitti...

Ite oon myös sen verran vanhanaikanen että väsään ite joulukortit :) Eihän nuo enkelitortut loppujelopuks nii monimutkaset ookkaan ;) että vahingossaki vois vaikka syntyä..

-N- kirjoitti...

Ihania kortteja :) Kyllä postitetaan edelleen, suosikkina viime vuosina olleet Martta Wendelinin kortit. Aika ei riitä korttien väsäilyyn muille kuin lähisukulaisille.