torstai 9. helmikuuta 2012

ToRSTaiNa....


Täällä jatkuu synttärivalamistelut....aurinko ihana paistaa,muistuttaen myös
siitä,että pienet sormenjälet ja muutama Tikku-Ukko?! on
vallannu ikkunan!:)

Lyhyesti virsi kaunis, nyt on jatkettava!

-malla

14 kommenttia:

Eeviregina kirjoitti...

Joo täällä just aloitan verhojen ompelua ja huomaan että ikkunat on tosi likaiset!
Sen siitä saa, kun aurinko paistaa!
Mutta onneksi paistaa, tulee itellekin pirteämpi olo.
Mukavia helmikuun pakkaspäiviä!

Anonyymi kirjoitti...

Eilen tuon huomasin minäkin...Jokainen ikkuna on täynnä pieniä sormenjälkiä ja niin korkialle kuin tyttö on ylettynyt :)
Älähän sie rehki liiaksi <3

Piupau kirjoitti...

Iloa valmisteluihin! Kauniilta näyttää. Aurinko tosiaan paljastaa kaiken sen mikä on talven pimeydessä saanut rauhassa lymyillä ikkunoidenpinnoissa ja salaisissa nurkissa :)

ac kirjoitti...

Teillä on aivan ihana koti! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tää on ihan tyhmää =)...yritän kokoajan pitää kiinni mun maanläheisistä väreistä,pellavasta,ruskeasta ja valkosesta ym,ja sitten tulen tänne ja koko mun värimaailma menee aina sekaisin....teillä on niiin kaunista =)

Irmastiina kirjoitti...

Meillä ikkunassa pieniä kuonon jälkiä...☺☺

Alexandra kirjoitti...

Mä niin tykkään teidän väreistä, voisin melkein kopioida tuon anonyymin viestin. Itsellä kanssa aika neutraalit värit ja aina kun katson kotiisi, niin tekis mieli ottaa suti käteen:) Meillä on muuten kolmevuotiaat kaksoset ja parikuukautta vanha vauva. Onnea odotukseen!

Anonyymi kirjoitti...

Ei pienet sormenjäljet haittaa, nyt on kyllä meillä jokaisella varmaan likaiset ikkunat.Pestään sitten kun ilmat lämpiää.Teillä on aina kaunista, vieraatkin huomaavat nuo kauniit värit, eivätkä kiinnitä huomiota sormenjälkiin.Mukavaa viikonloppua! Tepa Seinäjoelta

Tiitiskä kirjoitti...

Täällä on aina niin söpöä että tekee mieli ranskanpastilleja =D

Anonyymi kirjoitti...

Hei,ei tää nyt varmaan tähän kommenttipaikkaan kuulu,mutta kysäsen kumminkin =)Missä pidät leivät,mehut(esim.sekamehupurkit)ym. kaikki tollaset muut.Meillä on aina pöytä sekanen kun leivät pidän tossa pöydällä ja "jotkut"käy aina niitä ottamassa ja pusseja ja muruja on ympäriinsä.Samoin ärsyttävät mehupurkit on tiskipöydällä,että lapset saa itse seattua helpommin,nää kaiki tekee keittiön heti sekasen näköiseksi...

malla kirjoitti...

No meillä juuaan mehuja aika vähän mutta jos purkkeja on niin ne on jääkaapissa,varmaan just siks että ne ärsyttää pöyällä.Leivät on nyt tuos kaapissa mikä näkyy keittiön toisen ikkunan alla tai sitte vaan pöyällä,mullon ollu sellanen puulaatikko leiville mutta tarvin sen toisaalle:)eli hakusassa olis hyvä leipälaatikko.Muuten kaikki kuivaelintarvike ja paljon muuta uppoaa tuohon suureen ruokakaappiin.

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Blogissani jotakin siulle! ♥ ;)

Anna kirjoitti...

Oivoi, kerrassaan hurmaava blogi ja tyyli! Ihana! :) Onneksi eksyin tänne.

Magdaleena kirjoitti...

Oivoi, kerrassaan hurmaava blogi ja tyyli! Ihana! :) Onneksi eksyin tänne.