perjantai 19. elokuuta 2011

Uusi Mahdollisuus

MenoVinkki viikonlopuksi!

Meillä on täällä seurakunnassa la-su
Kesäjuhut.

Meiän lauluporukka laulaa la torilla klo 12.00
sekä la iltatilaisuuessa klo 19.00

Tervetuloa kuuntelemaan ja Moikkaamaan! :)

Viikonloppusäpinöitä Kaikille!

-MaLLa-

13 kommenttia:

nonnu kirjoitti...

Torille olis tarkoitus tulla jos tää flunssainen olo vaan antaa periksi. (en tiä miks mun kuvaa ei näy näis kommenteis vaikka oon sen laittanu, varmaan joku apinasuodatin :D )

Sirkku kirjoitti...

Siunausta toivotan tilaisuuksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Seuraan tätä blogia sisustusjuttujen takia - joten toivoisin, että tällaiset jäisivät taka-alalle.
Tietty oma on blogisi.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Onhan tuo hengellisyyden merkitys mainittu ihan profiilissakin, joten se on olennainen osa tämän blogin pitäjän elämää. Ei voi valita rusinoita pullasta, kannattaa pysyä pelkissä sisustusblogeissa, jos koko paketti ei passaa. :)

Terveisin Tyytyväinen vakiolukija

malla kirjoitti...

no juuri näin,tämä blogi sisältää pieniä palasia meiän elämää sieltä täältä:)

Anonyymi kirjoitti...

UUSI MAHDOLLISUUS linkitys vei facebook sivustolle kirjautumaan: en kuulu kyseiseen ryhmittymään, en ole katsonyt sitä tarpeelliseksi.

PS. kiitos ihanasta sisustusblogista ja hengellisyydestä siinä mukana :)

PS1: olen aina salaa toivonut, että joku bloggaaja ottaisi aiheeksi talouden / rahan, eli sen miten saa rahat riittämään kodin kaunistamiseen, palkat ovat tässä perheessä pienet, ja rahat eivät tahdo riittää kuin välttämättömään, ei mihinkään ylimääräiseen, varsinkin jos tapahtuu jokin yllätys meno, kuten rikkoutuneen auton tilalle uuden hankinta (meillä nyt näin) on katastrogi valmis ....täällä suunnalla ei kirpputorit tarjoa kaunista eikä etenkään halvalla, siksi aina haikailen näitä sinun löytöjäsi :)

Anonyymi kirjoitti...

heips malla! toivottvasti et pahastu kun kysyn vielä uudestaan koska teille on pikkuinen tulossa? meillä odotetan viidettä lasta, l.a 7.3. Sulla on kyllä jo niin söpö vauva maha, että taidat olla edellä?! Hyvää oloa ja eloa! Nautitan viilenevistä päivistä! :)

malla kirjoitti...

la vielä(kin) epäselevä keväisen km:n johosta...seleviää toki tällä viikolla...kurkkaa profiiliini...saat lisäinfoa;)

Anonyymi kirjoitti...

Meinaako siellä edellä joku anonyymi lukija tulla määräämään mitä itse kukin saa kirjoittaa blogiinsa!? Minusta on kiva lukea elämän moninaisesta kirjosta.

Anonyymi kirjoitti...

kiva kun jaksoit vastata! olit jollekin muullekkin kirjottanu että kurkkaa profiilini niin selviää.. mutta mutta, taidan olla vähän tyhmä, mut en mä löytäny mitään semmosta profiilia mistä olisin hoksannu :-( yritetään vielä etsiä. pahoittelut keväisestä km:stä :/ tiedän tunteen. mutta nyt onnellista odotusta!!! :D

Katariina kirjoitti...

Katsoppa sieltä profiilista niin löydät Mallan kaikki blogit. Odotukselle on aivan omansa ja haikarasta sen voit päätellä. ;)

T: Toinen anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

Siis yleensä anonyyminä täällä luen, enkä kommentoi. ;) T: edellinen

Anonyymi kirjoitti...

jes, johan löytyi! Kiitos :) t. "se tyhmä anonyymi"