keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

RaPARpeRiRaHKa.


tätä on voinu joku jo tehäki mutta mulle itelle ei olis mieleen tullu:)
eilistä raparperikiisseliä oli jääkaapissa.sami mietti hetken.....vatkas kerman,sekotti siihen rahkan ja
kiisselin!ja kyllähän tuli
HERKKU!!!!

-malla-

14 kommenttia:

Una kirjoitti...

Herkullinen idea. =)

Niina kirjoitti...

Kiitos hyvästä ideasta!

Pakkasakka kirjoitti...

Maistuisi siivouksen lomassa aivan varmasti, itse asiassa alkoi tekemään mieli rahkaa ihan valtavasti, mutta ei auta, siivousta vaan jatkettava. Aiemman postauksen kuvat mahtavia, todella valoisaa, en malttaisi odottaa lisää kuvia...

virva kirjoitti...

Varmasti herkku!

Hanna kirjoitti...

Kiva idea pitääpi kokeilla:)

Jenna kirjoitti...

voi nam :) miä tein eilen vaahtoutuvasta vaniljakastikkeesta ja rahkasta sekotuksen ja sitte punasia viinimarjoja kaveriksi, oli hyvvää.

pioni kirjoitti...

Kiitos vinkistä, meilläkin kun löytyy eilistä raparperikiisseliä jääkaapista;)

Kallion elämää kirjoitti...

Oi, kuulostaa hyvältä! Pittääpä tehä joku päivä! :D

ANNAO kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä, kiitos vinkistä! :)

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Herkullinen vinkki, varsinkin ku tyksiin rahkasta ja raparperista. ;))

heini kirjoitti...

Kuulostaa tosi herkulliselta! Varmasti raikas yhdistelmä... Hmm, nam nam! :)

-Heini-

Päivi kirjoitti...

Kuulostaa muuten loistavalta idealta! Täytyykin kokeilla joskus. Sain juuri raparperia kasvamaan omaankin puutarhaan, tosin satoa joutunee odottamaan ensi kesään. ;)

-Päivi-

Mervi kirjoitti...

Hurjan hyva idea, nyt tiedankin minne tuuppaan eilisen kiisselin jamat:)

Kaunis ja kiva blogi, vasta viime viikolla eksyin tanne ensimmaista kertaa.

Anonyymi kirjoitti...

Sitte ku paat sen vielä britakakun välliin nii et oo parempaa ikinä maistanu. :) Tää on kokkeiltu juttu muutama juhannus takaperin. Taijanpa tehä täksiki jussiksi. Kiitokset muistutuksesta. Ja kiitti elämänmakusesta blogista, jota oon jo pitempään hiljaa seurannu.
-riut