torstai 10. kesäkuuta 2010

liikehuoneiston remppa.

laitetaanpas KAikkien iloks ja ihimetykses pari remppakuvaa tähän väliin...ettei mee blogeilu liian makeaks:)
eli ei täällä tosiaan liikaa fiilistellä kesätunnelmissa uudistetussa olohuoneessa.
------
tämä liikehuoneisto on olohuoneen perässä...välissä on vaan pieni aulatila mistä on ovi pyykkitupaan ja siihen tuloo myös luultavasti sisäportaat aikanaan.

tähän rempataan nyt meiän makuuhuone.joo,suunnittelin/haluaisin tähän jotain ihan muuta mutta aina kaikki ei oo mahollista...ehkä joskus?tämä tila on liian ihana pidettäväksi tyhyjillään ja lapsukaiset tarttoo lisätilaa yläällä,ni me tullaan pienten kans alas.tämän huoneen vieressä on huone,mistä tuloo lastenhuone,rempattava sekin....mutta tässä olis ihanat tilat esim.sisustus-tai herkkupuodille:)
tässä meiän huonees on muuten ihana vanha takkaki,ei nyt tullu kuviin.

tuo seinä vaan paneloiaan mitä on jo alotettu,muut jää hirrelle.katto maalataan valakoseks.
lattia vaihetaan.

aurinkoa torstaihisi!!!
tämäkin päivä on elämisen arvoinen:)

-malla-

17 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Ihania suunnitelmia tuohon tilaan. Toivottavasti pääset joskus toteuttamaan niitä. :) Kuinka paljon neliöitä teijän talossa oikeen on?

Kesäisiä päiviä.

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Vau, ihanan iso ja valoisa huone! :) Eiköhän siihen vielä joskus se sisustusherkkupuoti tule, oot sie niin osaavainen! ;) <3

Kotivalo kirjoitti...

Ihanan valoisa huone, ja valoisammaksi tulee kun pääsette maalailemaan = )

Viivu kirjoitti...

Voi hyvänen aika jos meilläkin olis tuommonen ni puoti olis jo pystyssä (tiedeän, helepommin sanottu kuin tehty...)!!! IHANA! Ja vielä kotona! Onnekkaita olette!

Hipsu kirjoitti...

Teiän talo on kyllä mahtava, kun löytyy lisätilaa, vaikka se tila tarvitseekin remonttia :). On ihana saada kaikille omia huoneita :).

Valon Soturi kirjoitti...

Tsemppiä työmyyräilyyn. :)

Mirtzi kirjoitti...

Te saatte kyllä paljon aikaseksi ja nopesti!:) Tuli ihan muistot mieleen, ku rempattiin samannäköistä entistä kaupan tilaa olohuoneeksi... jokseenkin sama tunnelma oli silloin. Meillä jätettiin kans seinät hirrelle ja entinen kaupanoviseinä laitettiin umpeen ja tapettia päälle.
Olette kyllä ahkeria ja vielä noin monen lapsen kanssa! Wau!

malla kirjoitti...

:)joo nyt on vauhti päällä!tahti kyllä valitettavasti lopahtaa ku samilla alakaa juhannuksen jäläkeen työt,kuus päivää viikos...sitte ei jaksa yhtään mitää.ja työtahti pysyy kiivaana pitkälle syksyyn:(mutta nyt nautitaan lomasta!!:)

Taina kirjoitti...

Pikku-Taina 7vee kävi tuolla käkikelloja kattelemassa aikoinaan. Jännä paikka on tuo siis, hurjaa nähdä se nyt tyhjillään. Hauska on myös tuo kärry, joku pieni hellokitty-prinsessa käynyt auttamassa rempassa? :D

Katja kirjoitti...

Ei muuta kuin remppaintoa! meidän edellinen koti oli vanha Osuuskauppa. Yksi kaupan sisäänkäynti oli vielä olemassa, mutta em laitettiin se ulkopuolelta piiloon. Sisältä tehtiin siitä vaatehuone :)

Anu kirjoitti...

Upea huone. Ja kyllä oli ihania nuo ed. postauksen olkkarikuvatki. Onnea uusista kauniista soffista!!

Elina kirjoitti...

Moikka! Itsekin just päivitin remppakuvia, kun ei sitä mikään tosiasiassa synny ennen tuollaista inhottavaa kaaosta... Mulla on kanssa sama periaate, ettei mene ihan siirapiksi, ku elämä on välillä muutakin. Onneksi!Ei sitä muuten osais mistään nauttia ;)
Toi olkkari on aivan käsittämättömän upea!

heini kirjoitti...

Oooh, nyt ei kyllä ,älkeen tiedä mitä sanoa! IHANAA!
Ensiksikin, aivan ihanan näköistä teidän olohuoneessa! Sohvat sopivat tosi hyvin, ihanat! Ja niin kesäsen ja keveän näköistä muutenkin. :)
Ja tuo toimistotila on NIIN hurmaava! Kyllä sä sinne joku päivä vielä sen sisustusherkkupuodin perustat. Voin jo kuvitella sen tunnelmaa, se ois niin sun juttu! :)
Mutta kaunis tulee teidän mukuuhuoneestakin tuolla! Sitä siis odotellessa. :)

Mukavia remppapäiviä!
-Heini-

PikkuBertta kirjoitti...

Ihana iso huone.Kiva seurata taas,mitä saatte aikaan.Mie niin rakasta remppoja.Harmi etten omista tuollaista isoa taloa,et pääsis remppaamaan.

Tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, kivan näköistä taas tulee...samille tsemppiä remppaan!!
Ja ihanaa, vihdoin sait ne eektorppisi mitä niin kovin toivoit...otitteko kaks kolmen hengen sohvaa...täällä just *päästää rumia sanoja suustaan* yritän saada puhtaaks ja takas valkoiseksi (kliritea peliin) meidän sohvan ja tuolien päälliset...ja kun ne pesee, ne ei TODELLAKAAN vaan sujahda kivasti päälle...ne täytyy kiskoa, repiä ja raivota että ne saisi takas paikoilleen...ja se että ne on pesunjälkeen ryppyiset....ei muuta kun silittämään....hahahahahaaaa...

Voi että...teillä on siellä taas remppa edistynyt upeasti....

Remppaintoa toivotellen, Mi-Ma

Ja Emilialle viestiä, ihq tuo vaalea tukka!!!!

malla kirjoitti...

huomenta naiset!:)
täällä silimät ristissä...essi ku heräs parkuen uskolliseen tyyliinsä viienkuuen välillä ja ei meinannu tyyntyä millään,näki varmaankin jotain pahaa unta?!sit yhtäkkiä alakaa hymyä tulemaan...sami sit nousi keittelemään aamukahavia ja mä sain vielä vähä nukkua:)

harmi Tuija ku asut niin kaukana!;))kyllä me sun kans täällä tekemistä keksittäs,vai mitä?!

mi-ma:elä pelottele!nimim.silitystä RAkastava;))
kerron terkut:)tykkää itekki!ja mäki!

Kotilo kirjoitti...

Todella kauniit nuo ruutuikkunat! Tsemppiä remppaan!