sunnuntai 17. syyskuuta 2017

LaiskaSunnuntaiMeillä on ollut laiska sunnuntai. Syynä tähän on ollut isännän syysflunssa! Se kun iskee mieheen niin johan on oksat pois! :) ja siinäpä on oiva syy viettää pyjamapäivää koko sakilla!

 
Muhun on puolestaan tänä syksynä iskenyt kutomisvimma! En osaa kutoa sillälailla oikeasti tai miten sen nyt sanois mutta kaulaliina ainaoikein-neuleella sujuu jotenkin :) Näytän teille sitte lopputuloksen kun homma valmistuu.Ihan heti ei kannata ootella...yllättävää mutta tämä tuntuu valmistuvan ihmeen hitaasti.

  
Apulaisiakin ilmestyy heti kun puikot alkaa heilumaan!


Nyt taitaa loppuilta kulua sulatellessa lättypinoa! Rentoa loppuiltaa teillekin!!
                      -Malla-

6 kommenttia:

SisustEllen kirjoitti...

Lazy sunday kuulostaa niin parhaalta♥

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihana apulainen♥

Karo kirjoitti...

Valloittavat apulaiset! Ihanaa kun ne on niin mukana :)

Kohti Joulua -joulublogi

Anonyymi kirjoitti...

Paranemista miehelle <3 Täällä myös puikot heiluu ja joululahjoja syntyy! Kyydes sukkapari menossa ja muutamat lapasetkin jo valmiina :) Mukavaa viikkoa! Tepa Seinäjoelta

Sari kirjoitti...

Laiskat sunnuntait ovat vaan niin parhaita. Meilläkin on mies ollut koko viikon flunssassa ja sairaslomalla. Mutta kyllä hän on ollut oikeasti tosi kipeäkin. Nyt alkaa selvästi parantua, kun hermostumisen aste nousee helposti.
Kutominen on tosi rentouttavaa ja innostavaa. Ja siihen saa aina apulaisia, kun langat liikkuvat.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä Mallan eloon kuuluu? Täällä jo aatellaan joulun laittamista, vaikka vettä sattaa. Käyn kattomassa, mitä puttiikissa ja teillä näkyy näin blogin välityksellä. Mukavaa syksyä ja terveyttä teille! ps. joulupostusta ootellessa t.pohojosen Päivi