torstai 9. elokuuta 2012

Mitäs tänään syötäisiin?


Enpä oo aiemmin karhua maistanu,saatikka siitä mitää teheny mutta täytyy
sanoa,että sitä nyt maistettuani se oli tosi maukasta lihaa.
Talon isäntä ku työskentelöö riistan ja marjojen parissa,niin aina sillon tällön
saahaan maistella tälläisiä vähän"eksoottisenpia" juttuja.

Mitäs vähän tavallisuuesta poikkeavaa Te ootte syöny?:)

-malla-


20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

K a u n i i t kuvat...itse en juurikaan lihaa syö mutta perheelle sitä kyllä kokkaan...tavallisuudesta poikkeavaa ei tuu mieleen :D

PikkuBertta kirjoitti...

Karhun lihaa olen minäkin syönyt ja ei tosiaan hassumpaa...sepä taitaakin olla eksoottisin:)

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Näytti hyvältä. Varsinkin lapsille on hyvä saada maistella välillä vähän erikoisempiakin makuja, tottuvat sitten niihinkin.
Karhua on ravintolassa maistettu. Hirveä söimme lapsuuden kodissani paljon, isämme oli metsästysmiehiä.

Sini kirjoitti...

Karhu todella on hyvin maukasta lihaa.
itsellä on tainnut jäädä eksoottisimmaksi liekitettyjä pässin kiveksiä.. Ihan jees oli kun ei tiennyt mitä sitä suuhunsa pisteli =)

Sanna kirjoitti...

Voi meilläki ois pakkases samanlainen paketti. Pitäisköhän se joskus syödä pois sieltä :D

Tiia kirjoitti...

Olen maistanut hyljettä, en tykännyt.

Irmastiina kirjoitti...

Eipä ole tullut karhupaistia vastaan...varmasti onkin maukasta...:)

Ericas Vita Drömmar ♥ kirjoitti...

Karhua!! Mielenkiintoista. Olisi kiva joskus maistella.
Kengurunliha on eksoottisinta mitä olen maistanut.
Mukavaa loppuviikkoa sinulle!
Halauksin Erica

Anonyymi kirjoitti...

Karhua en ole maistanut,mutta käärmettä Kiinassa, kun olin siellä opiskelemassa ja töissä sairaalassa,tuli maistettua. Pariisissa etanoita valkosipulivoissa, oli maukkaita.Tepa Seinäjoelta

Maikki kirjoitti...

Karhu vois olla mielenkiintoinen elämys maistaa!
Kerran pääsin eräissä erähenkisissä juhlissa maistamaan rosvopaistina tehtyä majavaa! En ees tiennyt että majavaa saa pyytää!

Meän Satu kirjoitti...

Iiik! Karhu!! Minun pahin painajainen! ja sitte sitä pitäis vielä syä, jaiks :D Uskon kyllä että oli hyvvää mutta mie pysyttelen karhuista kaukana :D

No...hmmm, ei kai mulla oo ku poronkäristys, joka ehkä jonku mielestä saattaa olla eksoottista mutta mulle nuoruuessa(ki) arkipäivää :) Lapista ku oon lähtösin...viimeksi söin sitä mummolassa (Ylläksellä päin) nyt kesälomalla NAM :) ja mummon itte alusta asti tekemät ja voissa paistetut ohuet rapeat verilätyt on kans NAM :)

Ompas yks mitä oon syöny, kakarana, klimppikeitto! :D iliman niitä tummia sattumia kylläki, meillä tuohon ei laitettu sitä tummaa klönttiä :) En tiä luetaanko tuo Eksoottisseen vai inhokkinimisseen :)

Ja asiasta toisseen...teän Koti <3 Aivan ihana! <3

Krisse kirjoitti...

Pidän kovasti liharuoista. Mun eksoottisin taitaa olla kuitenkin ihan vaan villisian liha. Karhua en ole koskaan maistanut, mutta varmasti maistaisin, jos siihen tulisi mahdollisuus.

mehtäemäntä kirjoitti...

nams..karhun liha ON hyvää. tosin aivan liian harvoin tarjolla ainakin meillä. Metsästyskausi alkoi virallisesti tänään kyyhykystyksellä ja meillä ainakin näin syksyisin syödään TODELLA paljon riista lihaa. tykkää lapset ja äiti kun iskä pistää riistan kanssa parastaan keittiössä. Itsellä ei oikein luonnistu varsinkaan nämä riista linnut, hirven,majavan,karhun ja kauriit lihat kyllä osaan loihtia varsin maistuvaksi, mutta muista voi isäntä huolehtia ihan tasapuolisuuden nimissä :D Mukavaa viikonloppua!!

sartsa kirjoitti...

Olin lukion jälkeen au-pairina saksassa ja siellä sain maistella kaikenlaista riistaruokaa, en tosin karhua ;) Erikoisin kokemus taisi olla aamupalapöydässä paistetut kauriin aivot! Hyvää oli niin kauan kun en tiennyt mitä söin!

malla kirjoitti...

:))mikä siinä onki,että niinkauan uppoaa ku ei tiiä mitä syö?!!:)nuo kivekset ja aivot kuulostaa kyllä niin vähemmän herkullisilta!:D

Anonyymi kirjoitti...

Heips, tänään lämmittelen kanapastaa kasviksilla, menis ihan syömättäkin tää päivä kun saan ihailla ensimmäistä lastenlastani.
mummi

Anonyymi kirjoitti...

KARHUNLIHAA!!!!! ...mielestäni karhun paikka on metsässä EI lautasella.

Jenni kirjoitti...

Karhua en oo tainnu maistaa, muuten meillä syödäänkin paljon riistaa; peuraa, poroa, hirveä, jänistä, lintuja. Juu - isäntä mettästää.

Erikoisempia syötyjä ovat sammakonreidet, siankorvat, lehmän vatsalaukusta tehty kastike, krokotiilin ja strutsin pihvit. Etanoita syön usein ravintolassa alkuruokana ja hevonen sekä lammas on tuttuja meidän ruokapöydässä kun niitä välillä tutuilta saadaan.

Peraatteena on: syön mitä vaan, kunhan se maistuu hyvälle :D

Riikka kirjoitti...

Kuulostaapa eksoottiselta :) Mun erikoisin liha taitaa olla hirvi, kun en ole kovin suuri lihan ystävä muutenkaan :)

Ihania kuvia <3

Riikka R.

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon syöny krokotiiliä, seepraa, strutsia, monia antilooppeja... se taitaa olla eksoottisimmat. Tähään grillattiin kudu-antilooppia. Sitä on pakkasessa ja eland-antilooppia myös. Joo, asumme Afrikassa kera muutaman lapsen :)