torstai 3. toukokuuta 2012

Kierrätyksestä...


En tiiä kiinnostaako teitä tälläinen postaus mutta olin niiiiin onnellinen
löyöistäni,että päätin näyttää ne teillekin.
Kävin aamulla pitkästä aikaa  kierrätyskeskuksessa.
Ne on mahtavia paikkoja,jos ei oo turhan tarkka ja varsinki,jos
rahasta on tiukkaa ja tenavia useanpi.
Täällä meiän kierrätyksessä on sellanen pussi-tarjous...eli suuren
ostoskassin saa sulloa täyteen seittemällä eurolla!
Mukaan lähti nyt kenkiä,useanpi pari,kuvasta puuttuu
yhet korkkarit ja kahet kumpparit.


Sukkakori sai myös täyennystä!


Hyviä paitoja pikkutytöille,löytypä yks NoaNoa:n paitaki!
Lisäksi löysin hyviä kollareita ja muutaman paian myös
Onnille.


Mulle kaks takkia.Musta veromodan villakangastakki
ja espritin valkoinen kevättäkki.
ja kaikki tämä seittemällä eurolla!!!jes!:)


Haikara-blogin jatkoa oon miettiny muutaman viikon ja eilen
päätös sen lopetuksesta syntyi kuin itestään.
Vauva-lehellä levis keskustelu meiän lapsista ym...
no kestän kyllä kritiikkiä mutta kyllä se menöö ylihilseen siinä vaiheessa ku
aletaan mollata viattomia lapsia ja heiän ulukonäköään!
Nimistä,sisustuksesta ym.sellasesta jokainen saa olla mitä mieltä
haluaa mutta viattomia lapsia ei tartte alakaa haukkumaan.
Joten se blogi loppu siihen enkä hirveästi enää lasten kuvia tännekään laita.

Mutta se on nyt ollu ja menny :)
Homma jatkuu.

-malla-
114 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Se on aika raaka palsta tuo vauvapalsta. Antaa mennä toisesta korvasta ulos samantien.
Oispa meijjänkin lähellä tommonen kierrätyskeskus. Täälläkin tuskaillaan ku pitäs monelle saaja kesäks kampetta että hiki helmeille otalla ;)
Hauskaa kevään jatkoa teijjän poppoolle!

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavia löytöjä! Kävitkö Sjoella vai missä? Itse aina teen löytöjä Ullakolta, ja tulen ikionnelliseksi kun löydän jotain tarpeellista edullisesti.

Voi ei :-( Tylsää tommonen "hiekkalaatikkokäytös"

Minä se eilen (ainakin yritin) kommentoida, että olis joskus hieno kuulla teidän perheen lasten nimirimpsut. Ymmärrän kyllä paremmin kuin hyvin, että se on niin yksityiskohtainen juttu, että tuskin koskaan haluat nimiä julkaista.

Kevättä ja aurinkoa!

t: 5n äiti

rudy83 kirjoitti...

oi mitä löytöjä! :) toi valkonen kevättakki on aika ihqu! <3

rudy83 kirjoitti...

niin ja pikkuE näyttää niin söpöseltä että! Ü

Miia/ Piparminttu kirjoitti...

Tosi kivat löydöt, olisin minäkin onnellinen moisesta kasasta noin hyviä vaatteita sillä rahalla! Vau!

Mutta tämä toinen asia...tosi kurjaa tollanen, enpä miettisi minäkään enää siin ävaiheessa jos löytäisin jotain juttua lapsistani jossain. Itte sen vielä juuri ehkä kestäis, vaikka ketuttaiskin varmasti mutta jos lapset on kohteena niin...en ole myöskään julkaissut kuvia juurikaan lapsistani niin fbssa kuin blogeissakaan syystä että niille kuville saattaa joku keksiä muuta käyttöä.

Miia/ Piparminttu kirjoitti...

Uusimmassa Meidän perhe lehdessä muuten oli jotain juttua näistä, jotka eivät toki tätäkään palstatilaa edes ansaitse...

Anonyymi kirjoitti...

niihän se on mutta toisaalta jos laittaa kuvia itse netiin lapsista, niin ihan varmaan sillä on seurakset samoin muista itse nähneeni jutun Toivekoti ja puutarha? lehdestä jossa itse kerroitte lapsen nimet, niin tietty jos kaikilla lapsilla alkaa nimi samalla kirjaimella ja ovat ns. erikoisia se herättää keskusteluta eli ei savua ilman tulta
toivottaa siiri

darkangel1981 kirjoitti...

mä en löydä tuolta kierrätyksestä koskaan mitään kun en jaksa kaivella ja siellä on niin sekaista.

MurMeliina kirjoitti...

Todellaki oot aarteita löytäny!! mullaki iski silmiin se valkonen takki, ihana..

Harmittaa ihan hulluna, että tuossa kävi noin :(( Ymmärrän täysin miksi päätit lopettaa haikara-blogin.

Irmastiina kirjoitti...

On se kumma, miten joillakin ihmisillä ei ole omaa ELÄMÄÄ...aina pitää toisia haukkua ja parjata...niin tosi elämässä, kun täällä blogimaailmassakin.
Älä moisesta pahoita mieltäsi.
Jatka vain samaa rataa...:)

Irmastiina kirjoitti...

Löytöjä piti vielä kehuman, mutta kun nosti niin kiukun tuo kirjoitus...:)

Hannele kirjoitti...

Kyllä kiinnostaa aina aiheet kirppis,kierrätys, ja kaikki se mistä halvalla saa, tai vaikka roskiksista kaivettuna ja ilmaiset..
Ja sitten nekin kiinnostaa mitkä on ite tuunattuja eli ennen ja jälkeen kuvat...tai vaikka omasta päästä keksityt jutskat, kuten minun blogissa on nyt just, eli semmoinen kukka pidike jutska jykevästä verkosta tehtynä, siihen sopii monta kukkaa :)tai voi siihen laittaa vaikka kupposia..
Niin ja tietty niitä rakkaudella tehtyjä kun minäkin nyt olen sormet ruvella sen härpäkkeen takia..

minä sanon tuohon vain lyhyesti, että kyllä kannatti poistaa sitten se blogi mutta maailma on täynnänsä ilkeileviä ihmisiä..mutta mennään eteenpäin... kivaa kun on tämä blogi sinulla josta olenkin kovasti tykännyt...

Aurinkoisia ajtuksia sinulle ja perheellesi.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi

Ihania vaatteita olit löytänyt, ja todella halvalla. Minusta sinun blogi on ihana ja inspiroiva. Minun ex-anoppi kertoi useita vuosia sitten, että nykyaikana kun ihmisillä on kaikki kodinkoneet niin ihmisille jää liikaa ylimäräistä luppoaikaa niin ruvetaan puhumaan pahaa muista.

T:Taru

-miia- kirjoitti...

Voi rakas Malla! Ne on kateellisia ja mieleltä "sairaita", jotka toisia haukkuu! Ja se on tosi! Jos on sinut itsensä kanssa, ei ole mitään tarvetta etsiä vikaa muista. Eli noilla ihmisillä itsellään on isoja ongelmia! Ootte kaikki ihania, ainutlaatuisia yksilöitä! <3

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Sinulla on aivan mahtava blogi, myös haikara-blogi oli ihana. Tähän maailmaan vaan mahtuu niin paljon kateellisia ihmisiä, että ei kannata niistä välittää!
Olen katsellut vanhoja postauksiasikin ja ne ovat olleet mahdottoman hyviä, teillä on niin kaunis koti!! Ihanasti otettu lapset huomioon ja kivasti keksitty heille nukkuma- ja leikkipaikkoja! Ja aina niin siistin näköistä, mihin ihmeeseen taiot kaikki vaatteet ja lelut??
Jaksa jatkaa vaan samaan malliin, äläkä välitä niistä, ketkä (usein anonyymeina) kommentoivat negatiivisia asioita!
Aurinkoisia hetkiä teidän koko "pienelle" perheelle ;-D

Anskuli kirjoitti...

Hyviä löytöjä oot tehny :)
Ja niinku muutki jo kirjotti ni elä niistä vauva-palstan haukkujista välitä, varmaan joka ikinen suositumpi blogi joutuu siellä vuoron perään käsittelyyn ja kaikkia haukutaan, ne on vaan kateellisia!! Sulla on tosi ihana blogi ja teillä ihana perhe, toivon että jatkossakin pystyt pitämään blogin "avoimena" :)

Ansku kirjoitti...

Se on todella harmillista, kun ihmisillä riittää energiaa toisten arvosteluun ja haukkumiseen.

Minulle tulee joka päivä Positiivareiden aamun ajatus ja tämän aamuinen ajatus sopii tähän kyllä täydellisesti:

AAMUN AJATUS
Sanomme päivittäin joka hetki toisista asioita,
jotka meidän sopisi paremminkin sanoa itsestämme.

-Michel de Montaigne

Teillä on ihana koti, upeat lapset ja sinulle uskomattoman kauniit blogit!

-Ansku

Sanna-Mari kirjoitti...

No voi moro kun alko korpeen, niin että pakko avata sanainen arkku vaikka yleensä välttelen provosoitumasta vieraitten ihmisten sanomisista ja anteeks että tän nyt tähän sanon, mutta haloo, mitä sitten jos joku kertoo lastensa nimet jossain lehdessä, niin sekö sitten oikeuttaa niitä arvosteleen/päivitteleen tms. Tää on tätä nykyaikaa, että ruudun takaa voi hyvin kertoo niitä omia oikeita mielipiteitä ihan vaan siks että on sananvapaus...haukkumistahan se ei tietenkään oo kun se on vaan oma mielipide. Missä on käytöstavat? Kyllä mulle on ainakin lapsena opetettu, että ei oo kohteliasta arvostella tai haukkua muita ja jos ei jostain tykkää, niin sitä ei tartte ääneen sanoo, voi pitää ihan omana tietonaan.Nih.

Mutta kertakaikkisen hienot löydöt Kierrätyskeskuksesta! Siistin näköstä tavaraa, meillä ei täällä oo kierrätyskeskusta silleen hollilla, nini mulla on mielikuva niistä vähän toisenlainen tarjonnan suhteen.

Aurinkoisia päiviä toivottelen :)

Anonyymi kirjoitti...

No tokihan kierrätyspostaus on kiva! Ja oi, mitä löytöjä oletkaan tehnyt!! Olispa tuollainen kierrätyskeskus täälläkin, mut lähin taitaa olla satojen kilsojen päässä. Kypyisiä kirppareita tosin riittää :)

Ja kuten monet ovat kommentoineet, vauva-palstan voi jättää oman arvoonsa. Väsyneiden ja itseensä kyllästyneiden äitien ja kateudesta kalpeiden solvaussivusto.
Netti on raaka paikka. On varmasti viisautta rajata kuvien ottamista ainakaan suoraan kasvoista ja nimien jakamista täällä.

Jaksuja sulle, Malla <3 !

Anonyymi kirjoitti...

Jätetään taakse pahat puhheet ja ilikeät kommentit, meittiä kun soppii tähän maahan niin monenlaisia.Jaksa Malla pitää Honkasalo-blogia yllä koska tää on niin ihana,tullee hyvälle mielelle tätä lukiesa.Ihan innolla ootan jo mitä kesäistä kuistillenne tälläkertaa olet keksinyt.Kyl se Herra Hellekin sieltä kohtpuoleen tullee ko vaan jaksetaan ootella j a sithän myö naatitaankin lämmöstä ja kesästä. Iloa elämään!
Aila

Taikku kirjoitti...

Minä en viitsi edes lukea moisia palstoja kun siellä on niin hölmöjä juttuja. Mielipiteitähän saa olla meillä jokaisella mutta loukkaaminen on ihan erijuttu. Purkanevat omaa pahaa oloaan siellä.

JohannaMaria kirjoitti...

Moikka Malla!

Sanna-Mari sanoikin jo miten ajattelen, todella todella ikävää ja ala-arvoista käytöstä moinen. Itse en vieraile kyseisellä palstalla juuri siksi että en halua ikäviä juttuja lukea. Olen silti onnellinen, että ehdimme Haikarablogia lukea synnytykseen saakka. Tämä Elämää Villa Honkasalossa-blogi on myös aivan mahtava, ja haluan Sinun tietävän että saat meiltä lukijoiltasi niin paljon myönteisiä ajatuksia ja annat meille niin paljon, että se peittoaa kyllä moninkertaisesti pahat sanat, eikö vaan.

Upeita löytöjä olet tehnyt! <3

Kaikkea hyvää Sinulle ja perheellesi! Mukavaa lähestyvää viikonloppua!

Halaus, JohannaMarialta

malla kirjoitti...

Kiitos ihimiset!! <3

justiin kirjotin s.postia lukijalle tuosta että, en olis blogaamista aloittaessani uskonut miten paljon saan tästä ja teiltä iloa ja miten paljon voinkaan jakaa sitä eteenpäin!
Tästä on tullu rakas harrastus ja teistä tärkeitä! :)

Hanna kirjoitti...

Mahtavat löydöt ja halvalla:) Iloa päivääsi!

Mia Chilen Peikkokukkulalta kirjoitti...

Voi miten kurjaa, että blogisi ja lapsesi ovat joutuneet haukkujien kohteeksi :( Olen usein miettinyt, millaisia ihmisiä nuo haukkujat ovat oikeassa elämässä - ja olen jonkinlaisen kuvan päässäni muodostanutkin. Luulen heidän olevan tuikitavallisia tylsiä ihmisiä, joiden mahdollisista blogeista/jutuista/pukeutumisesta/tms. ei kukaan saisi mitään iloa? On helppoa arvostella ja haukkua, kun itsellä ei ole mitään "menetettävää".

Sinun kaikki blogisi ovat omassa tyylilajissaan ihastuttavia! Hyvä tunnelma ja suloiset kuvat. Luin Haikara-bloginkin moneen kertaan ja katsoin kuvat tarkalleen. Kommenttia en koskaan voinut jättää, sillä kommenttiloota ei toiminut! En saanut edes onnitteluja jätettyä pikkuprinsessasta ja olin aina liian saamaton tullakseni Honkasalon puolelle jättämään terveiset. Nyt kuitenkin oli pakko kirjoittaa, kun tuli paha mieli puolestasi!

Olen muuten itsekin löytänyt arvostelua omasta blogistani. Aiheena oli se, että kohtelen koiriani ihmisinä ja että koirillani on liian hieno huone! Huomaan, etteivät arvostelijat ole lukeneet pätkääkään tekstejäni, vaan vilaiseet vain kuvat. Mielestäni olen kertonut aivan selvästi, että koirani saavat viettää (normaalia parempaa) koiranelämää, ne pääsevät aina ulos halutessaan omasta pikkuovesta. Niillä ei pidetä vaatteita päällä kuin vain silloin, kun on liian kylmä ja niiden huone on suloinen MINUN takiani, ei siksi, etten ymmärtäisi, etteivät koirat tarvitse pinkkiä sisustusta! Minusta on hauskaa sisustaa ja se on ilo silmälleni. Ymmärrän kyllä, että koirilleni tärkeintä on ruoka, pehmeät pedit ja ulkoilma ja niitä kaikkia ne kyllä saavat varmaan enemmän kuin keskinmääräinen suomalainen koira!

Kai se vaan on niin, että toisten arvostelu saa joidenkin heikkojen itsetunnon nousemaan. Törkeää vaan kun se kohdistuu muiden lapsiin! Onneksi koirat eivät moista ymmärrä;)

Kurjaa kyllä, jos et enää voi laittaa kuvia lapsistasi...tai voisitko laittaa sellaisen blogin salaiseksi?

Ihanaa jatkoa sinulle ja perheellesi!

PikkuBertta kirjoitti...

Voi kuinka ihania löytöjä olet tehnyt...ihan kaikki...tuon valkoisen takin olisin kyllä minäkin huutaen pistänyt kassiin...täällä aina joskus on tuollaisia halpoja kassipäiviä,mut ei kovin usein...sielläpäin tuntuu tuo tavaran tarjonta ja kuntokin olla paljon partempi kjuin meillä....

Ja tuohon toisees asiaan....on se kumma,et ihmisillä ei oo muuta tekemistä,kun toisia mollata,ja tietysti nimettömänä,kun eivat uskalla naamaansa tuoda esille....kuule...sinussa,blogeissasi ,lapsissasi,ja perheessäsi EI OLE MITÄÄN HÄVETTÄVÄÄ...minä IHAILEN teidän elämänmyönteisyyttänne ja perhekeskeisyyttänne...ja eikös se ole pääasia,että itse viihtyy,mitä tekee ja saa olla terveenä ja nauttia lapsistaa täysin siemauksin...NIIN ja olla ONNELLINEN...ja sen kuvan olen teistä saanut...

NAUTITAAN TÄSTÄ HETKESTÄ,HUOMENNA VOI KAIKKI OLLA TOISIN:)

Anonyymi kirjoitti...

"niihän se on mutta toisaalta jos laittaa kuvia itse netiin lapsista, niin ihan varmaan sillä on seurakset samoin muista itse nähneeni jutun Toivekoti ja puutarha? lehdestä jossa itse kerroitte lapsen nimet, niin tietty jos kaikilla lapsilla alkaa nimi samalla kirjaimella ja ovat ns. erikoisia se herättää keskusteluta eli ei savua ilman tulta"

Siinäpä näppärä periaate, millä pestä kätensä hyvien tapojen noudattamisesta, etuoikeuttaa ilkeily ja siirtää se suorastaan ilkuttavan omaksi syyksi. Se on ainoa fakta, että jokainen on vastuussa omasta kirjoittamisestaan, mukaanlukien nämä haukkujat. Netissä se on vaan niin kovin helppoa nimimerkkien suojassa. Muistetaan vaan, että se kertoo enemmän kirjoittajasta itsestään kuin haukkumistaan henkilöistä :)

Ihanaa kevättä ja aurinkoa koko Mallan perheelle. Kiitos Malla, että jaksat jakaa iloa meille blogiisi koukuttuneille!

Anonyymi kirjoitti...

Voi harmi! Pidin blogistasi, vaikka olen enemmän jo "mummoikäinen". Olen saanut paljon iloa ja voimaa bloggauksistasi. Ihailen positiivisuuttasi ja uskoa onnelliseen elämään. Mieheni on kuollut ja joulu on minulle raskasta aikaa - tänä vuonna joulublogisi auttoi minua jaksaamaan ja jopa hiukan nauttimaan joulunodotuksesta.
t.Päivi
ps. lapsenlapsia odotellessa seuraan muita blogejasia:)

Wilhelmiina kirjoitti...

Minä tutustuin myös moiseen palstaan kun huomasin liikenteen lähteissä valtavaa ryntäystä sieltä. Ja voihan nenä mitä kirjoittelua siellä oli blogistani ja minusta -ihan puuta heinää soopaa, mietin miten ihmisillä on aikaa haukkua muita noin julmalla tavalla? Onneksi sieltä olikin kaksi ketjua poistettu, teksti tuntui olevan ala-arvoisesta jopa siihen itseenä, päättömiä huhuja ja muuta mukavaa. Nyt ne pohtii taas jotain ihmeellistä. Siellä olevat voi tosiaan jättää omaan arvoonsa koko rouva katras. Ihmettelen että siellä pienten lasten, vauvojen palstoilla on tuollaisia äitejä -Niin millaisiahan ne kasvatteina? Tuntuu lapsista kivalta kun äiti suoltaa suustaan mitä sattuu varmaan myös kotonakin, en tiedä mutta ihmettelen. Anna olla niin minäkin teen :) Ja hymy sinun perheellesi :)

Elena kirjoitti...

Voi harmi, Haikara Lensi Yli Honkasalon-blogi oli niin ihana! Tulin aina niin onnelliseksi ja hyvälle tuulelle sitä luettuani, ja sun odotuksen onni paistoi siitä kilometrien päähän. <3 Lapsenne sai myös tosi kauniin nimen (etunimen ensimmäinen osa oli meidänkin tytölle yksi vaihtoehdoista).

Ymmärrän kuitenkin ratkaisusi lasten takia erityisesti, mutta toivottavasti et lopeta tätä blogia vaan jatkat meidän ilahduttamista ja ilon tuottamista upealla sisustussilmälläsi ja positiivisella energiallasi!

Kaikkea hyvää teidän perheelle toivoen
Elena

Anonyymi kirjoitti...

Olen usein lukenut blogiasi ja nyt ekaa kertaa kommentoin. KIITOS, tää on ihana! Jaksamisia : )

Onnellinen Koti kirjoitti...

Ihania aarteita oletkin löytänyt ♥

Tuli tosi paha mieli kun kuulin, että ilkeät nettikommendaattorit olivat ottaneet blogisi hampaisiin :-( Voimia ja aurinkoa toivottelen sinulle, kiitos että saatiin olla niinkin pitkään Haikaran lukijoina ♥ Onneksi tämä blogi ei ole katoamassa mihkään, huh ♥

Halauksin, Sari

Rose-Marie kirjoitti...

Voi siis... En viitsi edes sanoa. ARGHH! Ihmettelen ihmisiä, jotka viitsivät sen takia mennä nettiin, etsiä keskusteluja ja käyttää aikaansa siihen, että haukkuu muita?! Itselläni on ainakin niin paljon parempaakin tekemistä. Tästä aiheesta oli kyllä osuva juttu uusimmassa perhe-lehdessä niin kuin joku tuolla ylempänä mainitsikin. (Positiiviseen juttuun ei ollut kukaan kommentoinut yms, lukekaa se.)

Sinulla on ihana blogi, kivoja juttuja ja kauniita kuvia. Muistan nähneeni jonkun kuvan, jossa olet vanhimpien tyttöjesi kanssa, niin hehän ovat oikeasti todella kauniita :) Ihmiset ovat niin kateellisia. Meitä on niin moneen junaan, eikä se läheskään aina ole kovin hyvä juttu.

Itse ainakin seuraan vain niitä blogeja, joissa on ihania kuvia ja kivoja juttuja, en käytä energiaani muiden haukkumiseen. Anonyymisti surffaillaan ja auotaan päätä. Vielä yksi ARRGGHH!! Kaunista kevään jatkoa ja lämmintä kesää koko teidän perheelle, ja ihanan nimisille lapsille :)

Mummo kirjoitti...

Ihan mielettömiä löytöjä olet tehnyt. Varsinkin lapsille kannattaa kierrättää ja nuo sun takit...tosi hyvä löytö.

Rakaa on ihmisten keskustelu välillä. Sanoisin, että kateellisten juttuja. Älä välitä!

Muksaa kevään jatkoa!

malla kirjoitti...

Kiitos halauksineen jokaiselle <3

Päivi:kiitos...liikutuin ihan kommentistasi <3

Anonyymi kirjoitti...

hei Malla! en oo aikoihin kommentoinut mut lukenut olen! tuo vauva palsta on tuttu, ja siellä on aina varmaan ollut tuollainen lynkkaus meininki...

siellä ontodella negatiivinen meininki :(

itsekkin miettinyt että onko ne oikeasti äitejä joka tuollaisia kirjoittelee.. todella ala arvoista tuollainen!

teillä on kaunis persoonallinen koti ja nätit tavalliset lapset (ja en siis ymmärrä että pitää viattomialapsia alkaa haukkumaan ja arvostelemaan) joilla on nätit persoonalliset nimet.
t. r-o-s-e

Minni kirjoitti...

Kivoja löytöjä olet tehnyt. Meidän kierrätyskeskuksessa ei ole ikinä noin hyvää tavaraa.

Harmittaa nuo ilkeät kirjoittelijat palstoilla. Kateellisten panettelua!

Toivottavasti et lopeta tätä blogia! Minua kiinnostaa kaikki sisustus-, vaate-, ja leivonta/ruokajutut ja yleensä kaikki arkinen lapsiperheen elämä kommelluksineen kaikkineen. Neljän lapsen äitinä tiedän, että koti ei aina ole oikeesti tip top, eikä tarvikaan. Koti on elämistä varten ja teillä on aivan ihana "huvikumpu" :)

Voimia sinulle Malla!

Mirva kirjoitti...

Voi kuinka harmillista!:( Luen aina joskus vauva-lehden keskusteluja ja siellä kirjoittelee suurimmaksi osaksi omaan elämäänsä tympäytyneet ihmiset! Sellaiset joilla on aikaa haukkua ihmisiä, joilla on energiaa ja taitoa tehdä omasta elämästään mielenkiintoista ja nautinnollista. Jotkut vaan ovat niin negatiivisia kaikessa eivätkä osaa iloita kun toisilla menee hyvin. Tiedän, että ilkeä kirjoittelu kirpasee, mutta älä siltikään välitä. Uskon, että sellaisessa negatiivisessa hengessä kirjoittelijat ovat vain ihan pieni joukko. Meitä positiivisesta ja myönteisestä perhekeskeisestä asenteestasi pitäviä on paljon enemmän:)

Teit hienoja löytöjä. Sekin tässä blogissa on hienoa, ettet esittele kalliita merkkituotteita vaan osoitat, että toisen vanha voi olla toisen uusi:) Minäkin kiertelen kirppareita ja sieltä löytyy useimmiten tosi hyviä vaatteita ja tavaroita. Pussipäivät on ihan luksusta!:)

Tsemppiä ja iloista mieltä!!

Ma-Ri-A kirjoitti...

Todella ikävää, että joidenkin ihmisten ainoa anti elämässä on haukkua bloggaajia.

Et ole ainoa, joka on joutunut vastaavan juoruamisen ja haukkumisen kohteeksi. Luen paljon blogeja ja vastaavia tapauksia on monia. Ymmärrän päätöksesi täysin.

Sulla on ihana blogi ja sitä on ollut ilo lukea, kiitos siitä!

ps. Jos yhtään lohduttaa, niin sääliä saa ilmaiseksi, mutta kateus - se on ansaittava ;)

Anonyymi kirjoitti...

Halaus Malla sinulle, olen sanaton. Vauva-lehden av-palsta on yksi suomen alaluokkaisimmista palstoista. Olen aina ollut sitä mieltä että yhtä tyhjän kanssa koko palsta, alentaa vauva-lehdenkin ihan kokonaan. Noille äideille lapset (jos niitä todellakin on) ovat pätemisen jatke ja oman huonon itsetunnon kohotusyritys, eivät suuri lahja niinkuin monille meistä.

Ajattelinkin tässä viime viikolla, että lopetatkohan haikara-blogin nyt kun vauva syntynyt, mutta en osannut arvata että joudut sen tällä tavalla tekemään. Mutta siitä jäi kauniit muistot mieleen.

Aurinkoa ja hyvää mieltä Honkasalon väelle!

-Riikka, kahdeksan äiti-

Minna kirjoitti...

En ymmärrä eikö ihmisillä ole muuta tekemistä kun haukkua toisia. Tuntuu olevan liian helppoa virtuaalimaailmassa. Hirvittää minkälaista mallia lapset saavat jos aikuiset ihmiset alentuvat tällaiseen.

Kiitos sinulle blogista joka saa aina hyvälle tuulelle.

-Minna

Anonyymi kirjoitti...

Ihania ja edullisia löytöjä olet tehnyt.Minullakin on taas 2-3 laatikkoa vaatteita ja kenkiä jotka vien kierrätykseen,kun ehdin.Minusta on ihana,jos joku tarvitsee sellaista mitä minä en enää tarvitse. Mukavaa viikonloppua ja halauksia! Tepa Seinäjoelta

Katja kirjoitti...

Todella edulliset ja hyvännäköiset löydöt olet tehnyt =)

Alkaa kiukuttaa tuommoiset pahanilmanlinnut!
Minulla ja kaikilla sisaruksillani on samat nimen alut. Entäs sitten! Ja tiedän tuttavapiiristä useitakin perheitä, joissa käytetään kyseistä käytäntöä. Eiköhän se ole jokaisen oma asia, millaiset nimet lapsilleen haluaa antaa. Minkä takia joidenkin idioottien täytyy alkaa sellaisia nettipalstoilla puimaan ja haukkumaan toisia! Hankkikoon oman elämän!

Aurinkoista kevättä teidän perheelle ja toivottavasti saamme jatkossakin tätä blogia seurata =)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Voi kuinka harmi tuollainen ikävä kirjoittelu...aina tuollaisia ihmisiä löytyy. Sitä ei vain ymmärrä mitä siitä saa, jos on ilkeä ja pahansuopa. Minä ainakin seuraan erittäin mielläni blogiasi, saan siitä ideoita ja inspiraatioita. Toivon teille kaikkea hyvää ja tietenkin toivon, että jaksat jatkaa hurmaavaa blogiasi.
Aurinkoista kevättä! :)
t. Kerttuli

Pauliina kirjoitti...

Kyllä ottaa päähän Malla sun puolesta!! Niin uskomatonta, miten joillain on aikaa tuollaseen toisten mollaamiseen!!??

MUTTA siis, aivan mielettömät löydöt 7eurolla!! Jee!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi Malla!
Sinä olet ihana! Ja niin siunattu ihanalla perheellä! Yhdeksän kaunista ihanaa lasta ja sinusta näkyy kiitollisuus siitä. Blogisi ovat sinun näköisiäsi, aitoja ja elämänmakuisia. Olen nauttinut niiden lukemisesta monien muiden tavoin. Nuo keskustelupalstat ovat vihonviimeisiä. Täynnä keskenkasvuisten (ainakin henkisesti), vihaisten ja katkerien ihmisten kirjoituksia, jotka tuntuvat saavan ilonsa ja polttoaineen elämäänsä muiden mollaamisesta, valittamisesta ja ilkeilystä. Sellaisten on vaikea kestää positiivisuuttasi ja sitä hyvää ja kaunista jota jaat... Netti on antanut uuden vapaan temmellyskentän heille jotka haluavat purkaa omaa pahaa oloansa muita satuttamalla. Turvallista, kun ei joudu vastuuseen sanomisistaan, vaan voi anonyymisti oksentaa suustaan kaiken. Niin surullista, että ihmisten täytyy laittaa hyvä ja kaunis piiloon, jotta sitä ei tallota tai pikemminkin jyrätä puskutraktorilla... Voimia Malla! Toivon, että jaksat jatkaa! Sinä ja perheesi olette tämän kaiken voittajia, voittajan puolella. Ymmärrän, että haluat suojella jatkossa lapsiasi, mutta Malla, älä anna noiden ihmisten varastaa sinulta sitä ainutlaatuista tapaa nähdä ja jakaa sitä hyvää mitä olet saanut myös meille muille!

Anonyymi kirjoitti...

Tuo ihmisten pahuus ja ilkeys...mie oon perheeni kanssa saanut sitä osaksemme ,usein on ihan itkut tullut...joskus kiehahtaakin mutta useimmiten suren...en mie tajua mikä naisissa on ettei kestä muiden iloa ja onnea,minä ainakin osaan iloita myös toisten puolesta,johan siitä tulee parempi olla itellekkin ,jos rypee jatkuvassa vihassa ja kateudessa niin niiden olo täytyy olla PAHA. Mutta Malla,ei saa antaa periksi..ne pahat kaikkoaa aina aikanaan! Suljet korvat moisilta,jookos? Teillä on hyvä ja kaunis perhe <3 Aikoinaan tein minäkin hyviä kierrätys löytöjä ja vaatetin meidän kuopuksen lähes täysin kierrätetyllä mutta nyt ei ole aikoihin löytynyt mitään hyvää.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Malla kaikista ihanista hetkistä elämästäsi, joita olet meille lukijoille jakanut. Erityisesti Haikara-blogia oli ihana seurata, kun omat lapset (ehkä ;)) tehty, mutta sinun ansiostasi pääsin seuraamaan raskauttasi ja jännäämään täällä kotona.

Kaikki lapsesi kauniita ja vauva niin sulonen, minkä tietenkin itsekin tiedät, joten ilkeilyt voi jättää omaan arvoonsa. Tuntuu puolestasi kuitenkin pahalta, kun vain hyvää olet jakanut.

Aurinkoista kevättä ja siunausta perheellesi!

Merlina kirjoitti...

Voi, että pistää vihaksi tämmönen. Tuo vauvaehden av-palsta on kyllä aivan järkyttävä paikka.

Mutta voi vitsi oot hyviä löytöjä tehnyt, harmittaa ihan että täällä kierrätyskeskus on aivan kamala, eikä edes kirpputorissa ole kehumista :/

Peurankello kirjoitti...

Täältäkin lämpimät myötätuntohalit :) Kaikki ovat jo kirjoittaneet sen, mitä ajattelen. Olette ihana perhe ja itse nyt neljännen jälkeen koen suurta haikeutta, että perhe ei enää kasva (mun ikä nääs :). Iloa sinne roppakaupalla.

rva vaaksanheimo kirjoitti...

Tulipa kurja olo puolestanne. Ymmärrän päätöksesi mutta en ihmisiä jotka saavat elämänsä sisällön muita satuttamalla.
Virtuaalihali pienelle prinsessallenne :-)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Malla,sinun blogiasi luen aina kun vain koneelle pääsen. Kurkistus suloisen perheesi elämään tuo suurta iloa ja uskoa elämän kauniisiin asioihin. Olen kiitollinen sinusta ja siunauksesta, jota jaat. Taivaan Isän hoitoon koko perhe edelleenkin.

Lissu,jo neljän lapsen mummoksi päässyt

Krista kirjoitti...

Ensiksi löydöistä:mä oon sitä mieltä et kaikkea tollaista kannattaa hyödyntää koska varsinkin lasten vaatteet jää monesti pieneksi ennenku ovat puhki käytetyt joten kierrätys kannattaa aina!säästää luontoa ja kukkaroa.ei ole häpeä ajatella taloudellisesti.t.kirjanpitäjän tytär :D
toiseksi:on todella ikävää kuulla näin käyneen.Haikara blogi oli ihana ja oli todella mahtavaa että jaoit odotuksesi meidän kanssa.Mun rehellinen mielipide on että teidän lapset näyttää aina niin ihanilta - niistä huokuu se onnellisuus josta näkee et heillä on hyvä olla.tämä blogi antaa myös valtavasti positiivista energiaa.Ideoita myös monia kodinsisustukseen ja olen huomannut että olen alkanut ujuttaa myös pastellin sävyjä kotiin,tuo rauhaa sisustukseen jotenkin vaikka meillä vaaleaa onkin.Toivon todella että tämä blogi pysyy,käyn päivittäin katsomassa onko uutta päivitystä.Myös kännykällä :D jos on pahalla tuulella ni kannattaa tulla katsomaan sun juttuja,ne tuo aina hyvän mielen.Älä siis välitä (helppo sanoa - vaikea toteuttaa) noista kateellisista.Mä pyrin nykyään aina ajattelee jos kuulen jonkun puhuneen musta pahaa että sillä täytyy olla paha olla.Niinhän se on,jos toisen onnea ei kestä täytyy tollanen tulla siitä että on itsellä paha olla.Sitä keskustelua lukematta täytyy todeta et jos ne on niitä kahden lapsen äitejä joilla on pyykitkin pesemättä ja mikään ei mee putkeen.Ovat kateellisia siitä miten kaunis koti sulla on ja millä lämmöllä jaksat jatkaa päivästä toiseen.Ainakin mulle annat valtavasti lämpöä päiviin.t. 2 lapsen äiti joka haaveilee isommasta perheestä

Sofia kirjoitti...

Yhdyn minäkin edellisiin kommentoijiin. Surullista, että netti on mahdollistanut ihmisille sen, että omaa pahaa oloa ja ilkeyttä pääsee purkamaan toisiin. Itse varmasti miettisin jo rikosilmoitusta jos kovin joutuisi ilkeän panettelun kohteeksi. Tosi kurjaa varsinkin jos se on lapsiin kohdistuvaa. Oikein minustakin teet kun suojelet lapsiasi. Blogin pitämisellä on aina se kääntöpuolensa ja kun lukijamäärät kasvavat kasvaa varmasti myös se negatiivinenkin huomio. Sille ei tosin pidä alistua! Toivottavasti voit yrittää unohtaa ne ikävät kommentit. Blogisi on muuten aivan hurmaava!

Annikka kirjoitti...

Kyllä noin hienoja löytöjä kannattaa esitellä! Ja toki kierrätys on muutenkin hyvä aihe ja innostaa ehkä muitakin järkeviin tekoihin:-) Noita keskustelupalstoja en viitsi kommentoida, valitettavasti joskus vahingossa on sinne tullut eksyttyä, kun googlen kautta jotain tietoa haeskellut. Tippa tulee silmään niistä kirjoituksista ja ihmetyttää, kuinka ihmiset viitsii...

Anonyymi kirjoitti...

Todella harmi, että pahanpuhujia löytyy.Kai teit jonkin sortin ilmiannon??? Jaksuja teille kaikille! Seurasin vauvablogia lähes päivittäin. Olen iloinen, että sisustusblogi sentään jatkuu.
Aurinkoa!

Jenna kirjoitti...

Ihania löytöjä! Meillä ei oo täällä kierrätyskeskusta :/ siellä varmaan tuliskin käytyä usein :D

Inhottavaa kun ihmisten pitää olla noin julmia! Pitäis sitten suunsa kiinni jos ei ole mitään hyvää sanottavaa! Pistää kyllä kiukuttaa varsinkin lapsiin kohdistuva mollaaminen :(

Me aina mieheni kanssa luetaan yhdessä sun blogia ja hänkin oli ihan kiukkunen ja ihmetteli miten jollain voi olla jotain pahaa sanottavaa teidän lapsista ja kodista. Teillä on niin ihastuttava koti ja suloisia lapsukaisia!

Kaikkea hyvää teille ja aurinkoista viikonloppua! :)

emmi kirjoitti...

Heippa!
Pakko oli kirjotella nyt myös minäkin.Olen aina sanonut et joko ihmisillä ei ole käytöstapoja,ovat ilkeitä tai oma elämä on onnetonta kun puhuu ja kirjoittaa toisista ilkeesti,Malla aina sellaiset ihmiset saavat palkkansa ennemmin tai myöhemmin,vähintään niin että voivat entistä huonommin,eihän tuollainen käytös tuo onnellisuutta elämään.Vanha hyvä ajatus,ole muille niin kuin itsellesi haluat.emmi

Heini kirjoitti...

Mahtavia löytöjä teit ja mahtavan halvalla!

Minäkin ihmettelin minne haikara-blogi yhtäkkiä hävisi, en tiennyt vauvapalstan jutuista ollenkaan. Tylsiä juttuja tommoset!
Höh!

Taina kirjoitti...

On ihana seurata toisten elämää, ja katsella kuvia, etenkin jos kuvissa on lapsia! Mutta netti on vähän arvaamaton paikka. Sen takia itsellänikin on ollut blogi salaisena jo 2,5vuoden ajan. Eli sun ei tarvitse Haikara-blogia lopettaa, laitat sen vain salaiseksi, silleen, että voit lähettää sitten (oliko se sadalle henkilölle) kutsun lukemaan sitä. Vaikket lähettäisikään kutsuja, sulla säilyisi se salainen blogisi sellaisena ihanana muistona itselle. Tai tiedä miten pitkään nämä säilyy, joskus mietin että pitäisi jotenkin osata kopioida kaikki omat merkinnät talteen.

Jos olet käynyt siinä kierrätyskeskuksessa, jossa luulen, on kyllä tavara vähän erilaista kuin 10 vuotta sitten. Nyt tuli sellainen kolikonlöytöfiilis, että hahaa kolikko, onkohan täällä lisääkin! Että oi mitä löytöjä, pitäisikö itsekin lähteä samoille apajille! :D

Haltiakummi kirjoitti...

Oi miten ihanan määrän kaikkea kaunista, kivaa, tarpeellista ja hyödyllistä löysitkään koko katraalle! Ja ihanaa että itsellekkin löysit nuin kauniit takit <3 Yhtään en ihmettele että olet onnellinen, minulla saattaisi päästä itku ilosta nuiden ihanuuksien löytämisestä :)

Ja olen tainnut sanoa aijemminkin, mutta edelleenkin haluan minäkin kertoa sen, mitä niin moni muu onkin jo aijemmin kertonut; KIITOS Malla tästä kauniista, mieltä suuresti ilahduttavasta, lähes aina hymyillyttävästä ja valtavasti onnea säteilevästä blogista! "Pikkuperheen" elämässä on varmasti kaikkea, niin iloja, suruja, kiukkuja, riitoja, sotkuja, naurua, onnea ja rakkautta. Minusta on aivan pakahduttavan ihanaa, että nostat aina arjestasi niitä pieniäkin onnen hetkiä ja kauniita pilkahduksia esille, ja kerrot niistä täällä blogimaailmassa meitä kaikkia satoja, tuhansiakin ilahduttaen.

Kaippa sitä kaikilla on elämässään vesirokkoja, räkätauteja, oksennusta, kuraa, kaaosta ja tyhmien ihimisten kohtaamisia, mutta mitä niitä kurjuuksia muistelemaan taikka itselleen ylös kirjoittamaan, kun kerta onni löytyy arjesta ja auringon säteistä :)

Joten kiitos Malla tästä hienosta, ilahduttavasta sekä hetkiäkin täynnä olevasta blogista. Rutkasti lisää onnea, iloa, naurua, rakkautta ja siunaustakin Honkasalon alkavaan kesään! <3

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Voih, olisi ollut ihana kuulla vauvanne nimi, mutta myöhästyin yhdellä päivällä. Lastenne nimet ovat niin ihania, niinkuin lapsetkin! Ymmärrän hyvin, että tuollaisten kommenttien jälkeen et halua juttuja lapsista laittaa, mutta kiitos laittamistasi, ne ovat olleet ihastuttavia juttuja ja uuden vauvan odotuksen ja syntymän seuraaminen oli mukavaa. Harmi, että aina löytyy joku ääliö joka pilaa kaiken kauniin kommenteillaan muilta.
Hienoja kirppislöytöjä olet tehnyt!

Eija kirjoitti...

Kauniita ostoksia olet tehnyt ja halvalla... Mukava, että on tuollaisia paikkoja josta löytää hyviä vaatteita yms...
Todella ikävää on tuo pahantahtoinen kirjoittelu. Itse "5 lapsen" mummona kävin lueskelemasa haikarablogisi kuulumisia, oli niin kiva lueskella kuulumisiasi. Ja eritoten se onni tulevasta vauvasta näkyi kirjoituksissasi. No, meitä on moneksi.... Kateus on ikävää. Mutta teillä on toisenne ja ihanan iso perhe. Rakkaus ja toisesta huolehtiminen näkyy kaikkialla. Ihanaa, että tämä blogi jatkaa, on niin kiva käydä lukemassa teidän touhujanne. Kaikkea hyvää toivottaen...

malla kirjoitti...

Huomenta ja kaunis kiitos liikuttavista ja rohkaisevista kommenteista!<3
Vauvan nimi ei oo mikään salaisuus :) vaan se on Elleminea Aune Estelle.Eka nimi meinattiin laittaa jo Elmiiralle ja Aune-nimi tuloo mun edesmenneeltä mummulta ja myös tämä hieno juhulavuosi näkyy nimessä;)nimim.suomessa syntyny mutta kuus ekaa vuotta ruotsissa asunu:)

malla kirjoitti...

Ja Taina: joo ei se vanha!:)tämä on ihan uus juttu!kantsii käyä!

Anonyymi kirjoitti...

Mulla ei ole oikeastaan mitään lisättävää aiempiin kommentteihin. Haluan vain, että tiedät kuinka paljon iloa tämä blogi on tuonut myös minulle! Sulla on ihmeellinen taito kylvää onnea ympärillesi.

En ole koskaan täysin ymmärtänyt kateellisia ja katkeria ihmisiä (viittaan näihin keskustelupalstojen kirjoittelijoihin). Kaikki eivät ole ehkä niin onnekkaita elämässä kuin toiset, mutta onni on myös omasta ajattelutavasta kiinni. Itse olen kokenut rakkaan läheiseni kuoleman ja oman sairastumiseni viime vuosina, mutta katkeroitunutta minusta ei saa millään!

Onni löytyy pienistä asioista! Kiitos, että sinä olet muistuttamassa siitä! :)

Family Living 2 kirjoitti...

Heippa!
yritin muistaa katsoa nimipostauksen,kun kerroit että juhlat tulossa,mutta nyt se meni totaalisesti ohi. Eli teidän pikkuisen nimi on nyt multa hukassa,ilmeisesti E:llä alkava,mutta muuta en tiedä.
En tiedä keskustelusta,mikä on käyty vauvalehden palstalla...mutta nimet varmaan aiheuttavat aina mielipiteitä suuntaan ja toisaan. ja varmaan ulkonakäkökin. tosin kaikki lapset ovat suloisia ,jokainen omalla tavallaan ja tärkeintähän on se,että jokainen lapsi on omille vanhemmilleen maailman kaunein.

Anonyymi kirjoitti...

Täältä kanssa ihan alkuun iso kiitos kauniista ja omaa arkea piristävästä ja ilahduttavasta blogistasi. Kiitos myös Haikara-blogista. Sitä seurailin aktiivisesti nyt, kun esikoistani odotan. Ymmärrän hyvin syysi, miksi kyseisen blogin poistit. Me naiset osaamme olla todella julmia, varsinkin anonyymeina. Olipa se saitti, mikä tahansa, jos siellä "akkalauma" pääsee ruotimaan jotain, jälki on rumaa.

Mutta sitten kauniimpiin asioihin: on todella kaunis nimi teidän pikku neidillä ja ihan mielettömiä löytöjä olet kierrätyksestä tehnyt. Olisipa meilläkin kunnon kierrätyskeskus. Noilla löydöillä synkinkin päivä muuttuu aurinkoiseksi. Itse tulin tässä taannoin yhtä iloiseksi löydettyäni meidän tulevalle pikkuiselle vaunut 135 eurolla huuto.netistä ja haettuani vaunut saatoin todeta ne uudenveroisiksi (olivat olleet vain parvekevaunuina). Pienissä asioissa on hyvän mielen salaisuus:D. Aurinkoista viikonloppua! (vaikka lämpöä ne eivät tainneet säässä povailla)

-Anu-

eija kirjoitti...

Hei!
Kateellisia ja pahansuopia ihmisiä maailmassa riittää, mitäpä noista..kiehukoon omissa nesteissään ;)
Sulla on ihanat lapset ja ihanat blogit ! Ihan turhaa muuta vääntääkään!
Aurinkoista viikonloppua teidän perheelle :)
t. Eija

Anonyymi kirjoitti...

Olen ollut piilolukijana kaikissa sun blogeisaa ja juuri ihmettelin että miksi haikara-blogi on hävinnyt. Jään niin kovasti kaipaamaan sitä mutta ymmärrän täysin että olet lopettanut blogin kyseisestä syystä. Ja tosiaanko ihmiset on sun lasten ulkonäköä haukkunut? Miksi ihmeessä. Todella kauniita lapsia kaikki.

Inhottavaa kun ihmiset ovat niin ilkeitä. Toivon kuitenkin kaikkea hyvää teille ja ihanaa vauva-aikaa. Itsellä on taas vauvakuume kun nuorin on jo 9kk. Mutta onneksi suunnitelmissa on syksyllä aloittaa neljännen yritys. On jännä sitten huomata syntyykö taas tyttö kun meillä on tällä hetkellä kolme tyttöä.

Mutta siis jatkan sun muiden blogien lukemista. Terveisiä perheelle ja eritoten pienimmälle söpöläiselle.

Marita kirjoitti...

voi että harmittaa tuollainen että ruvetaan haukkumaan toisia viattomia ja tuntemattomia ihmisiä..en ymmärrä.
tuun usein kurkkaamaan tänne blogiisi, ja myös muihin sivuillesi, ja saan ideoita ja inspiraatiota ihanista postauksistasi.
teillä on ihana koti ja perhe.
olet niin iloinen ja energiaa täynnä.
älä anna muiden kateellisten ihmisten pilata elämäniloasi!!
marita

Hannah kirjoitti...

Sehän siinä on ku kirjottaa julkisesti niin ihmiset saattaa ruveta puhumaan ja arvostelemaan :/

Kovasti harmitti ku en blogiasi enää löytänyt, mutta onneksi sulla on kuiteki vielä tämä ja toivottavasti tämä pysyyki :)

malla kirjoitti...

Näinhän se Hannah on!eikä siinä mutta silti toivois jotain rajaa??!

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin pidin suuresti Haikara-blogistasi, vaikka olen itse jo 48-vuotias ja vauva-ajat takana päin. Joka ikinen kuva uudesta tulokkaasta sai minut huokailemaan ihastuksesta. Olen kertonut omalle perheelle, että olen löytänyt ihanan blogin jota seuraan ja näyttänyt heillekin söpöjä vauvakuvia. Olen myös kokeillut reseptejäsi.

Ikävää, kun muutama pahansuopa ihminen saa sinut lopettamaan Haikara-blogin. Oletko ajatellut, että silloinhan ne tavallaan voittavat. Ymmärrän tietenkin pahan mielen mikä ilkeistä puheista aiheutuu ja varmaan itsekin toimisin kutan sinä. Meitä Haikara-blogia mielellään lukevia on kuitenkin varmasti paljon paljon enemmän kuin niitä ilkeilijöitä, jos se yhtään lohduttaa. Sinulla on paljon kauniita ajatuksia ja joskus toivon, että osaisin itsekin ajatella asioista yhtä kauniisti. Suurta iloa ovat blogisi minulle tuoneet, joten lämmin kiitos niistä.

mamiliini kirjoitti...

Ihmettelinkin kun en enää päässyt haikara-blogiin. =(
Kateellisten panettelua jos lapsia arvostellaan! Eikä ylipäänsä ketään tarvi arvostella kuvien perusteella varsinkaan. Teillä niin sievät söpöläiset! Ja mitä nimiin tulee niin sievät nekin. Ei pitäisi vaikeuttaa kenenkään elämää toisten lasten nimet eikä näöt...
Mahtavia löytöjä kierrätyksestä!

malla kirjoitti...

Joo en olis haikaraa lopettanu,jos kritiikki olis kohistunu esim.vain muhun! Mutta ku kyseessä on Lapset.Ei lasten tartte kärsiä tollasta!

PIUZA kirjoitti...

ONpa hyviä löytöjä!

Justiinsa laitoin s-postia ja nyt luin tuon lopetuksen. En oo vähään aikaan niin lueskellu blogeja, niin en oo edes huomannu tuollasta mollaamista. Kuulostaa tosi tyhmältä! Ei oo sitte ihmisillä paljoo tekemistä, jos tommoseen sortuu. Nyt tuli kyllä paha mieli teijän puolesta. Onneksi osaat laittaa tuollaiset omaan arvoonsa.

Tsemppiä ja halaus täältä!
t.Paula

Eija kirjoitti...

Voi hyvänen aika, kaikkea sitä tuleekin vastaan, mennä nyt arvostelemaan lapsia, ylipäätään ollenkaan. Lapset eivät missään nimessä ansaitse mitään semmoista. Kurja tilanne, ymmärrän päätöksesi ja olisin varmasti päätynyt itse samaan. Toivottavasti alkaa mieli kohentua, ilolla seurasin Haikara-blogiasi, se oli ihana blogi. Ja niin on tämäkin blogi :) Kyselinkin tuolla aijemmin jo että voinko lisätä blogisi omaan blogiini listaan johon kerään kivoja blogeja?

heini kirjoitti...

Mahtavia löytöjä oot tehnyt! :)

Ikävää tommonen, siis tosi kurjaa! Yleensäkkin tuo on niin typerää, että blogeja pitää mennä mollaamaan, miksi lukea sellasta, joka pistää ärsyttämään, kun se on aivan vapaaehtoista ja omatahtoista. Ja tuo on suorastaan sairasta, että viattomia lapsia aletaan mollata, en voi ymmärtää! Itsekkin olen lopettanut lasten kuvien julkistamisen lähes kokonaan, koska en halua niitä kuitenkaan kaikkien nähtäville, kun millonkaan ei tiedä mihin ne vielä joutuvat. Muuten voisin julkistaa lasteni kuvat koko maailmalle, koska maailman ihanimpiahan ne ovat omasta mielestä, mutta maailma on niin sairas ja paha. :-/

Mutta ihanaa, että tätä blogia jatkat. Toivon sulle ja teidän perheelle ihanaa aurinkoista kevättä!

-Heini-

Anonyymi kirjoitti...

Hei Malla!Olen kuuden lapsen kotiäiti ja olen seurannut ihastuttavia blogejasi jo pitkän aikaa.Koskaan ennen en ole kommenttia laittanut,mutta nyt on sen aika.Silloin kun minulla on aikaa olla koneen ääressä,alkaa se aina ihastuttavasta honkasalosta!Ja vauvablogisi oli aivan omaa luokkaansa!Kovasti taas odotan joulublogiasi,jouluhullu kun olen :) Perhe on pyhä asia ja kellään ei ole mitään oikeutta arvostella tai ilkkua kenenkään lapsia tai tapaa elää perheensä kanssa missään muodossa missään ja vihon viimeinen paikka se on joku roska palsta!!! Kiitos mukavista hetkistä ,joita olen saanut viettää blogiesi parissa! T:Paula kainuusta

Seija kirjoitti...

Hei Malla. Ikävää, että jotkut eivät voi sietää toisten onnea, vaan levittävät omaa pahaa oloaan. Se satuttaa, mutta ei anneta sen lannistaa. Hyvyys voittaa aina :) Sinulla on niin paljon hyvää annettavaa, että olet tehnyt jo monta monta pahaa tehottomaksi jakamalla arkesi aarteita meille muille. Jatka vain samaan malliin, jotta voimme nauttia blogiesi kultajyvistä. Kierrätyslöydöt olivat huimia. Itsekkin olen aina myyty, kun satun tuollaisille apajille. Kaikkea hyvää :)

Anonyymi kirjoitti...

Korpee niin sun puolesta tuo vauva-keskustelupalsta, että piti käydä ihan kurkkaamassa sen sivuston sääntöjä. Sieltähän löytyi sellainen lista asioita, että luulisi herjaajien edes hieman rajoittavan toimintaansa!! Eikö niillä ole sisälukutaitoa, että ymmärtäisivät velvollisuuksiaan? Otin tuohon pätkän sääntöä, joka oli siinä kohdassa, jossa ylläpitäjä kertoo viestiketjun poistosta ja millä perusteella se tehdään.
"Lain vastaisia voivat olla esimerkiksi seuraavanlaiset viestit:
· herjaavat, rasistiset tai yksityiselämää loukkaavat viestit,
· valheellista tietoa tai vihjauksia yksityishenkilöistä sisältävät viestit,
· rikokseen yllyttävät viestit,
· siveettömät tai lapsen koskemattomuutta loukkaavat viestit tai
· yksityishenkilöiden henkilötietoja (kuten henkilön nimen) sisältävät tiedot ilman asianomaisen suostumusta.

Selvästi hyvän tavan vastaisia voivat olla esimerkiksi seuraavanlaiset viestit:
· asiattomuuksia,
· väkivaltakuvauksia tai
· kiroilua sisältävät viestit."

Luulisi herjaajan vatsassa pyörähtävän ylimääräistä jo siinä vaiheessa, kun tavaa säännöistä kohdan " lain vastaista " sehän tarkoittaa siis rikollista toimintaa! Siitä voi saada jopa syytteen!
tuossa kohtaa oli vielä se, että jos löytää jotain herjaavaa tekstiä, siitä tulee ilmoittaa ylläpitoon ja siihenkin oli olemassa hyvät ohjeet sivustolla.
Varmasti siellä pörrää samat elämäänsä kyllästyneet kirjoittelijat. Ja niitä pörrää näissä blogeissakin ja lukee varmasti tätäkin täpinöissään :/ .

Tsemppiä sulle, Malla!

t, sS

Anonyymi kirjoitti...

Jäi niin mieltä vaivaamaan tää vauvalehti juttu,yritin sinne löytää mutta en osannut kun on ihan vieraita paikkoja mulle ,oisin käynyt sanomassa akoille jotakin vähemmän nättiä!

Anonyymi kirjoitti...

Miekin jo haikailin ihanaa haikarablogia, muisa että haukkujat on vaan kateellisia sinulle siitä upeasta ja hienosta perheestä jonka olet saanut. ymmärrän kyllä päätöksesti täysin vaikka niin ihanaa onkin sivusta seurata teidän perheen touhuja. Jumalan siunausta ja johdatusta, varjelusta koko porukalle. Ehkä bongaan teidät enskesänä konffassa :) -Pirjo-

Anonyymi kirjoitti...

Hei Malla,älä todellakaan välitä vauva palstasta,itse kerran kyselin hiustenvärjäyksestä neuvoa kun tuli sinertävät ja olin paniikissa et millä väri pois,pelkkää ilkkumista tuli vastaukseksi.Toinen palsta missä olen saanut kuulla mollausta oli villakoirapalsta,kysyin jotakin ja kun saivat selville että koiramme ei ole "virallinen rotukoira"(isä kääpiö ja emo keskikokoinen),niin siitähän se riemu repesi ...olin pöyristynyt,mulla meni tosikauan aikaa että koitin ymmärtää mikä ihmisiä vaivaa....teija

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja teija jatkaa anonyymina sen verran että kauhulla ajattelen ovatko nämä VAUVA palstalle kirjoittavat ihan oikeita isiä ja äitejä...sääliksi käy lapsiparkoja....

Anonyymi kirjoitti...

Ihmiset purkavat omaa pahaa oloaan aivan väärää kautta ja kaltaisesi ihana ihminen ja lapsesi saavat turhaan pahaa mieltä. Tsemppiä ja toivottavasti tämä ihana blogi kuitenkin on ja pysyy ilahduttamassa meitä lukijoita. Ihanista blogeista tuli mieleen, että tiedätkö onko Maalaisunelmaa blogi suljettu kokonaan?
Hyvää viikonloppua, terkuin pia

Ilona kirjoitti...

Ei voi olla totta, minä olen juuri kertonut sinun ihanasta olemuksesta ja siitä kuinka kaunis teidän perhe on. En tiedä mitä on kirjoitettu, enkä tahdokkaan. Huih, olisipa ihan kamala ajatella, että nuo voittaisivat jollain tapaa, kaunein perhe ikinä on sinun talossasi!
Ilona

Ilona kirjoitti...

Ei voi olla totta, minä olen juuri kertonut sinun ihanasta olemuksesta ja siitä kuinka kaunis teidän perhe on. En tiedä mitä on kirjoitettu, enkä tahdokkaan. Huih, olisipa ihan kamala ajatella, että nuo voittaisivat jollain tapaa, kaunein perhe ikinä on sinun talossasi!
Ilona

Ilona kirjoitti...

Voimahalaus!

MaMMeli kirjoitti...

Mahtavia löytöjä!!!!

Voi, että miten ihmiset voi olla noin ilkeitä....Jotakin ihmiseltä puuttuu, kun täytyy ilkeillä toisille ja vielä lapsista:( Kateutta sanon minä! Haleja täältä ja myötätuntoa <3

Anonyymi kirjoitti...

Toi on niin tylsää, et täytyy ruveta parjaamaan lapsosia. Onneks ei tarvitse tuollaisten ihmisten kanssa olla tekemisissä. Mut veikkaan, et ei ois heistä päin naamaa sanomaan. Selän takana puhujua. Niin toisarvoisia. Mut haluan kanssa itse kiittää sun blogeista. Olen aina tullut hyvälle tuulelle kun luen niitä. Onnea vielä teidän pienokaisen johdosta. Suloisen pieni ihminen <3 halauksia sinulle-sirpa

Anonyymi kirjoitti...

Hmm...kieltämättä välillä ihmettelen, pitääkö kaikki esitellä julkisesti; kipposet, kapustat ja lapsoset? Mutta jokainenhan tekee omanlaisensa blogin ja julkaisee mitä parhaaksi näkee. En pidä noista keskustelu-palstoista, niiden taso on mitä on. MUTTA,KANNATTAA PYSÄHTYÄ MIETTIMÄÄN MITÄ JA KENELLE HALUAA "AVATA KOTINSA OVET".

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kuitenkin näin jälkikäteen, että saimme ihanaa haikarablogiasi lukea :)
Lokakuun lopullahan minusta tuli kolmannan kerran suloisen pikkuprinsessan mummu, joten oli aivan hurmaavaa seurata sinun odotustasi samaan aikaan.

Riiviöitä nuo "keskustelupalstojen" älyttömyyksiä laukovat "asiantuntija" - en tiedä hakevatko vain vertaistukea heikoille egoilleen ja monesti täysin älyvapaille atsantokannoilleen, jostainhan heidänkin kai on ne juhlahetkensä ankeaan arkeensa saatava, Anonyymiys vielä tuntuu antavan oikein voimia olla rohkea sanoissaan, kuinkahan moni nimellään tai kasvoillaan laukoisi samoja mielipiteitä!

Oikein, oikein aurinkoista kevättä teille kaikille, olet antanut suunnattoman paljon iloa ja lämpöä muille näillä kaunilla blogeillasi!!
Hymy huulilla on helppo kohdata muita :)

Unknown kirjoitti...

Tulipas paha mieli puolestasi, kun luin täältä minkä vuoksi olet joutunut toisen blogisi lopettamaan! =( Itse olen elämässä oppinut, että kaikkia on mahdotonta miellyttää! Kateellisia ovat ne kirjottajat, jotka haukkuvat muita. Oman elämän on oltava todella köyhää, että siihen ryhtyvät. Tämä blogisi on ehdottomasti yksi lemppareistani muutaman muun ohella, kiitos Malla! :) Todella toivon,että vielä saan muiden lukijoiden kanssa ihastella kaunista kotiasi,leipomuksiasi jne. Aurinkoisia kevät päiviä teidän perheelle toivottaa Minna :) Ps. Ihanat löydöt olit tehnyt kierrätyskeskuksesta.

Jenna kirjoitti...

No voi sun :( Olen seurannut "haikara blogia" ja odottanut kovasti uusia kuulumisia! Täällä toinen sisustelija, 25v viiden lapsen mamma, nuorin täyttää pian 2kk!

Aurinkoista kevättä Malla ja perhe <3

Anonyymi kirjoitti...

Älä välitä tollaisista ilkkujista! ja kyllä minusta saa omaa kotia esitellä ihan vapaasti ja lapsia. Ja mitä tohon kotiäitiyteen ja moneen lapseen tulee niin ÄLÄ välitä noista ilkimyksistä! yritin etsiä sitä keskustelua. Olisin ihan kiusallani kun se niitä niin haittaa jos on paljon lapsia ja haluaa hoitaa niitä kotona ja viihtyy kotona niin että oon itse ollut 14-v kotiäitinä ja vaikka nuorin on kolme niin meinaan olla kyllä vielkin kotona! Tää on mun koti, mun lapset, mun elämä, ei paljon liikuta enää muiden mielipiteet. Ja mitä noihin lasten ulkonäön haukkujiin tulee niin on kyllä sikamaista! jokainen on itsensä näköinen ihminen. Voi kauhea että tollaisia ilkeitä aikuisia voikin maailma olla pullollaan. Mitäköhän ne lapsilleen opettavat? kun eivät itsekään ymmärrä että jokaisella oma elämän tyyli ja kaikki ihmiset eri näköisiä! JA mitä sinun lapsiin tulee niin nättejä muksuja ja kivoja nimiä! Sinuna en välittäisi. Ja Malla tuo niiden haukkuminen oli julkinen herjaus. Siinä ymmärtääkseni haukuttiin nimin ja ihmisiä. Se on julkinen herjaus, ja jos nuo ilkimykset kuvittelee että me suurperheelliset elämme tukien turvin niin luulis pelkäävän että tollaisesta nostettais syyte niin joutuisivat vanhingonkorvauksia maksamaan ;) Voin sanoa että kuusi lasta meillä ja vaan mies töissä. On omakotitalo ja ostan joka kuukausi jotain kivaa kotiin! ja tukia emme saa paitsi veronalaisen kotihoidontuen saimme .... Sossun luukulle ei tulsi mieleenkään mennä. Ja sieltä ei todellakaan suurperheet helpolla edes rahaa saa jos ei muutkaan perheelliset. Jatka Malla samaa malliin! Olette aivan mahtava perhe ja on aivan ihanaa kuulla että meitä "vanhanaikaisia" kotiäiti-ihmisiä on muitekin:) jotka tykkää olla kotona. :))) ja eipähän sitten mummona kaduta että ei tullu oltua lasten kanssa tarpeeksi. Ja siksi kai meillä aika riittää jokaiseen lapseen kun olemme vaan 24h kotihiiriä :D Tottakai työssäkäyvät taistelee ajan kanssa kun puitää hoitaa työ, 2-3 lasta, ja koti! eikä ne tajua että me kotiäipät ollaan vaan "ilman" kelloa kotona :D eikä ole kiire muuta kun lasten ja kotiaskareiden kanssa :D Ihana Malla ja ihana blogi! ja ymmärrän toki että suutuit kun omaa lasta solvataan ja itsekin olisin suutuispäissäni ottanut blogin pois. Tallensithan siitä edes osan vauvalla muistoksi? Tuollaista äidinrakkautta on sitten aikuisn amukava lukea :) Hyvää kesää koko honkkiksille! ja haleja tuhat!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on piruvie alhaista alkaa pientä vauvaa nimittelemään.Tai ylipäänsä ihmisiä,joita ei edes tunne!No se kertoo vain äo:n alhaisuudesta,kateudesta ja omasta riittämättömyyden tunteesta.Säälittävää!T:S

Anonyymi kirjoitti...

Hei Malla,

Olen seuraillut jo jonkin aikaa etenkin tätä sisustusblogiasi, kiitos suuri että jaat elämääsi, vaikutat ihanan positiiviselta ihmiseltä! Meistä löytyy joka junaan, jätä typerät kommentit omaan arvoonsa, ne kertovat vain kommentoijasta itsestään.

Ihanaa kevään jatkoa koko perheelle!

Anu

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Niin kurjia tuollaiset ilkiät kommentoijat... :/

Oot kyllä tehnyt ihan huippis löytöjä!! :)

Iloa ja haleja päivääsi! ♥

Anonyymi kirjoitti...

Minä en tiiä mikä ihmisiin on tullut. Nykyään tuntuu että suurperheellisiä arvostellaan ja olemme kaikkien silmätikkuina. Meilläkin useampi lapsi ja ihmetellään miten pärjäämme vaikka koskaan emme ole valittaneet. Lapsia arvosstellaan ja jos vikaa ei löydy niin se etsitään väkisin. :( mutta onneksi kaikki arvostelut on todettu vääriksi.

Miukku kirjoitti...

Piti tulla tänne kurkkaamaan, kun en löytänyt Haikara-blogia. Voihan harmi, ihmiset ne sitten osaa...

Mutta aurinkoista kevättä sinne, sulla tuntuu olevan asenne kohdallaan tilanteessa kuin tilanteessa :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Malla! On tosi alhaista käydä haukkumaan toisten lapsia,ulkonäköä tms.MUTTA - hirvittää kyllä itseäni myös tuo lasten kuvien levittely nettiin! Mietittekö koskaan mihin ne voivat joutua? Niitä voi kuvamanipuloida,levitellä vaikka mille lapsipornosivuille jne. En ikinä laittais yhtään kuvaa lapsistani nettiin julkisille palstoille- olivatpa sitten vaikka miten söpöjä!

Lottie kirjoitti...

Voi harmi, rakastin sun haikara blogia! Mutta ymmärrettävistä syistä pistit sen jemmaan!
Ihanaa kevättä teidän "pikkuperheelle" <3

Anonyymi kirjoitti...

Miksi muka nettiin ei voisi laittaa kuvia? ja tuntea siitäkin syylisyyttä. Noita kuvien kopiojia on joka paikassa. Minusta jokainen voi laittaa lapsistaan ja kodistaan kuvia jos haluaa, enkä näe siinä pahaa. Ihan hyvin jostain katalofejen lehdistäkin voi joku hullu kopioida kuvia ja muokata niitä. Malla jatka samaan malliin! ei noissa kuvissa mitään pahaa ole. Ihmiset on vaan niin pirullisia ja kateellisia. Itsekin ajattelin perustaa blogin!

Onaha kirjoitti...

Aivan mahtavia löytöjä!! :) Täällä toinen kierrättäjä ja kirppistelijä!

Tosi kurjaa, että myös sun blogiin "hyökättiin" mammapalstojen taholta :( Harvassa on ne blogit, joita ei siellä olisi lytätty.

Varmaan kateellisuudesta johtuu. Sulla on monta ihanaa lasta, kaunis koti ja lapset hyvinhoidettuja. Itse vaikutat tasapainoiselta ja mukavalta. Varmaan ärsyttää monia yhden-parin lapsen väsyneitä ja kärttyisiä äitejä noi teidän "saavutukset" kun eivät itse meinaa pärjätä (tai ainakaan osaa nauttia) siitä omasta pienestä lapsimäärästäänkään.

Kiva kun tämä blogi kuitenkin jatkuu! :)

Itselläkin rahat tiukilla, joten tuollaiset edullisehkot ja ihanat ruoka- ja sisustusvinkit piristää kummasti mieltä ja antaa hyviä ideoita.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavat löydöt! Rupean googlaamaan, että missä meidän paikallinen kierrätyskeskus on :)

Hanna kirjoitti...

Vain kateelliset kirjoittelee moista! Häntä pystyyn! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan tyhmiä nuo masentuneet ihmiset jotka yrittävät jakaa omaa pahaaoloaan joka nurkkaukseen.

En ole koskaan löytänyt krittikin aihetta blogistasi, ja olen sentään seuraillut jo pari vuotta elämäänne. En liioin kuvittele että arkenne olisi aina yhtä "järjestyksessä" kuin kuvista voisi päätellä :)

Oikein ihanaa vauva-aikaa ja alkukesää, odotan innolla kesän tuloa Honkasaloon. Itseäni tämä blogi on aina lämmittänyt, piristänyt ja jopa lohduttanut aika ajoin.

Anonyymi kirjoitti...

Siis aivan mielettömän ilkeää ja kateellista porukkaa tuolla vauva-palstalla. Onneksi muutin Suomesta pois jo 16 vuotta sitten. Täällä missä asun ei ihmisille tulisi mieleenkään haukkua pikkuvauvoja, vaan aivan päin vastoin.
Tsemppiä vaan Malla! Olet tosi mukavan ja positiivisen oloinen ihminen ja sinulla on ihana perhe. Harmi etten voi enää jatkaa vauvablogisi lukemista. Kaikkea hyvää koko porukalle täältä Etelä-Euroopasta!

Hensku kirjoitti...

Voi harmi, kyl on ikävää tuollaset jutut :( Innokkaana olen täällä seurannu sun vauva blogia, vaikka todella harvoin tulee kommentoitua.. Itellä on kans reilu 5 viikon ikäinen poika, että hengessä ollaan oltu mukana :)

- Hensku-

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Malla!

Harmillista, että ihmiset osaavat olla niin ajattelemattomia ja tökeröitä. Haikeudella muistelen Haikara-blogiasi. Kaikkea hyvää teidän koko perheelle. <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihania vaatteita oot löytäny! :)

mut aika säälittävää JA lapsellista tollanen toisten arvostelu, mut ei pidä välittää siitä mitä muut sanoo.

-Linnea-

Riikka kirjoitti...

Hei! Minäkin pitkästä aikaa ajattelin piipahtaa blogiasi lukemaan ja mikä pettymys kun haikara-blogi olikin poissa. Todella ikävää miten ihmiset pahoittavat toisten mieltä ja ovat kamalan ajattelemattomia, ilkeitä. Niin paljon kaunista ja ihanaa jää elämästä kokematta ja näkemättä kun lähtee ilkeilyä viljelemään. Voimia sinulle ja blogisi on aivan ihana..se merkitsee monille kuitenkin paljon ja antaa kuvilla ja kirjoituksillasi kauniita merkityksiä toistenkin elämään.