torstai 16. helmikuuta 2012

Lämmin Kiitos!


Lämpimät Kiitokset Kaikista onnentoivotuksista
mitä eilen saimme hurjat määrät!
Tästä on hieno jatkaa eteenpäin!


Oon otettu myös toisaalla saamastani huomiosta ;)
Onhan meillä varmasti huomiota herättävä perhe...suuri,pihapuolelta
vielä aika räjähtäneen näkönen taloki...sisältä lähinnä kirpparilöyöin
tuunattu koti.Mieheni on tuiki tavallinen duunari:)
Kotiutuu lähestulukoon aina marjojen tai riistan taharimissa vaatteissa.
Mutta tuo kuitenkin leivän pöytään.ja se on hyvä se!


Jaksan arjessa hyvin,enkä tykkää ruikuttamisesta vaikka...
Aamuni alakaa sillä iänikuisella siivoamisella...pyykkäyksellä...lapsukaisten
ruokkimisella....koiran yökakkojen siivoamisella...
laskupinokasvun seuraamisesta puhumattakaan.
Ja tiiän,että monella muullaki on näin:)
Mutta!
Rakastan elämääni....haluan juuri tätä...ja siksi Jaksan!!!
Haluan omasta puolestani panostaa perhe-elämäämme niin paljon
ku osaan ja se antaa voimaa.


Kannattaa Aina muistaa,että myös omasta arjestaan voi tehä 
siedettävän...sellaisen missä on hyvä olla ja elää.
Jos aina ruikuttaa tai vertaa omaa elämäänsä  muitten elämään,tottakai
oma elämä alakaa näyttämään surkealta.
Asennetta nyt Naiset kehiin!
Meissä on poweria ja me osataan jos vaan halutaan!
--------
Tästä lähin Honkasalo-blogi keskittyy sisusteluihin.
Jos tätä nyt voi ees sisustamiseks sanoa mutta kaikkea pientä
ja hauskaa arjen iloks! :)

Täällä näyttää aurinko tulevan esiin ja se on aika
piristävää!!

-malla-

48 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva tunne tuli...kuin oisi saanut lisä potkua omaan arkeen ;) Ihan samat arki hommelit täälläkin alkaa heti aamusta,tosin koirankakkojen sijasta meillä on kissankakka kasat...
Mä niin rakastan just tuiki tavallista arkea,en halua yhtään tän enempää!Tai no,haluaisin kyllä isomman kokoelman GreenGatea <3

Hannele kirjoitti...

Tää blogi on just huippu paketti kaikkea kivaa, älä ainakaan mee muuttamaan mitään :D

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, nyt lähden reippain mielin kiipeämään pyykkivuorelle!
Muista tsempata minua vastakin :)
t.äiti yhdeksälle

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Jep, näitä arjen ihania touhuja. :) Mä pyrin aina miettimään asiat näin että "on tää vaan luksusta kun on pyykkikoneet ja imurit mitkä tekkee suurimman osan kotihommista". ;) Omalla ajattelulla pystyy niin paljon vaikuttamaan siihen arjessakin jaksamiseen... Nyt leivät uuniin ja "lelunkeräystalkoisiin"! :D

Iloista päivää! ♥

Anonyymi kirjoitti...

haluan kiittää sinua sillä OLET auttanut ,minua jaksamaa omassa arjessa. Ihanaa torstaita teille
t. sirpa

Mari kirjoitti...

Ihanaa torstaita sinulle Malla!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus. Niin samat ajatukset! Miksi ruikuttaa kun se ei mitään paranna, ja omilla valinnoillamme olemme vaikuttaneet niihin tilanteisiin mihin kukin olemme päässeet. Itsellänikin suuri perhe, tavallinen duunari olen itse kuten mieskin. Pyykit, siivous, laskupinot ym... Mutta mitä muutakaan olisin halunnut? En nauti kaikesta (esim.ainaisesta siivoamisesta) , mutta elämäni on niin hyvää etten vaihtaisi kenenkään kanssa. Kun tutustun uuteen ihmiseen, suurin ihmettelyn aihe on usein se, että "onko sulla tosiaan niin monta lasta? Ei uskos kun oot noin virkeä ja iloinen." No joo. Pitäskö olla harmaa ja puolikuollut eteisen matto, vai? ;) Kiitos että uskallat näyttää blogissasi tätä puolta, että suuren perheen kanssa voi ihan oikeesti a) elää b) pysyä järjissään c) näyttää ja olla ihan normaali ihminen d) nauttia siitä kaikesta! terkuin Rillirousku

Fru Bullerby kirjoitti...

En ehtinyt edes kommentoida teidän rakkaustarinaanne. Se on kaunis ja vaikuttava. Kyynelet silmissä sitä katsoin. Ihanaa, kun joku uskaltaa elää omaa elämäänsä, tehdä omat ratkaisunsa ja luottaa johdatukseen. Se saa toisetkin ihailemaan teitä. Rakkauttanne. Ihania lapsianne. Kotinne tunnelmaa. Nää on niitä elämän tärkeimpiä juttuja Taivaan Isän rakkauden ja huolenpidon lisäksi. Siksi teitä saa onnitella! Onnea jokaiseen päivääsi, Malla. Jatka tämän blogin pitämistä; se viestittää mulle ainakin sitä, mikä on elämässä tärkeää.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos päivän piristyksistä mitä olen blogistasi saanut, ja tämän päiväinen oli niin hieno kun huomasi että samat "murheet ja huolet" ne meillä kaikilla on =). Pidän blogistasi koska se on elettävää elämää =), ei "maalattua" blogia varten tehtyä hienoutta niinkuin joissakin blogeissa näkee (seuraan kyllä niitäkin, ei sen puoleen, mutta joskus niissä vain paistaa niin se läpi että tehtyä ns "tehtyä blogi elämää".) Itselläni on lapsia muutama ja työttömyyteni ja laskupinon kanssa taistelen,ja samojen siivousten ja pyykkivuorien. Mutta aina kun käyn katsomassa täällä sinun bloigissasi saan uutta inspiraatiota ja voimaa =), kiitos siitä!!!=)

Sanniina kirjoitti...

Se video oli niiiiiin ihana. Osaisinkohan tehdä myös miehelleni tuollaisen? Mutta kun ne vanhat kuvat ovat vain paperiversioina..
Blogiasi olen jo jonkin aikaa seurannut ja se on aivan ihana. Tuot sillä paljon iloa ja kauneutta. Itselläni on "vain" 4 lasta, mutta enemmänkin olisin toivonut.
Ja niin hieno kirjoitus taas, muistutus siitä miten täytyy keskittyä niin kauniisiin ja hyviin asioihin elämässä.
Siunausta sinulle ja perheellesi.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos aamun piristyksestä! enkä tänään on vähän parempi päivä :)

Henna-Maria kirjoitti...

Malla, sulla on todella kaunis koti ja silmää sitä laittaa. Rakastan itsekin kirpparilöytöjä, on paljon jännittävämpää metsästää aarteita kirpputoreilta kuin ottaa kaupan hyllyltä sadan muun joukosta joku tavara :)(vaikka alunperinhän myös kirpparilöydöt on joku kaupasta ostanut sieltä sadan muun joukosta).

Myös sun elämänmyönteinen asenne on rohkaisevaa ja innoittavaa ja aivan mahtava lukea perheestä, joka pitää yhtä ja nauttii jäsenistään! Siinä ei ole mitään hävettävää eikä sitä tarvi piilotella: on ihmisiä, jotka rakastavat miestään ja lapsiaan ja se on mitalin arvoinen juttu!

Jatka ihan samaan malliin...Tämäkaltaisia blogeja on harvassa.

Irmastiina kirjoitti...

Ihana postaus!!!

Tuli itsekkin hyvälle mielelle ja miettineeksi, miten upeaa oma elämä onkaan...sitä välillä väsyneenä meinaa sen unohtaa.

Aurinkoa toivon teidän jokaiseen päiväänne.♥

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Malla ihanasta piristävästä postauksesta.Positiivinen mieli auttaa paljon.Meillä mieheni vakava sairaus uusi nyt kolmannen kerran ja taas rankat hoidot alkoivat, mutta yritämme silti päästä eteenpäin päivä kerrallaan ja pitää positiivistä mieltä yllä.Jaksamista! Tepa Seinäjoelta

Kastanja kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut teille <3
Jostain syystä en saanut eilen jätettyä kommenttia, mutta ehdin herkistellä ihania tunnelmia.

Mielettömän hyvin kirjoitit ja olen täysin samaa mieltä, nautitaan siitä mitä on - ei ruikuteta :)

Kiitos aina ihanasta blogistasi, joka tuo päivään kaivatun ripauksen positiivisuutta ja ennen kaikkea elämänmakuisia ihania oivalluksia <3

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Onnentoivotukset myös täältä. Onhan se tänänäpäivänä enemmän kuin harvinaista, että parisuhde kestää ja voi hyvin pitkiä aikoja.
Itselläni on ollut sama mies 30 vuotta ja tämän saman miehen kanssa lapsia kolmessa erässä. Sitäkös ei tahdota ymmärtää. Meidät helposti mielletään uusperheeksi. Näin vaan on asiat menneet, elämä on ollut rikasta (henkisesti tietty) ja ihanaa. Ymmärrän varsin hyvin tunteesi. Nautitaan siitä mitä meillä on ja otetaan myös vastuu omista valinnoista - sitähän tämä elämä on. Kiitos ihanasta blogista ja ideoista ja inspiraatioista....Kaikkea hyvää teille!
t. Kerttuli

Onnellinen Koti kirjoitti...

"Kannattaa Aina muistaa,että myös omasta arjestaan voi tehä siedettävän...sellaisen missä on hyvä olla ja elää."
Ei mitään lisättävää, juuri noin sen pitää olla ♥

PikkuBertta kirjoitti...

Jatka vain samaan mallii..täällä ainakin seurataan mielenkiinnolla kaikkea,mitä kirjoittelet ja kuvaa...teillä on ihana persoonallinen koti ja NIIN elämänmyönteinen asenne elämään,et moni vois ottaa oppia teistä,,,minäkin otan kaiken sen positiivisuuden itselleni,minkä välität blogissasi.

KIITOS JA JAKSAMISTA HONKASALOON:)

Omenankukka kirjoitti...

Ihanaa ajatusten lentoa! Onnellinen on kun voi rakastaa elämäänsä sellaisena kuin se on. Siula on ihan mies....Nautitaan elämästä hetki kerraallaan ja eletään täysillä se mitä elämä tuo...." joskus, kun, sitten kuin" elämä on aivan turhaa energian kulutusta...

Anonyymi kirjoitti...

Olen samaa mieltä - ei muutoksia. Ihan sitä arkea vain.

Harmittelin, etten päässyt kurkkaamaan 20v. postausta. Poissa on se.

Krista kirjoitti...

ehdottomasti pidä blogi tälläsenä,kuvitettuna kertomuksena suurperheen elämästä kera kauniin sisustuksen :) sitä varten tänne tullaan kerta toisensa jälkeen (varmaan joka päivä xD) kurkkimaan et mitä uutta kuuluu :) toi mitä sanoit on niin totta.Suomalainen perikateus tekee monesta onnettoman,itse pyrin olemaan onnellinen siitä mitä mulla on - kaikki muu on plussaa.

Seija kirjoitti...

Sanoit todella osuvat sanat, viimeisen päälle, tuo pitäisi aina muistaa <3

Jaksamisia,ja nokka kohti kevättä! :-)

Tervetuloa kyläileen blogissa :-)

pepita kirjoitti...

Onnittelut vielä minultakin teille :):)
Ehdin eilen pikaisesti nähdä ihanat kuvat, tippa linssissä niitä katselin. Tänään piti katsoa ajan kanssa ja äänet päällä, mutta olikin jo pois. Jotain meni vissiin minulta ohi..
Ihana postaus kuitenkin oli :)
Oikein hyvää jatkoa teille ihanille <3!

Alexandra kirjoitti...

Ihana blogi ja sinulla on loistava asenne! Parasta antia on elämänmakuiset kuvat ja aitous:)

La Petite Princesse kirjoitti...

Mä olen vähän samaa mieltä, viisaista sanoja siis :)

Anonyymi kirjoitti...

Tekisi mieli rutistaa sinua Malla, vielä lujempaa kuin eilen:) Meidän suuurperheiden äitien pitää aina rohkeasti nostaa nenä pystyyn ja jatkaa tyytyväistä elämäämme. Meitä kadehditaan, ihmetellään, parjataan, kannustetaan, moititaan, ihaillaan.

Kiitos siitä valosta, jota tämän blogin kautta saa. Pidä omasilaista blogia, se on just sitä parasta. Täällä tulee joka päivä käytyä ja aina tulee hyvälle mielelle.

Virtuaalinen ruusukimppu Sinulle<3

-Riikka-

Tia kirjoitti...

Ihan samaa mieltä edellisten kirjoittajien kanssa! Ihan "hätä" jo tulee kun ei ole Mallasta päivään kuulunut ;) Ihanaa,että jaksat meitä päästää elämäänne <3 Mä ainaskin niin tykkään! -Tia.

MariaJii kirjoitti...

Onnittelut teille! <3 ihanaa! oli kiva nähdä vanhempia kuvia teistä! oisin ruvennu uuestaan kattomaan,mut ei näkynykään enään.

Kikke kirjoitti...

20v-postausta tulin minäki kattomaan ja siihen kommenttia jättämään,ku en eilen ehtiny...ja nyt se onki poissa :o???
Mitä tapahtui???
Onnitella silti halusin vielä tätäkin kautta <3 <3.20v.on ihan huippu hieno saavutus!!!Muistan teijän häät ;) ja tuon muodin ;D ja myös omat vaatteeni niissä juhlissa,ou nou :/.

Totta joka sana kirjotuksessasi positiivisuudesta :).Välillä vain ku elämä tosi kovasti lyö päin näköä se on ajoittain mahdotonta,ku tulevaisuus on avoin ja monet vaikeudet lähenee...mutta siinäkin kohtaa pitää vaan koittaa tehä elämästä MAHDOLLISIMMAN positiivista ja ELÄMÄN ARVOISTA :)!Ja ku siinä kohtaa tekee parhaansa,se kait riittää :)!

Anonyymi kirjoitti...

Juurikin näin. Mun lempparilause, aina on olemas toinenki vaihtoehto :) Voidaan olla joko naama vääränä tai hymyillä. Se mihin keskitymme, se vahvistuu- näin se vaan menee. Ja kun oikein kaivelee niin lopultakin jokaisesta asiasta löytyy se positiivinenkin juttu, joskus pitää vaan kaivella pitkään eikä meinaa löytyä mutta siellä se on :)
Pysy Malla aina samanlaisena <3

Mirka

Anonyymi kirjoitti...

Hei Malla!
Olen seurannut blogiasi ja välillä, totta puhuen, on hiukan ärsyttänyt, kun kaikki on näyttänyt niin täydelliseltä. MUTTA!!! Luettuani tämän päiväisen juttusi liikutuin ja tunsin piston omassatunnossani: miten väärässä olen ollutkaan. Tuo mitä kirjoitit oli niin totta. Ja selailin läpi vanhoja juttujasi ja huomasin, että sinä et valittele ja levitä negatiivisuutta blogissasi...vaan päinvastoin, aina tekstissä on iloa ja kiitollisuutta: TEET HYVÄÄ JA TÄRKEÄÄ "TYÖTÄ" KIRJOITTAESSASI TÄNNE. Kiitos sinulle.

Lenni kirjoitti...

Olipa taas tänäänkin niin ihana postaus, totta joka sana! Minustakin tämä normaali arki, kiireineen, pyykkeineen, koirankakkoineen, sotkuineen, laskupinoineen on juuri sitä ihanaa elämänmakuista elämää. Tuntuu, että nykyään rutistaan niin helposti ja omat tarpeet laitetaan kaiken muun edelle. Mutta kukin tavallaan. Toivon, että et muuttaisi ihanasta positiivisesta hyvää mieltä tuovasta blogistasi mitään. Pidä se juuri sellaisena kuin se onkin, joohan! Iloa päivääsi!

PS.Mihin muuten katosi se videopätkä, olisi ollut niin kiva katsoa se vielä uudelleen.

Marita kirjoitti...

onnittelut teille! ihanan iso perhe ja niin tavalliset nuo kertomuksesi aamupuuhista ym.
Kiva lukea ja katella kuvia hienosta kodista. saada tsemppiä ja inspiraatiota .
Mukavaa loppuviikkoa!
~marita~

pippa kirjoitti...

Kiitos ihanasta blogistasi!!

Kysymys: Mistä tuo peitto on peräisin? Aivan upea!

Tyyne kirjoitti...

voi kun minä olisin halunnut kattoa sen teiä "20 vuotis taipaleella" postauksen uudestaan, jonka katoin eilen... Mulla on muutama ystävä, jotka ei jaksaisi lasten ja miestensä kanssa, ja jotka tarvisi tälläisiä esimerkkejä...:)

Emma kirjoitti...

Oli pakko näyttää miehellenikin blogiasi :)
Kotinne on aivan täydellinen!
Kauhea vimma iski itsellekkin sisustella.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkea kaunista ja parasta, juuri oikeita asioita teille. Ihania kauniita kuvia ja viisaita sanoja, olet aarre, vaikka tuntematon minulle <3
Jos joku ilkeilee täällä sinulle, niin ethän välitä.
Jokaisella on oikeus olla juuri sellainen kuin itse haluaa eikä se kuulu muille.
Elämänmyönteistä ja jaksavaista oloa sinulle ja onnea odottamiseen.
terveisin Sanna

malla kirjoitti...

Lämmin kiitos kaikille!!! <3 oottepa ihkuja!!:)

keltanen peitto on greengaten.

Anskuliini kirjoitti...

Paljon onnea teille! Ja hyvin kirjoitit, näinhän se on :) Mukavaa viikonloppua teidän perheelle!

Nonnukka kirjoitti...

Voi vitsit, että oli hyvä postaus! Juurikin näin. Oot niin ihanan positiivinen ja se kuinka nautit arjesta, perheestä, sisustelusta ja kodin touhuista huokuu postauksistasi :) Mukavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Tämä blogisi on niin elämänmakuinen,aito ja kaunis!! Kiitän Sinua ja ihailen rohkeuttasi kulkea omia polkujasi. Olet oivaltanut elämästä jotain sellaista mitä monet etsivät koko elämänsä. Kaikkea hyvää Sinulle jA perheellesi!
tv.yx tavallinen neuvolatäti

Haltiakummi kirjoitti...

Minäkin haluan kiittää sinua Malla kauniista kuvista, hempeistä sävyistä, elämän kauniista ja onnellisista hetkistä mitkä olet halunnut jakaa meidän muidenkin kanssa. Harmillista että jotkut ovat niin kovin väsyneitä, ahdistuneita ja/tai tympääntyneitä, etteivät pysty katkeroitumatta näitä kauniita hetkiäsi lukemaan.

Minulle ei ole vielä siunaantunut sitä elämän mittaista kumppania, jonka kanssa haluaisin saada oman perheen. Siitä huolimatta haaveissani on perhe, missä lapsia niin paljon kuin suodaan/saadaan :)

Minä kiitän sinua siitä että olet antanut minun muiden muossa kurkistaa elämäsi kauniisiin hetkiin. Minua postauksesi ilahduttaa aina, saa hymyilemään, lämmittää ja sykähdyttääkin. Minä en sinua tunne, mutta ihailen kovasti elämän asennettanne, sen iloa ja halua.

Kaikkea hyvää kodillesi, kasvavalle perheellesi, herkuillesi, vaaleanpunaisille hetkillesi ja varsinkin Sinulle :)

malla kirjoitti...

Kiitos <3

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tästä postauksesta:) Itse tuppaan olemaan ainainen narisia..

Sennie kirjoitti...

Ekaa kertaa siis täälläkin, mutta kiva oli löytää blogisi - mukava seurata toisen suurperheen arkea:)

Piksu kirjoitti...

Malla, olette niin ihana perhe! Kirjoitat rehellisesti! Et suurentele etkä kaunistele! Valtavasti olette laittaneet kotia yhdessä! Ja se ihana kunnioitus aviomiestäsi kohtaan! Uskomatonta näinä päivinä! Onnea valtavasti molemmille! Paras blogi mitä ikinä olen lukenut! Pysy aina ihanana Mallana äläkä muutu!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Oli kiva ylläri pilkkikisojen lomassa nähdä jotain kaunista,kävin kahvilla puotissasi ja ostin kynttilät.kahvit ja leivonnaiset oli taivaallisen hyvät..menestystä elämässäsi toivoo neito lappeenrannasta :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Oli kiva ylläri pilkkikisojen lomassa nähdä jotain kaunista,kävin kahvilla puotissasi ja ostin kynttilät.kahvit ja leivonnaiset oli taivaallisen hyvät..menestystä elämässäsi toivoo neito lappeenrannasta :)