torstai 20. toukokuuta 2010

smootieta ja hömppää:)

hellepäivänä honkasalossa luetaan hömppää ja juuaan smootieta...no okei,tehään meillä paljon muutaki,pakostakin,mutta tänään aamulla pakattiin aamukahavit lisukkeineen koriin.tehtiin iso kannullinen smootieta ja suunnattiin,yllätys yllätys,paviljonkiin aamupalalle.minä ja kolome pienintä.ja oli niin mukavan idyllistä!...kunnes:essillä kaatu täysinäinen smootiekuppi...onni huusi kurkku suorana mehua ja taisipa ellaki jo siinä vaiheessa olla huulet mutrulla!mutta ei anneta idyllin särkyä....mama lähti kahavihammasta pakottaen sisälle hakemaan paperia,siivottiin ja aamupala jatku.aika sulonen tuo kuvassa oleva auto...siinäpä olis  kiva kesäauto!





herkullinen ja vähäkalorinen smootie syntyy vähilläkin aineilla.tänään siihen laitettiin rasvatonta maitoa,rasvatonta mansikkajogurttia ja sokerittomia pakastemansikoita.muutaman minuutin pyöräytys tehosekottimessa ja nautinto oli valamis!

smootien kyytipoikana luettiin tänään elle-lehteä....en oo aiemmin tätä lehteä lukenu ja täytyy sanoa,että ei nyt kauheasti iskeny...no,nämä kuvat oli ainoat mitkä yhtää iski kipinää:))se olis taas viikonloppu käsillä,ihanaa!

-malla-

19 kommenttia:

Jaana Kristiina kirjoitti...

Teillä on ollut vaaleanpunaista päivä täynnä:)
Mukavaa viikonloppua:)

Kodinsielu kirjoitti...

Iiiiik! Ihana tuo auto :)

Onnenkyynel kirjoitti...

Ihana hempeän vaaleanpunainen postaus ja aikasta hauska auto olis=)

Sufferiina kirjoitti...

Mukavia juttuja teidän viikonloppuun :)

Hanna kirjoitti...

Oi kuulostipas tutulle tuo mukien kaatuilu ja huutoinen aamupala!! ;D Ihanaa tuo smootie ja nami mikä kupla!! <3 Aurinkoista viikonloppua!

Eva-Liisa kirjoitti...

Wau mikä auto. olisi kiva kesäautona!!

Anonyymi kirjoitti...

Se on muuten smoothie...

Emppu kirjoitti...

juoma kun juoma, ihanaa varmasti <3 makoisaa viikonloppua Honkasaloon !

Ylva kirjoitti...

Ihanaa! Ja kuule, yritys hyvä kymmenen... ;)

Mie yritin yks aamu juoda aamukahvit terassilla. Tein leivät nätiks ja kannoin tarjottimen ja sanomalehden ulkopöydälle. Lapset olivat jo syöneet aamupalansa ja aattelin, että touhuavat siinä terassilla myös. Saisin lukea lehdenkin rauhassa, kun ei tarvitsisi koko ajan huolehtia kaatuvista mukeista ja sinkoilevista lusikoista ynnä muista. No, kattia kanssa!

Loppujen lopuksi istuin etupihan rappusilla kahvimuki kourassa ja seurailin, kun hurumurmelit pisti ranttaliksi hiekkalaatikolla, ja vähän muuallakin.

Sanomalehti jäi ekalle aukeamalleen levälleen sinne takapihan terassin pöydälle. En edes muista, missä välissä leivät söin; vai söinkö edes?

(Meillä on siis joko terassi tai hiekkalaatikko väärässä paikassa...)

Pitääpä muuten kokeilla tuota smoothieta. Kiitos vinkistä ja ihanista kuvista!

Virpi kirjoitti...

Ihana auto! Sillä ois kiva huristella kesällä kaupungilla, sais varmaan ihailevia katseita ;)

Aamiainen kuulostaa tutulta...usein oma kahvi jäähtyy ja leivät ehtii joku toinen syödä ennen mammaa...

Mukavaa viikonloppua!

malla kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Katja / Lumiomena kirjoitti...

Metka auto! Voisin ottaa itsellenikin :)
Minäkään en ole oikein lämmennyt tuolle Elle-lehdelle, mutta aina joskus on hauska tutustua uuteen lehteen.
Mukavaa helluntaiviikonloppua sinulle ja perheellesi!

Sissi kirjoitti...

Mums, smoothie kuulostaa hyvältä. Ihana kun kerrot myös idyllin "toisen" puolen ;D

Lettu kirjoitti...

Ihana auto ja ihana päivä teillä! Ja kiitos muffinssi-innostuksesta! Täällä on leivottu helteestä johtuen 10 aikaan illalla jos jonkilaisia versioita muffinsseista, vaikka en saanu ihan "Mallan näkösiä", mutta maku oli kohillaan. Ja ne oliki nii yksinkertanen tehä että alako hävettään ku en oo aikasemmin teheny... ;)
Mukavaa viikonloppua! :)

Jaana kirjoitti...

Voi että on hyvännäköinen tuo smoothie! Taidanpa jättää friteerauspannut ja suklaalähteet ostamatta ja ostaa sittenkin tehosekoittimen! Ihanaa viikonloppua sinulle, suorastaan oikein makoisaa sellaista!

- Myöskin mansikan makuun päässyt Jaana "Kainuunkadulta"

Anonyymi kirjoitti...

Ihana lyhty! Ajatella että tuollaisia autoja suhaisi tuolla pitkin teitä, eikä niitä tylsiä harmaita ja sinisiä :D

Tämä on vaarallinen tämä sun blogi - olen nimittäin lueskellut sitä nyt alusta asti, sen kun flunssaisena jaksan. Postauksessas 27.6.09 oli ihanan näköisiä leivoksia (suklaata ja mansikka päällä). Olisko sulla niihin reseptiä? Nii että herkkuhammasta alkaa koloittamaan ;)

Paula

Anonyymi kirjoitti...

Ihana lyhty! Ajatella että tuollaisia autoja suhaisi tuolla pitkin teitä, eikä niitä tylsiä harmaita ja sinisiä :D

Tämä on vaarallinen tämä sun blogi - olen nimittäin lueskellut sitä nyt alusta asti, sen kun flunssaisena jaksan. Postauksessas 27.6.09 oli ihanan näköisiä leivoksia (suklaata ja mansikka päällä). Olisko sulla niihin reseptiä? Nii että herkkuhammasta alkaa koloittamaan ;)

Paula

malla kirjoitti...

joo paula,ne leivokset on mulla nimellä santerinleivokset,mutta oon nähäny erinimelläki samoja leivoksia..eli pohojana on vaan ihan joko itetehtyä tai pakastealtaasta löytyvää MUROTAIKINAA,sitte KINUSKIA(kermaa ja fariinisokeria keitetään)ja päälle SULATETAAN SUKLAATA.tän voi tehä irtopohoja vuuassaki ja ainoastaan muropohoja vaan paistetaan.
voin laittaa tästä postauksenki!

Anonyymi kirjoitti...

Nam! Tee vaan postaus aiheesta. Varmaan montaa muutakin kiinnostaisi:) Minäpä menen katsomaan mihin kohtaan jäin blogissasi.

Mukavaa viikonloppua!
Paula