maanantai 1. helmikuuta 2010

SaLaTuT PaLjAsTuKsEt osa 1

kylläpä nyt alakas juttuja pukkaamaan tälle päivää:))

eli,halusitte kuvaa meiän eteisestä ja vaatesäilytyksestä.
eipä auttanu rouvan muu ku raivata miljoonat pipot,hanskat ja haalarit
omille paikoilleen.voitte varmasti arvata ja kuvitella,että
tukossahan tämä näin talavi aikaan on.

niinku näätte,tämä eteinen on siis remppaamatta ja pieni!

lisäksi tästä aukeaa oviaukko keittiöön,olohuoneeseen ja vessaan.
ja mä seison nyt kuvaa ottaessani ulukoovella.

ja tältä tämä näyttää olohuoneesta päin kuvattuna.
tuo kuisti mikä näkyy tultaessa on tilava kylymäkuisti.
sen mä oon jo ennättäny maalata.

tuossa on vessan ovi ja sen jäläkeen,noitten epämäärästen
verhojen takana on kummallisen
mallinen säilytystila,siinä on mm.kellarinportaitten katto.

eli ankealta näyttää ja kuvaan tätä teille seuraavan kerran
joskus tuhannen ja yhen yön päästä
ku ollaan keksitty tälle jotain järkevää!
huh!
-malla-
:)

14 kommenttia:

Kallion elämää kirjoitti...

:) Voi Malla rakas, meiltä löytyy kanssa samantyylinen etteinen ;)
Toisen puolen etteinen toimii meillä vaatesäilytystilana. Sinne ku ei tarvii mennä ellei mee tekemään remppaa tuvan puolelle.

Saatte varmasti ihanan etteisen aikaseksi. Oootte taitavia kätösistä.
Halauksin Petra

malla kirjoitti...

joo kyllä tästä varmaan ehkä saa siedettävän näkösen,mutta tilaa kyllä tarttis paaaaljon enemmän,että tämä toimis isolla perheellä.

Possumamma kirjoitti...

Ei toi teidät tuntien kauaa enää tuolta näytä:) Mut juu, tiedän, kuinka tympeää on, ku on onnettoman pieni eteinen:( Meillä toi pikkukoppero on nyt talviaikaan niin täynnä, että hyvä, ku jotenkuten mahtuu läpi kulkemaan!

Marika kirjoitti...

Ompa mukavaa nähdä kuvia kodistanne sieltä sun täältä.Ja eihän tosiaan haittaa vaikka jokin kohta on remppaamatta eikä niin mieluinen..anna tulla vain kuvia lisää.Minä ainakin innolla katselen mitä vain.Kaunistahan teillä on!

Jospa vältytte kaikki muut mahataudilta.Se se on taudeista pahin..eikä toivoisi kenellekkään moista :)

Suloinen leipuripoika :D

Katja kirjoitti...

Teillä sentään on eteinen! Meillä kun vaatteet lojuu tuvan nurkassa :)
Minäkin uskon että toimiva siitä tulee!

PikkuBertta kirjoitti...

Heips vaan.Tulihan niitä eteiskuviakin.Kuule,ihan samanlaisena meitinkin eteinen välillä,vaikka kahestaan ukon kanssa tässä törötellään.Koira vielä sotkoo lissee..Vieraita kun tulloo,niin ekana eteistä raivailen...Mie muuten sain "käytävämäistä"eteistä isommaks,kun pojan kanssa yks viikonloppu siirrettiin seinää 30cm eteisen vieressä olevaan huoneeseen päin.Nyt soppii isompiki matto lattialle ja tuntuu heti avarammalle.
Niin,ja pistä Sami töihin,ni äkkiähän työ remppaatte tuota,jos häiritsee....saahaan myöki taas kateltavvaa teitin rempasta...jooko....sitä ku on niin kiva seurata...

Hymyä vain huuleen ja silmät kiinni sotkuilta......tää on elämää,ei sen enempää...

----tuija-----

piiri pieni pyörii kirjoitti...

Eteinen on aina järkytys;D Meillä ainakin vaikka mitä tekis niin ahtaus ja kaaos on ja pysyy; kenkiä, kasseja, takkeja, luistimia, rattaita ja koira aina siellä missä ahtainta:)...

Vuokko kirjoitti...

Voin kuvitella ne pipokasat, haalarit pitkin lattiaa, yms. kivaa lapsiperheen arkea.;)) Meilläkin näytti samanlaiselta muutama vuosi sitten, nyt on remontit tehtynä ainakin siltä osin. Vaan silti, vaikka kaappeja olis niille tumpuille ynnä muille,niin eipä taho lapsukaiset muistaa niitä paikalleen laitella.
Teille tulee vielä takuulla toimiva eteinen,kunhan pohditte ja löydätte hyvät ratkaisut. Tsemiä sitä odotellessa...

Hannele kirjoitti...

Ite tuskailen saman vaateongelman kanssa, meillä vaan tuulikaappi ja välillä tuntuu talvisin että järki lähtee kun siinä seittemän lapsen vaatteet on joskus lattialla kasassa ;D Miksihän ne toppahousut ym muut onkin niin vaikea laittaa paikoilleen :) remontti-intoa teille, upea siitä varmasti tulee aikanaan!

Anonyymi kirjoitti...

olipas kiva nähdä tällaistakin kuvaa ;) vähän saman tyylinen eteinen teillä kuin meillä, pieni ja oviaukkoja joka suuntaan. (ihan vasta kuvasin meidän eteistä blogissani) ja muutosta on tulossa...

Anonyymi kirjoitti...

Aivan varmasti tuo eteinen tuosta vielä valmistuu.Se on "kutsukortti"taloon ja yleensä kaikilla lapsiperheillä täynnä vaatteita ja kenkiä ja harrastusvälineitä jne.Mun mielestä aikansa kutakin ja aivan varmasti kun lapset on maailmalla sen saa paremmin pysymään järjestyksessä,joten minä en ainakaan stressiä omasta eteisestä tällä hetkellä ota.ja luulempa ette sinäkään!T:Äippä Keski-Suomesta

Kirsi kirjoitti...

Mukavaa että näytät, että teiltäkin löytyy tälläisiäkin paikkoja... ja ihan varma olen minä myös, että keksitte tuohon tilaan toimivat ratkaisut. Niiden pitää antaa vaan hautua ensin, sillai saa parhaat ideat ...ja lisäksi mitä kurjempi ja toimimattomampi tila, niin sitä mahtavampaa on kun tilan saa sitten joskus remontoitua:)

Emppu kirjoitti...

kiitos kun avasit meille ovet eteiseen. voin kuvitella miten ihana tuostakin tilasta vielä tulee teidän käsittelynne jälkeen :) p.s. laittelin taasen mailia sinnepäin <3

LENNU kirjoitti...

Miusta on kiva, että välillä saa kattoo ihan sitä toistakin puolta kodeista, elikkä virkistäviä kuvia nämä tässä. Kun katselee hyvin sisustettuja ja järkättyjä koteja ja näkeekin sitten muunlaisia kuvia välillä niin omat nurkat eivät näytä niin pahoilta, hih.

Kivaa alkanutta helmikuuta!