keskiviikko 12. elokuuta 2009

"kuvaa reppuja"ja tunnustus


VIIVULTA sain tällaisen ihanaisen tunnustuksen!
kiitoshalit lähetän viivulle...tämä
lämmitti kovasti mieltä
ja sydäntä :)


tänään sitä nyt sitte lähettiin koulutielle.

eskariin
tokalle
kutoselle
ysille
lähihoitajakouluun

lähönpääks otin kameran esille,niin eskarilainen tokaisi
että kuvaa meiän reput!
reppu on ollut niin tärkeä ja onhan se selevä asia...
eka oma KOULUreppu!
ja prinsessareppuhan se olla piti:)

keskiviikkoterkuin
-malla-<3>

20 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Onnea kaikille teidän koululaisille! Meillä lapsia meni eskariin, kolmoselle, neloselle ja seiskalle. Kaksivuotias kotonaolija olisi myös lähtenyt innokkaana kouluun. :) Terveisin Sanna

Mari kirjoitti...

Meillä mentiin tokalle:) Ja uusi reppu ostettiin... Näköjään pitää hankkia joka vuosi uusi;)

Pienimmille ostettiin kerhoreput. Olivat niistä tosi tohkeissaan;)

Onnea koulutielle kaikille muksuille♥

*Katinkainen* kirjoitti...

Meillä pienemmille
on vielä tänä vuonna reput hankkimatta....
(surku,että edullisimmat reput(alle 20eskoa)eivät kestä kuin sen vuoden ja kuluvat vääjäämättä puhki...)
Viitosluokkalainen kaivoi vielä toistaiseksi vanhan laukun uusille kirjoilleen ja kolmasluokkalainen nappasi myös viimevuotisen laukun tavaroilleen...Reppuostoksille suuntaamme luultavasti viikonloppuna,josko vaikka olisivat jo alehinnoissa...
Kasiluokkalaiselle ostimmekin viimevuonna kalliin ja kestävän repun ja se olikin täysin uudenveroinen ja passaa kouluilun vielä tänäkin vuonna....
Kolmelle kun ostat 40euron reput+muut hilavitkuttimet,niin rahapussi voivottelee ja rankasti..=O(
Teille täytyy ostaan jo monet reput,vaatetukset ja muut sydeemit!!!
Ostelemista riittää melkeinpä jokapäiväisesi!?!?!
HUHHUH,sitä rahan menoa!!!

Siitäkin huolimatta
mukavaisia loppukesänpäiviä
teidän konkkaronkalle!!!=O)

Sari kirjoitti...

Voi mikä ihana kuva ja voin vain kuvitella sen uusien reppujen tuoksun mikä niistä tulee uutena!!! Ihan lapsuus tulee mieleen. MEilläkin eskarilaiselle ja toisluokkalaiselle reput hankittu ja viikonloppuna olis neljäs ja kuudesluokkalaiselle edessä. Isot likat eivät saa kun viime vuonna ostivat niin kalliit! Mutta kyllä me ollaan vuoden välein osteltu reppuja ja edullisesti =) noille pienemmille. Ovat itse saaneet valita =)

Oikein ihanaa koulun alkua sinne ja äidinkin eloa helpottaa varmasti! MEillä alkaa vasta ens tiistaina koulut joten sitä odotellessa =D

malla kirjoitti...

kiitos naiset vierailusta!!!:)

joo kyllä se rahanmeno on semmosta,että väliin hirvittää,vaikkakin alesta ja kirpparilta paljon ostaakin..

tuo reppujuttu on ihan totta,että kun viihtiski hankkia kalliimmat kerralla,,mutta sitä aina sortuu niihin halavenpiin.
toisaalta tuntuu,että siinä on joku oma viehätyksensä,että saa uuen repun:)

eilen käytiin vielä ostelemassa penaalit,kyniä ja kumia, sukkaa,paitaa ja muuta "pientä" no ei ihan halavalla alakanu tämäkään kouluvuosi!

mutta aina sitä yrittää jotain keksiä,koska sekään ei oo kivaa jos lapsesta tuntuu tai lasta kiusataan siitä,että ikään ei saa mitään uutta ku on iso perhe.
ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan.:)

vanamo kirjoitti...

Onnittelut tunnustuksesta! Koulutiellehan meiltakin lahdettiin kaksin kappalein... Pieni surumielisyys puskee taka-alalta...kesa etenee loppuaan kohti:( Mutta kaikella on aikansa, nautitaan viela ja odotellaan sitten uutta kesaa:))))

Anonyymi kirjoitti...

Reipasta koulunalkua teidän poppoolle! Varjelusta koulutielle! :) Onnittelut tunnustuksesta :)

Viivu kirjoitti...

Meilläkin lähdettiin tokalle ja neljännelle. Onneksi äitin vauva jäi kotia.

Vanhemmalle ostettiin reppu urheiluliikkeestä justiinsa siks ettei ne halvemmat kestä ainakaan medän kollin kulutusta. Nuorempi ei halunnu uutta, vaikka yritettiin kyllä. Vanaha oli niin rakas :)
Vaikkakin vähän rikki ja remppa. Äiteensä tullu :)

Vuokko kirjoitti...

Näin se on meilläkin, esikko aloitti amiksessa eilen ja tänään lähtijöitä olikin seiskalle, kutoselle, neloselle, kakkoselle ja eskariin. Onneksi ei tarvinu kaikille reppuja olla ostamassa, vaikka muuta menoa onkin sit ollu senkin eestä.
Mukavaa koulutaivalta teille kaikille :)

Vekarus kirjoitti...

Meilläkin ollaan ihailtu prinsessareppuja ja sellainen kuulemma tarvittaisiin päiväkodin eväsretkiä varten, mutta toistaiseksi veljen vanha pieni Felix-reppu saanee kelvata.

Onnea opintielle!

maikku kirjoitti...

meillä vitosluokkalainen läksi viimevuotisella repulla ja tokaluokkalainen sai uuden. mulla myös tapana sortua niihin halvempiin vaihtoehtoihin..;)
turvallista ja mukavaa kouluvuotta tytöille!

Anonyymi kirjoitti...

Onpa mageet reput...

Meillä "tokaluokkalainen" tykkää niin kovaa repustaan ettei tarvitse kuulemma uutta ja kyniäkään ja kumeja ei tarvinnut hommata kun sai kaikki hienot käyttämättömät mitä oli Jeleltä jäänyt...

Tullaan taas sinne päin elokuun lopulla, Bussijussi korjaamolla ja saadan se siihen mennessä kuulemma...teheräänkö reffit, pyyretähän Maakakin mukahan...ja Johanna...

PikkuBertta kirjoitti...

Mukavaa kouluvuotta vain teidän kaikille koululaisille..
Kyllä se uusi reppu pitää olla kun koulu alkaa.Kauniit ovat reput.

Tarja V. kirjoitti...

Varjelusta kaikille koululaisille!
Meillä mentiin ekalle,tokalle,viitoselle,kasille,Kannuksen maatalous oppilaitokseen ja lukion kakkoselle =)
Ja kyllä tosi kuin vesi tuo reppu homma.Ostin viime vuonna eskarilaiselle ja ekaluokkalaiselle Disneyn prinsessa ja autot elokuvan reput, niin eipä kestäny kyllä kauan meilläkään.Ensimmäinen reppu meni jo kolmen viikon päästä rikki ja toinen meni tuolla joulun kieppeillä.Ja arvaa vaan harmittiko sekä lapsia,että äitiä =/
Nyt sitten kävin eilen hakemassa ekaluokkalaiselle ja tokaluokkalaiselle reput ja otti kyllä syrämmestä se neitin repun hinta,mutta pitkin hampain maksoin sen,kun ajattelin,että jospa se kestäis tämän ala-aste ajan ja ehkä pitempäänki se reppu.

malla kirjoitti...

kiitos kaikille viesteistä ja enkeleitä kaikkien lapsien koulutielle!:)

mi-ma katotaan vaan niitä reffiä...laitan sulle s.postia.

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Mukavaa syksyä kaikille koululaisille...

Heli kirjoitti...

Täällä alkaa koulu huomenissa. Vanhoissa repuissa menevät tokalle, vitoselle ja seiskalle. Kasiluokkalaisen laukku on uusi, kun sille ei enää reppu kelvannu.. ja olihan se vähän jo risakin. Nyt on sit sellanen olkalaukku, ei koululaukun näkönenkään minun mielestä, mutta kun "kaikilla" on sellaset.. =D

Me ei osteta joka vuosi uusia reppuja jos vanhat vaan kelpaa. Nyt vaan pestiin ne hyvin ja ovat ihan käyttökelpoiset vielä. Uusia kyniä ja sellasta ostettiin, penaalitkin oli osalla vanhat ja tais vaan yksi saada uuden.

Mukavaa kun koulu alkaa, äiti pääsee pian kirjoja päällystelemään!!

Kielokerma kirjoitti...

Ihanaa ja jännittävää aikaa varmasti tämä koulunalakmisaika. Meillä mentiin vielä samoilla vanhoilla halppisrepuilla hoitoon:) Saa nähä joutuuko uusia investoimaan, kun toisesta jo vähän vetskari rikki.

Kiva kun kävit vierailulla blogissani ja jätit viestiä <3 Ja mukava että sieltä löyty se piirakkaohje, kokeileppa myös kiisseliä punasista herukoista, ai että vie kielen mennessään, eilen tein ja tuli ihan mummula mieleen kun tuli niin mummun kiisselin makusta :)

Kristiina kirjoitti...

Kyllä on kivat reput!

mammeli kirjoitti...

Ihanat reput:) Minäkin kävin lähihoitajakoulun kun sain lapset isommiksi. Oli ihanaa opiskella ja tunsi onnistuvansa monessa jutussa, kun oli jo elämän kokemusta.