tiistai 9. kesäkuuta 2009

power parkissa...

tänään vietimme riemullisen retkipäivän power parkissa:)

sää oli sopivan lämmin ja ihimisiä mukavan vähän,
ei tarvinnu turhia jonotella.

nyt korviini kantautuu vaan ihanaa,tasaista tuhinaa...
tais kultapallerot saaha
raittiin iliman myrkytyksen;)

aurinkoa päiviinne!!!
-malla-<3

18 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Powerpark on meille ihan vieras paikka, välimatkan takia. Särkänniemi on lasten suosikki ja siellä käydään yleensä kerran kesässä :)

Teija kirjoitti...

Voi että, kiva päivä teillä ollut! Ja vanhemmat niin hehkeinä ja in love♥ :) Mukavaa viikon jatkoa!

naana kirjoitti...

Oi, ihana päivä teillä ollut. <3 Pakko kysyä että missä päin te asustelette? Ette varmaan kovin kaukana meistä.

Halein, naana :)

Sari kirjoitti...

Voi miten kivaa teillä ollut =D Juur kysyin isännältä että missäs päin tuo paikka on =)
Ja Viimeks kun on "nähty" niin olit kyllä muistaakseni vaalea ? =)))) Kaunis olet tummallakin lookilla! Eli sopii tosi hyvin =D
Täällä kanssa tuhistaan ja pitäis varmaan itsekin kohta mennä nukkumaan. Kauniita unia sinne <3

elina kirjoitti...

Eilen ajelimme mekin sen parkin ohi, kun tulimme Janakkalasta ja käväisimme kuopuksemme luona Seinäjoella. Ei minua enää mihinkään härveliin kyllä saa, mutta ihanaa olisi seurata lasten riemua jossain huvipuistossa. Meidän lasten toinen mummula oli Hämeenlinnassa, joten silloin tuli joskus käytyä Puuhamaassa ja Särkänniemessä ja tietysti Lintsillä piti käydä, jos Hesaan mentiin. Kummallista miten nyt rupesi tekemään mieli johonkin huvipuistoon, pitäisi varmaan lainata pari pikkuista kaveria mukaan.

malla kirjoitti...

katja:meki on tavattu lähteä särkkikseen mutta nyt päätimme katsastaa tän lähemmän paikan ja hyvä valinta oli! paikassa oli tosi paljon ihanaa "silmänruokaa",harmaata lautaa,kiviä,vesiputouksia ym...ihanaa:)

teija:sait leveän hymyn:))

naana:täs seinäjoen kupeessa asustellaan...:)

sari:powerparkki on alahärmässä(kauhavalla)
"oikeasti"oon tumma,mutta joskus näin keväisin koitan olla blondi,todetakseni,että viihdyn tummilla paljon paremmin:D hyvin hoksattu:))

elina:no lähelläpä meki on eilen oltu:)
mä en tykkää ite mennä laitteisiin...tyydyn vaan seuraamaan lasten iloa ja riemua,joskus mua hirvittää ja sitte kaikilla muilla on hauskaa! sami eilen vinoiliki,että äitiki kävi laitteessa,missä istutaan reiän päällä...enni kysy,että mikä laite se oli? johon isi,että:wc...just joo:)))

Maaka kirjoitti...

Olikos teillä kaksoswilla jo rannekkeet? Mietin sitä särkänniemeen menoa et jossain laittees olis voinut Ean kanssa käydä. Vanhois autois ;) Mä ymmärsin että kyllä pitää joka vekottimesta maksaa alle 1v:kin!? Sisälle ja kohteisiin pääsee kyllä. No ei sie muita nyt olisikaan mihin mennä.

Mä ajattelin että tällä kertaa menen johonkin laitteeseen. (Raskaus aikana tullut istuttua rannalla) Jonkun uuden ajattelin kokeilla, saas nähdä jääkö puheehsi vain ;D Musta on tullut tylysä! ....ja hieman heikkopäinenkin!

Tarja V. kirjoitti...

Tuo on ihan kiva paikka ja sopivan lähellä,siitä vaan taitaa olla 3-4v. kun olen viimeksi käyny power parkissa.Silloin ei ollu vielä sitä isoa vuoristorataa ja röllejä.
Mutta paikkana tosi kiva ja yllätyin itsekkin,että on niinkin monipuolinen kuin mitä on.

Sokrutin kirjoitti...

Me varmaan tsekaataan kyseinen mesta tänä kesänä. Systeri on kovasti puhunut et mentäs heidän kanssaan. Suapi nähä :)
Teillä on ollut lystiä. Mulla on mennyt ihan ohi että olet hiukset värjännyt!

Mari T kirjoitti...

Mun mielestä power park on kiva, siellä on pienillekin kivasti laitteita. Johan oot ehtinyt brunetiksi muuttua viimeksi täs viikonloppuna? menit vaalea ponnari heiluen tokmannille :D ;)

Mari kirjoitti...

Tuonne powerparkkiin ollaan monasti meinattu suunnistaa! On kyllä toistaiseksi jäänyt vaan suunnittelun asteelle;) Kivoja kuvia!

kikke kirjoitti...

Voi mitenkä ihania kuvia teistä ;)!
Power parkia voi kyllä suositella,erittäin siisti paikka ja tarjonta monipuolista eli varmasti kaikille löytyy jotakin.Ja mikä parasta aika sielä ei mee laitteisiin jonottamiseen vaan siihen ihanaan härveleissä kieppumiseen ;)!Se buusteri on aivan paras!!!
Mutta varoituksena kerron,että kävin Joonaa odottaessa siellä vuoristoradassa,siinä puisessa, ja vahvasti luulen,että sen laitteen vauhdista on peräisin tuon pojan virta ja vilkkaus... ;D

naana kirjoitti...

Me asutaan täälä 1,5 tunnin matkan päässä sitten. ;)

Mirva kirjoitti...

Me oltiin viime kesänä myöskin power parkissa. Vanhoissa jutuissani hattarakarusellissa on siitä reissusta juttua ja kuvia:) Meille sopii vielä tässä vaiheessa eläinpuistot paremmin. Kyllä se niin on meilläkin, että wc on myös minulla se hurjin "laite" huvipuistoissa käydessä:) Aina vain hurjempaa jos se on ulkohuussi.. onneksi niitä on harvemmin tarjolla:)

Anonyymi kirjoitti...

Me ei kans olla ikinä oltu power parkissa...se on sit niinku kans joku huvipuisto? ainakin laitteista päätellen =) heh, mut ettei mikään kiertävä "tivoli" tai sellainen...jestas te näytätte Samin kans ihan "teinipariskunnalta"...siis mitä teil oli ikää...ei ole paljon, sen sanon...suloisia olette...

malla kirjoitti...

kiitos kaikista ihanista kommenteista!!!!ootte te kyllä ihania:)))
poweriin kannattaa kyllä mennä,se on todella viihtyisän näköinen ja erittäin taidokkaasti,vaivaanähden rakennettu ja siisti,kuten kikke tais sanoaki..

mima:kannattaa ehottomasti käyä!!!ja onneks kuvassa ei näy kaikki maman rypyn alut;D totuus kyllä on,että eipä kukaan meinaa uskoa,ku sanoo että juu kaheksan meillä on..

maaka:en hanninu ottaa kaksosille vielä ranneketta,on se sen verran kallista lystiä.
mari t: jooo..mä oon niin nopee:))

mintsu kirjoitti...

Me olimme yhtäaikaa Power Parkissa, tunnistin noi teidän kaksoset kun istuttiin siinä aivan teidän lähellä:)

Valon Soturi kirjoitti...

Nyt täytyy sanoa, että vaikka tuossa yhdessä kuvassa istutkin niin silti - miten sinä nuorelta tytöltä näyttävä freesi mamma olet voinut olla seitsemästi raskaana? ;) Ei voi käsittää. :) Jos saa olla utelias, paljonko sinulla on tullut kiloja per raskaus ja kauanko meni, että olit jokaisesta raskaudesta palautunut lähtöpainoon? Terveisin eräs, jolla vielä kuopuksen raskaudesta n. 9kg jäljellä (23kg tuli kaikenkaikkiaan, tyttö syntyi tammikuussa). :/