torstai 29. tammikuuta 2009

tervetuloa kuistillemme!



tänään pääset vieraisille meidän kuistille. tämä on kylmäkuisti, joten
pidäthän takin ja myssyn tiukasti ylläsi!
tänään kuistilla näyttää tältä,mutta remontin edistyessä varmasti
jotakin tulee muuttumaan. seinät maalasimme valkoisiksi ja sisälle
johtavan oven vaihdoimme.
eipä sitte muuta,kuin peremmälle vaan:)
kahvit keitän jos oveen koputat;)










kuistilla vauvojen on hyvä pötkötellä päiväunia,
raitista ilmaa mutta silti suojassa tuulelta ja sateilta!

kiva kun kävit, tulethan pian uudestaan!
iloista päivää!
-malla-

22 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Hei Malla!
Mie koputan oveen ja totean, että kaunista on teidän kuistilla ja kauniita ajan patinoimia kalusteita... Voinko kysyä sen verran, että miten olet tehnyt tuon risukoristeen ja millä se on kiinnitetty, sillä se on hyvin kaunis??... Syötävän suloisia on nuo vaaleanpunaiset ja pinkit lyhdyt..:)
Terveisin Minttu

Hanna kirjoitti...

Oi ihanaa miten kaunis kuisti teillä! Kyllä kelpaa vauvojen siellä kellistellä :) Tosiaan on varmasti kiva nukuttaa vauvaa raittiissa ilmassa ja vieläpä tuulen ja sateen suojassa! Ihania yksityiskohtia ja kaunis vanha sohva siellä!
Mukavaa loppuviikkoa toivotellen sinne Honkasaloon koko poppoolle :)

malla kirjoitti...

hei naiset! ja kiitos! tuosta risuhässäkästä kuuluu kiitos maalaisunelmaa/johannalle, häneltä olen idean napannut, terkkuja johannalle:)
risuja on siis sidottu heinäseipään ympärille.ympäriämpäri on myös kiedottu pienet valot.joulun aikaan siihen voi ripustaa pieniä kangassydämiä,pipareita ym..pääsiäisenä pieniä pääsiäiskoristeita ym..ja kattoon se on ripustettu kummastakin päästä ohuella kettingillä.tämä risuhässäkkä on siitä ihana, että se sopii moneen paikkaan, ruokapöydän päällä se on myös tosi kiva!

jossain vaiheessa olin jo penkkisänkyä maalaamassa, mutta en kuitenkaan raaskinut sitä tehdä, jotenki tykkään siitä maalineen päivineen:)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, että sain piipahtaa kuistillanne! Joka päivä törmään ihaniin blogeihin, tänään sun! Olet kyllä tosi energinen ja puuhakas! Itse olen vaan 5 vuotta nuorempi, mutta sä oot kerenny saamaan jo 7 lasta enemmän ja remppaamaan pari taloa.. Tais siis reilu yhden, mutta kuitenkin :) Ideoita tässä päässä piisaa, mutta miksei tunnu löytyvän aikaa?? Nyt kyllä ens la otan pensselin vihdoin käteen ja maalaan ne iänikuiset kodinhoitohuoneen mäntypanelit! Kiitos inspiraatiosta!

Teija

Unknown kirjoitti...

Ihana kuisti:) Aivan mahtavan kadehdittava penkki ja pöytä:) Toivottavasti joskus koputan oveesi. Niin ihanalle kaikki vaikuttaa... sinä myös.

Anonyymi kirjoitti...

Kopi kopi täältä tullaan:)Tuossa penkillä istuisi pitempäänkin ja vain ihastelisi kaikkea kaunista näkemäänsä.Tyynyt tosi söpöt.

Anonyymi kirjoitti...

siis ihana ihana ihana.......... #hyppii tasa jalkaa kateudeta ja toivoo itellekkin tuollaista# :) koputtelemaan tulisin kyllä heti jos lähempänä asuisimme :)

malla kirjoitti...

kiitos porstuan kolistelijoille!!!!

teija:pensseli vaan heilumaan, niin siitä se lähtee!
mirva:mistäpäs sitä tietää, mitä tulevaisuus tullessaan tuo;)
riitta-maria:ruututyynyt kaupasta,tilkkutyynyt olen tehnyt itse.
r-o-s-e:löydätte varmasti vielä etsimänne ja sitten taitaaki olla minun vuoroni hyppiä!:D

mimmuli kirjoitti...

Ihana ihana kuisti ja niin kauniisti olet asetellut kaiken...käy ottamassa myös sinä tunnustukset, toisen oletkin jo saanut mutta sen toisen...jokainen jonka olen linkittänyt on sen ansainnut. Sinulla on niin ihania kuvia.

Maija kirjoitti...

Mikä kuisti! Henkeä pidätellen rullasin alaspäin -ja komuuttikaappien (?) eli paneelioviset komerot saivat sydämeni melkein pysähtymään. Kiitos, kun sain vierailla!

malla kirjoitti...

mimmuli kiitos tunnustuksesta!:)
maija:minä kans tykkään noista paneeliovista, jotka kätkevät sisäänsä hyvää säilytystilaa.
ja kiitos kaikille vielä ihanista kommenteista mitä ootta kuistillemme jättäneet:)

Krisse kirjoitti...

Kiitos kun sain kurkistaa eteiseen...ja kaunis se oli..ehkä tulen uudelleen joskus peremmällekin...

ihana tuo puusohva..

hyvää viikonloppua toivottaa Krisse

Lennu kirjoitti...

Taisinpa eksyä ensimmäistä kertaa luoksesi. Viehättävä kuisti, ja ah niin iso! Meillä on talossa kaksi talon molemminpuolin ja niin pienen pieniä, mutta ihan kiva että ovat nuokin. Talomme on 60 vuotta vanha. Ihanan "ränsistynyt" puusohva, sopii kuistillenne. Risukranssi on upea. Mukavaa lauantain jatkoa toivottaa Lennu Sinisestä Enkelistä.

malla kirjoitti...

krisse:kiitos kurkistuksesta! laitan jossain vaiheessa kuvia sisältäkin enemmän...ja jos honkasalo osuu kulkiessa matkan varrelle, niin aina voi poiketa kahville:)

lennu: kiitos käynnistä! olen tainnut sinun blogissasi kerran jo vierailla, mutta en valitettavasti jättänyt puumerkkiä! ensi kerralla sitten...

T.V. kirjoitti...

Onpa ihana blogi,jäin koukkuun heti =)
Tulin ihan vahingoissa tänne blogiin jostain toisesta blogista,ja katsoin,että onpas tutun näköinen kuva tuolta fb:sta.Meillä on samoja tuttuja siellä parikin!
Oikeastaan kiinnostuin siksikin tästä blogista,kun itselläni on 6 lasta,eli suurperheen äiti itsekkin ja työtä piisaa tällähetkellä tässä perheessä.
Hyvää viikonloppua sinulle ja perheellesi!

Tarja V.

elina kirjoitti...

Ihana, iso kuisti. Tuo sohva on kaunia ja varmaan käytännöllinenkin kun sinulla on tuota porukkaa. Hyvä kun vaunutkin mahtuvat kuistille, vanhat talot ovat siitä hyviä ettei ole tarvinnut välittää mistään enimmäisneljöistä. Vaikka tilat ei aina "täytä nykypäivän vaatimuksia", on nämä vanhat talot ihania ja kodikkaita.
Siunattua sunnuntaita, elina

Maaka kirjoitti...

Olipa hyvätuulinen tervetulotoivotus :)
sai hymyn huulille!
Nyt huomasin,( katoin kyllä asetelmaa ke ja mietin mitä olkkarista "puuttuu") mutta se ylisiltä löytynyt lipasto on nyt eteisessä. Siihen onkin tehdä ja vaihdella kauniiita asetelmia :)

malla kirjoitti...

kiitos tarja ja elina puumerkistä:)
tottahan se on,että työtä on, ku porukkaakin on,mutta ihmeesti sitä aikaa ja rakkautta kaikille kuitenki riittää!jaksamista tarja sinne arkeen.

ja elina, joo kyllä nämä talovanhukset on ihanan tilavia!ja hyvin elämä sujuu isollakin porukalla, kun ei oo turhan vaativa, meki ollaan totuttu tämän puolen vuoden aikana pihasaunaan jo niin hyvin ettei luultavasti edes tehdä saunaa sisälle. pari suihkua on toki sisällä.
mutta siunausta elina sinunki päivään!

malla kirjoitti...

hyvä huomio maaka!!:D kannoin tosiaan kuistille sen "ylispöydän" ku tuntu, että sopii jotenki tuon penkkisängyn kans...kaksi ihanasti rapissutta vanhusta:)siukkuja sunnuntaihin!!!

Olivieno kirjoitti...

Vahingossa tähän ihanaan blogiin ajauduin, eikä lainkaan kaduta. Kaunis on kotinne, ihanan tunnelmallinen vanha rakennus! Tulen toistekin uteliaisuudesta kurkistelemaan!

PikkuBertta kirjoitti...

Aivan ihana kuisti.Kyllä jokaisella pitäisi olla taäällainen "koru"käyntikorttina omasta kodista.Eteisestähän se koko kodin tunnelma näkyy.Tuo sohva aivan ihana,en minä ainakaan lähis sitä maalaamaan.Sattumalta jouduin sinun sivuille,mutta laitansinut nyt listalleni.On niin paljon kaunista katseltavaa.

Mukavaa sunnuntaipäivää Teille kaikille.

Ps.Oli kiva käydä kylässä,tervetuloa meillekin.

malla kirjoitti...

onpas mukava saaha uusia lukijoita!!tervetuloa vaan joukkoon olivieno ja pikkubertta:) mä oon aatellu jättää tuon sohvan"rauhaan" :) sille ikään kuin kuuluu nuo maalikerrokset:)
tulen pikapuoliin vastavierailulle!
-malla-