blogissa häärää

Honkasalo-blogin takana häärii -74 syntynyt yhen miehen onnellinen vaimo sekä kaheksan tytön ja yhen pojan kiitollinen äiti.Juuret on järvi-Suomessa ja sydän pohojanmaalla,lakeuksilla.Olen oikea kotihiiri,rakastan kotoilua ja kaikkea siihen liittyvää. Pidän myös pientä sisustuspuotia kotimme yhteyessä, joka on minun ja mieheni yhteinen täyttynyt unelma.Tykkään blogillani jakaa inspiraatiota ympärilleni.Toivon,että blogistani saa myös iloa ja uskoa uuteen päivään ja valoisanpaan huomiseen.Arkipäivääni on myös Usko Jeesukseen.Hengellinen kotini löytyy Hell.Srk:sta.Toivottavasti viihyt blogissani.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ptäähän sitä tännekin kommenttia laitella...aina suuna päänä :D

Sinä ja blogisi on Malla antanut mulle monia valon hetkiä...eikä todellakaan pelkästään kauniiden tavaroiden kautta, vaan tuonne sydämen sopukkaan asti muutenkin...
- kiitos Sinulle siitä <3

Meri Hämeestä

malla kirjoitti...

Kiitos Meri <3

Anonyymi kirjoitti...

Olen lueskellut jo pitkään blogiasi. Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista :) sarjuska

malla kirjoitti...

Kiitos paljon,lämmittää mieltä ja sydäntä <3

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos <3 Blogisi on vuodesta toiseen hersyvän sydämellinen ja kaunis. Tuotat hyvää mieltä ja inspiraatioita muiden elämään.
Kiitos!
Charlotte

malla kirjoitti...

Voi kiitos <3 Juuri aamulla mietin,että vuojenvaihteessa blogi täyttää jo viis vuotta! Toivotaan,että annettavaa vielä riittää :) Tämä on rakas harrastus,josta on myös paljon iloa itelle.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ihanasta blogista ja kauniista inspiroivista kuvista! Asenteesikin on aivan mahtava :) Kiinnostaisi kuulla lisää teidän perheestä, miten löysitte toisenne ja unelmakotinne? Jos siis haluat henkilökohtaisia asioitasi täällä jakaa :)

Satuliini kirjoitti...

Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa, ja lähes päivittäin käyn katsomassa ihania kuvia kodistasi. Siitäpä se sitten lähti innostus sisustella omaakin kotiamme ja tietysti maalaisromanttiseen suuntaan :) Kaikista parasta on kuitenkin uskosi Jeesukseen! Vau! Ihana tietää että sinäkin olet uskossa!

Anonyymi kirjoitti...

hei ja kiitos ihanasta blogista tää on päivieni piristys ruiske kun luen blogiasi hyvää syksyn jatkoa teille

Anne's Attic - Design kirjoitti...

I love your home and your blog is great! I would love to follow it but I need a translation, is there one?

Thanx Jo

Piki kirjoitti...

Olen ollut innokas Romantic Homes lehden tilaaja taalla Yhdysvalloissa ja ensi kuussa muuttamassa mieheni Arnen kanssa Suomeen, blogisi ja kotisi on ihana inspiraation lahde. Nyt kuin vain loytyy se talo ensin mita sitten pikku hiljaa sisustamaan.🏡

Anonyymi kirjoitti...

Älä lannistu Malla!
Olen sairastanut syöpää jo kuusi vuotta:) Lääkkeet ovat hyviä nykyään ja hoidot myös. Voimia sinulle ja rukoilen puolestasi:)